Vatken.Beni seni buradaki kadınların çoğuna göre tanımıyorum,yani bir geçmişimiz kesiştiğimiz ortak konular,sohbetimiz olmadı.
Sana karşı bir negatiftliğim veya sempatim yok nötrüm.Oyuzden umarım objektif bir yorum olarak algılarsın.
Neredeyse tüm konularını okudum.Konu başlığı ne olursa olsun eninde sonunda senin eşinin yaramaz biri olduğuna geliyor biliyorsun.Bu konudaki unutulan kıskançlık mevzusu gibi.
Konu dönüp dolaşıp kurtul şu adamdan,sırtındaki kamburdan kurtul’a geliyor. Ki yazan tüm yorumlara katılıyorum. Yeni bir şey duymayacaksın muhtemelen her gün konu açsan da yorumlar da aynı olacak.
Ben senin kocana kör kütük aşık olduğunu düşünüyorum aksini söylesen de.Başka bir sebebi olamaz bu adamı hayatından tutmak için.
Çocuklar için cart curt.Adam kendi evladının altını almıyor sıkılıyor bunalıyor.Hani,allah belasını versin ama elim kolum şu an için çok yardımı dokunuyor,kötü bir koca ama iyi bir baba desen o da yok.
2-3 yıldır çalışmıyor(ondan öncesi de eve ekmek getirdiğine şüphe ile bakıyorum,olsa olsa sigarası faturasını ödüyordu)
Ee,sen de çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla, 2 bebekle.Hani kurduğun ama devam eden şirketin,iş yerin veya mesleğin de yok.
Herkes kocanı sen besliyorsun diyor da.Aslında rahmetli baban hala sizi besliyor gibi anladım ben,sonuçta vatken olarak elde ettiğin bir gelirin yok,kendin kurduğun işin yok,babadan kalan otel geliri,kiralık dükkan,araba da zira şirket adına babadan miras değil mi(konularında kendin yazdığın için biliyorum).
Kendine acımıyorsan baban için kurtul şu adamdan ya. Yazık günah. Evladı olarak sen ye hakkındır miras ama baban 40 sene niçin çalıştı yiyemeden göçtü gitti,elin embesili gelsin konsun üstelik kızına çöp gibi davransın diye mi.
Lütfen kırılma seni tanımıuorum öyle bir niyetim olamaz ama konularını okudukça sinirleniyorum.
Hani paranla rezil olmak denen şey var ya.Tam senin için yazılmış gibi.
Şu saygısız tembel herifi bekleyeceğine 2 tane yardımcı al uzat ayaklarını yat.
Şu an çalışmayan veya az gelirli kadınlar bile yardımcı bakıcı tutuyor sen bugüne kadar niye bunca paran varken kendini paralıyorsun hem çocuklar hem temizlik hem mutfak.
Hem bakıcın olursa işinle de ilgilenme fırsatın olur.Sabah 9 akşam 6 işin yok kendi aile şirketiniz en azında arada gider görünürsün,personelin başında durursun bi bakmışsın ablanlar da adam yerine koyar.
Onlar acısından da bak. İşle ilgilenmiyor kocasına babamızın parasını yediriyor adam çalışmıyor yiyip içip yatıyor.
Bak ben de 2 evlilik yaptım.Mutluyum.Ama hayat bu.Yarın mutsuz olursam boşarım.Beni paspas yerine koymasını beklemem. Ah vah 2 defa boşanmış kadın mı olacam demem. 40 yaklaşmışım kaç yıllık ömrüm kaldı bilmiyorum kimin ne dediğini umursayarak kendi hayatımı huzurlu yaşamaktan vazgeçmem.
Lütfen şu adamı boşa.