Turuncu lavanta yağı sürme vücuduna direkt, zararlı. Makale var hakkında epey, bulursam yollarım sana.
Millet kokuyor, devlet yurdunda kalıyordum unu.deyken bedava su var 24 saat sıcak orada bile yıkanmıyorlardı... bence erkekler daha çok ve daha kötü kokuyorlar... millet cidden su faturasından banyo yapmayarak kar edip et alıyor sanırım:))) babam 18 gün için 95 lira su faturası ödemiş millete bunun yarısı gelmiyor, demek yıkanmakdıklarından :)))
Karbonat nasıl kullanılıyor?? Ben geceden duşumu alıp kuruyunca roll on sürüp öyle yatıyorum.:))))
Farkında mısınız iş kişisel temizliğe gelince hepimiz temiziz, peki bu kadar ter kokan insanlar kimler?
Şaka bir yana da özellikle yaz aylarında her gün duş almak lazım, özellikle ter bezleri fazla çalışan insanlar dikkat etmeli, yaz-kış çok terlerim, haliyle önce kendim çok rahatsız olduğum, sonra da insanları rahatsız etmemek için yaz aylarında sabah akşam duş alırım, duş sonrası karbonat kullanıyorum, karbonat sonrası da roll-on sürüyorum, gün içinde ellerim ve ayaklarımı sürekli yıkarım zira tepeden tırnağa terleyen biriyim, terlemek ve kokmak önce insanın kendini rahatsız etmeli bence, keskin keskin kokmak hiç de güzel birşey değil.
Şanlının minicik kremi var yesil kapaklı ondan alıp cantana atabilirsin canım çok ufak bile burnuna sürsen süper kokuyor bol mentollü bütün kokuları bastırıyor
Napsin adamin burnu uyusuyo demekki bir ay boyunca.. :)
Teravihe evden gidiliyo kokmasi garip insanlarin..hadi desemki metroda vs mescide insanlar isten surdan burdan gelirken ugruyor ayaklar kokuyo corap filan.. ki yedek corap tasinabilir bence. Bu sadece camii meseleside degil zaten..
Toplu tasimada herkesin ayakkabisi var ama gene les gibi koku var. Onlarin coguda musluman eger temizlik imandan gelir diyeceksek.
Konu sapiyor boyle cokca.. kisaca temizlik sevmeyen bi milletiz bencede
Namaz kilmasa o 1 abdestide almayacak zaten:)) ama dedigin dogru erkeklerin durumu daha vahim sankiYa öyle değil İnan. Tanıdığım bir aile var, epey inançlılar aama erkekle şu diyalog geçit aramızda( kendisi cimridir )
- philly Ayşe teyzene abdest dayanmıyor , her namaz öncesi alıyor , ben bir abdest ile üç namaz kılıyorum.
Philly (iç ses) -Necmi amca sen abdestten bile tasarruf ediyorsun hahahaha
Bizim millet ciddi neci olursa olsun yıkanmayı sevmiyor, özellikle erkekler ...
Hangimiz önden gideriz hiç belli olmaz şuançok derin vurdum bence takip etmezlerya da birazdan gri gri alttan okuyor olurum anla ki vurmuşlar bir gurşunla
Ben duş sonrası koltuk altlarıma sürüyorum bir miktar karbonatı ama herkese uygun olmayabilir tahriş edebilir o yüzden sürecekseniz dikkatli olun, karbonat bende koltuk altı terini engelleyici oldu, tenim karbonatı iyice emince roll-on sürüyorum, bazen de karbonat sonrası koltuk altlarına badem yağı sürüp üzerine parfüm sürerim daha kalıcı oluyor, karbonatta gün içi koltuk altı terini engelliyor.Karbonat nasıl kullanılıyor?? Ben geceden duşumu alıp kuruyunca roll on sürüp öyle yatıyorum.
Belki bir kişi bile görüp dikkat etmeye başlar diye derdimiz siz ceset gibi kokanlardan memnunsanız yapacak birşey yokOoh geleneksel kk yaz ego kasma platformu açılmış :)
Burdan yıkanmayanları gömüp durmak ne işe yarıyor anlamadım. Anca herkes ay ben ne kadar titizim yarışında.
Ben de günde 28 kere duş alıyorum 2 şişe deodorant bitiriyorum diye ben de katkıda bulunayım bari :)
imam sistem adamıdır yönlendirme şekil verme açısından düşünürsek gücü küçümsenemez bence
mesala benim en basiti bildiğim kadarı ile her cuma hutbe vardır telkin dayatma hattaceza uygulanabilir temizlik heleki söz konusuysa
Hangimiz önden gideriz hiç belli olmaz şuan
Süpermişşş teşekkürler, önce minik bir alanda denerim:) tenim biraz hassas çünkü.Ben duş sonrası koltuk altlarıma sürüyorum bir miktar karbonatı ama herkese uygun olmayabilir tahriş edebilir o yüzden sürecekseniz dikkatli olun, karbonat bende koltuk altı terini engelleyici oldu, tenim karbonatı iyice emince roll-on sürüyorum, bazen de karbonat sonrası koltuk altlarına badem yağı sürüp üzerine parfüm sürerim daha kalıcı oluyor, karbonatta gün içi koltuk altı terini engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?