Rica ederim, anneyim bende,çocuğu olan üyelere genelde daha toleranslı oluyorum galiba bilemiyorum,birde senin her mesaja kabullenici tarzın,eşini haklı çıkarma cabanın olmaması ,gerçeğin farkında olman(aksiyon alırsın almazsın bu senin bileceğin iş ama farkındalık iyidir)sebebiyle belkide daha sakin yazıyoruz hepimiz sana,bilirsin eşini gömüp gömüp sonra barışıp yok ya siz fesatsınız benim kocam mükemmel diyen tiplerde az buz değil.
Senin çabanı emeğini de bu anlamda takdir ediyorum zira sen bu adama asla muhtaç olmayan,kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınsın madden tabi,işin manevi tarafını bilemiyorum. Belkide ilerde pişman olurum şans vermezsem,kızlar icin son kez deneyeyim diyorsun,belki seviyorsun eşini bu da olabilir kim ne diyebilir?
Son bir şans ,son bir deneme demeni de anlayabiliyorum ama umarım üzülen sen olmazsın.
Gerçekten gönülden iyi olmanızı isterim kizlarla senin. Eşinde bu hayatın bir yanında olup mutluluğunuza katkı sağlarsa ne ala. Ama dediğim gibi değismezse yine pişman edecek seni maalesef. Umarım ,cabana emeğine azda olsa saygı gösterip,bu kadın benim hep arkamda kaybetmeyeyim diyip işine gücüne ailesine sarılır eşin bundan sonra.
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.