• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar kıskançlık normal mi?

5 senelik evliyiz. Hep böyle kıskançtı. Bir kaç kişiye de rezil etmişliği var beni. Konuşmalarım kesinlikle özel değil, hep iş, para üzerineydi.
Hastalık derecesinde. Komşuyu arayıp aranızda birşey gecti mi diye sormak ne? Konuşmalarıda atmışsınız zaten bu ne paronoyaklık. Ki arkadaşça da konuşabilirdin. Acaba kendi aldatıyorda bütün herkesi kendi gibi mi görüyor?

Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
Ayyy Allah yardımcınız olsun. Bu kadar kıskançlık normal değil ki. Bildiğin hastalık. Kıskanmak güzel bir şey de öncesinde daha nazik bir şekilde konuşabilirdi.

Arkadaşlar selamlar. 🌹
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?
Bu adamda aşağılık kompleksi var Nihal. Bu şekilde höt hötlenerek horozlanma çabasında çünkü yetersiz kapının önüne koymalık bir adam.

Benim kocamda kıskançtır ama bu şekilde davranamaz bana. Böyle bir durum olsaydı araba almayı düşünseydik eşime söylerdim arar kendi konuşurdu farklı bir evliliğiniz var sigaranı sen mi alırsın diye niye soruyorsunuz adama alsın kendi.
Ben dışardan geliyordum. “Oyalanma” demiş. Sigara istedi. Bende “sen mi alırsın” dedim. “Sen gelirken al” dedi. Gerçekten tüketiyor beni.

Arkadaşlar selamlar. 🌹
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.

Bu kiskanclik degil biliyorsunuz değil mi? Yetersizlik hissiyle erkeklik hegamonyasi kurmaya çabalıyor.

Baskin ve guclu kadinlarin eslerinin bir cogu bu sacmaliklari yapiyor.

Ve evet, normal degil.

Arkadaşlar selamlar. 🌹
Sigarasını bile almayan, canım sıkıldı eve erken gel diyen ve midem bulanıyor diye Çocuğun altıni almayan bu er kisisinden benim midem bulandı bir de herşeyi siz ödüyorsunuz!!! Yazık değil mi size

Sigarasını bile almayan, canım sıkıldı eve erken gel diyen ve midem bulanıyor diye Çocuğun altıni almayan bu er kisisinden benim midem bulandı bir de herşeyi siz ödüyorsunuz!!! Yazık değil mi size
İkimiz farklı dünyalarda yaşıyoruz. Bebeğin altı pişik olmuş beyefendi değiştirmediği için. Gerçekten çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.

Ben dışardan geliyordum. “Oyalanma” demiş. Sigara istedi. Bende “sen mi alırsın” dedim. “Sen gelirken al” dedi. Gerçekten tüketiyor beni.
Ona muhtaç ya da mecbur değilsiniz. Ebeveynide değilsiniz. O da sizin değil. Oyalanma diyemez size. Mesajlarınızda tepki bile yok ben ona şaşırdım. Şiddet falan yok değil mi ?

tabii ki değiştirmeyin numarayı. Boşanmayı düşünmüyo muydunuz bu arada? Ha bir de ikinci el araba fiyatları %10 düşüşte, yatırım için düşünüyorsanız ilerde daha da düşme ihtimalinden dolayı size önermiyorum. Borsayı deneyin derim
Borsadan hiç anlamıyorum kosan. 🙁 Sıfır ya da ikinci el araba düşünüyorum.

Ona muhtaç ya da mecbur değilsiniz. Ebeveynide değilsiniz. O da sizin değil. Oyalanma diyemez size. Mesajlarınızda tepki bile yok ben ona şaşırdım. Şiddet falan yok değil mi ?
Psikolojik şiddet var. Evi ben geçindiriyorum. Kendim nasıl tasarruf yapabilirim diye kafa patlatıyorum ama adamı mutlu etmek ne mümkün.

Psikolojik şiddet var. Evi ben geçindiriyorum. Kendim nasıl tasarruf yapabilirim diye kafa patlatıyorum ama adamı mutlu etmek ne mümkün.

Esiniz calismiyor mu, yoksa sadece sizden az mi kazaniyor?

Neden bosanmiyorsunuz diye sormayacagim, akli basinda bir kadin oldugunuzu biliyorum, eminim kendi icinizde mantikli bir gerekceniz vardir.

Bu kiskancli değil ki...Olsa olsa rezillik olur.
Eşeğin s.ki kadar herif,kendi sigarisini alıp çocuğuna bakmaktan aciz.
Paşam bunalmış,dışarıya cikacakmis ek olarak.
Kavga çıkartacak yer arıyor aklınca.
Şu kazma sapindan kurtulmadin ya nihal ben de ona yanıyorum.

Esiniz calismiyor mu, yoksa sadece sizden az mi kazaniyor?

Neden bosanmiyorsunuz diye sormayacagim, akli basinda bir kadin oldugunuzu biliyorum, eminim kendi icinizde mantikli bir gerekceniz vardir.
Biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocukla gözüm kesmiyor boşanmayı. Ama artık köprüleri yakmam şart oldu.
Çalışmıyor. Src belgesi sınavına girdi. Mülakatı geçemedi. Onu bekliyor.

Back
X