- 31 Ocak 2017
- 14
- 11
- 88
- 34
- Konu Sahibi askileyapp
Merhabalar.Ben bazı şeyler yaşıyorum fakat başkaları da mı benim gibi yaşıyor,yoksa sıkıntı bende mi bilemiyorum çünkü ben bu konuyu daha önce kimseyle konuşmadım.Benim 3 yıllık bir ilişkim var.3 4 aylık bir ayrılık döneminden sonra yeniden beraberiz.Henüz çok yeni.Fakat benim hep kaygılarım hep bi düşüncelerim,sıkıntılarım var.Ben zamanında ilişkide çok fazla hatalar yaptım,çok dengesiz hareketlerde bulundum.Fakat sonradan bunları fark edip kendimi törpüleme yoluna gittim.Şuan her şey çok güzel gidiyor,o kadar güzel gidiyor ki çok korkuyorum bir şeyler olucak ayrılacağız yada yine böyle dengesiz davranışlarda bulunacağım istemeden bir şeyler olucak diye düşünüyorum sürekli.Bu düşünce gerçekten beni çok yoruyor.Sürekli küçük küçük davranışlarından anlam çıkarmaya çalışıyorum.Mesela bir gün yorgunsa,hali yoksa ondan bile bir anlam çıkarmaya çalışıyorum.Noldu bir şey mi oldu ilişkiyle ilgili bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum kendi kendime.Yada sürekli beklentiler içerisinde oluyorum.Günaydın mesajı atmazsa içten içe bozuluyorum mesela.Bu tür şeyler beni biraz yoruyor açıkçası.Her türlü öneriye açığım kızlar.
not:yaşım 24
not:yaşım 24