• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar nankörlük olurmu ?

neden böyle yaptı ki acaba?
çok mu yıprandı sinirleri canım
senin de yıpranmıştır kesinlikle
birde erkek ya o sürekli yatağa bağlanmayı yediremiyo kendine
ondan da fevrileşmiş ama sana da böyle yapmamalıydı tabi
hemen boşanmak deme... önce bir sakinleş bakalım canım...

Bence asıl nankörlük size bahşedilen hayata, kendi canınıza yaptığınız.

Herkese iyi aksamlar artık nefes alamıyorum. Hayat bir insan a ancak bu kadar zehir edilir. Daha onceki konumda yazmistim arkadaslar,esim kemik iligi kanseri iki yıldır. Tedavisini oldu suan iyi sayilir. Kanserden dolayi belinde ki kemiklerin neredeyse tümü kırık. Kok hucre yapılmadan beline müdahale etmediler. Aylardır tedavi aşamasına gelmeyi bekliyoruz. Doktorlar sadece evin icerdinde korseyle lavaboya kadar gidebilir dediler, fakat esim butun gun fildir fildir disarda. Ve en ufak bir zedelenme olursa hayati boyunca felc kalma riski var, kendiside biliyor. Komsumuz
olan bi yaşlı cift var cocuklari olmasina rahmen bu haliyle onlarin her ihtiyacina koşuyor. Kadini bi gorseniz,sanirsiniz esim onun oglu bense geliniyim. Kadin bana sakayla karisik bi sürü laf sokuyor yaşlı diye saygısızlik yapmıyorum. Eşim bunlari duymasina rahmen sana nazı geçiyor ne var bunda diyor. Esas konum, esim bugün de disardaydi metronun engelli asansör unu kullanmak istemiş. Enfeksiyon riskine karsi maske kullaniyor. Asansöre binmis olan gayet saglikli bi vatandas esimi binmek istetken disari itmis. Eşim le itisip kakismislar. Esim bunu anlatinca, benim cogunlukla sana demek istedigim buydu. Sen ne kadar yolunda olursan ol, bi kendini bilmezin kurbani olabilirsin.. vayy ben ne bicim insanmisim onu kisitliyormusum, istediğini yaparmis hatta bayram icin arkadaşıyla memleketine gidecekmis 12 saat ve otomobille Ve beli bu haldeyken. Birbirimize girdik bir saat once bana kufur etti, ben madem sen istedigin yere gidersin bende giderim dedim. Sen benimle bir degilsin, ben seni aldım sen beni degil. Benim sozum gecer bu evde, isine gelirse gelmezse s..tir git dedi. Bende sen ne bicim konusuyosun bana nasıl kufur ederdin dedim ve karşılığını verdim. Itisip kakistik kollarına tirnaklarimi gecirdim ofkeden. Ve israrla gitmemi istedi, ben hic bir yere gitmem cok istiyorsan sen git dedim. Bavullarinin bir kismini topladi ikincisini elinden aldim. Yarin gider basvurur bosaniriz sonra ne yapacaksan yaparsın dedim. Peki deyip cikip gitti. Hastaligi boyunca yanında Basucunda sadece ben vardim o zaman iyiki vardim, simdi s..tir ediyor beni cok acı anlatilamayacak kadar acı :KK43:
öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm :( insanlarımız ne kadar acımasız kimsenın basına gelmeyecek sanki asansörde yapılan tavırdan bahsediyorum..elbette senin sucun yok ama eşinin hastalık süresince neler yasadıgını psikolojısını az çok bilirsin ama içinde neler yasadıgını yıne de bılmezsin..asansörde yasadıgı olaydan dolayı sana patladıgını dusunuyorum..her ne kadar sen de yıpransan da yıne de sen alttan al canım.Allah kolaylık versin.Rabbimden acil şifalar ve size huzur diliyorum..

öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: insanlarımız ne kadar acımasız kimsenın basına gelmeyecek sanki asansörde yapılan tavırdan bahsediyorum..elbette senin sucun yok ama eşinin hastalık süresince neler yasadıgını psikolojısını az çok bilirsin ama içinde neler yasadıgını yıne de bılmezsin..asansörde yasadıgı olaydan dolayı sana patladıgını dusunuyorum..her ne kadar sen de yıpransan da yıne de sen alttan al canım.Allah kolaylık versin.Rabbimden acil şifalar ve size huzur diliyorum..

Amin cok sagolun

konuyu baştan sona okudum .
öncelikle size geçmiş olsun diyorum.
Allah sabır versin ama yazılanlara bakınca ortada bir evlilik kalmamış gibi geldi bana.
İkinizinde güveni sarsılmış birbirinize karşı güven olmadan bir ömür geçirmek kolay değil
Hem buna ek olarak eşinizin davranışları da çekilecek gibi değil.
En doğru kararı verirsiniz umarım.

Dışarıda atamadığı sinirini senden çıkarmış çok ayıp etmiş zamanında onun yanında olup her türlü desteğini esirgemediğin zamanları hiç mi aklına getiremez insan :KK43: çok yazık senin adına üzüldüm dışarıda ki insanları hiç anlamıyorum nasıl böyle davranışlarda bulunurlar ya pes gerçekten pes :stop:

neden böyle yaptı ki acaba?
çok mu yıprandı sinirleri canım
senin de yıpranmıştır kesinlikle
birde erkek ya o sürekli yatağa bağlanmayı yediremiyo kendine
ondan da fevrileşmiş ama sana da böyle yapmamalıydı tabi
hemen boşanmak deme... önce bir sakinleş bakalım canım...

Önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum. Ama tek sorun bu değil bosanmayi dusunmek icin

Başta okurken dedim tamam hastadır olabilir çok sıkıntılı zamanlar geçirmiş biraz alttan almak gerek ama sonradan gördüm ki eşinizin durumunun hastalığıyla bir alakası yok. Bunca sene bu adamı çektiğiniz için kendinize yazık etmişsiniz. İşte o yüzden dedim siz de nankörsünüz. Size verilmiş bir hayat var ve siz inatla bunu güzelleştirmemek için sanki uğraşıyor gibisiniz. Hiçbir şey yazmayacaktım aslında çünkü o kadar şey yaşamanıza rağmen hala onunlaysanız ne desek boş dedim ama yine dayanamadım.

konuyu baştan sona okudum .
öncelikle size geçmiş olsun diyorum.
Allah sabır versin ama yazılanlara bakınca ortada bir evlilik kalmamış gibi geldi bana.
İkinizinde güveni sarsılmış birbirinize karşı güven olmadan bir ömür geçirmek kolay değil
Hem buna ek olarak eşinizin davranışları da çekilecek gibi değil.
En doğru kararı verirsiniz umarım.

Cok tesekkur ederim sagolun rabbim bana ve bu durumda olan herkese yardim etsin inşallah. Cok zor

Başta okurken dedim tamam hastadır olabilir çok sıkıntılı zamanlar geçirmiş biraz alttan almak gerek ama sonradan gördüm ki eşinizin durumunun hastalığıyla bir alakası yok. Bunca sene bu adamı çektiğiniz için kendinize yazık etmişsiniz. İşte o yüzden dedim siz de nankörsünüz. Size verilmiş bir hayat var ve siz inatla bunu güzelleştirmemek için sanki uğraşıyor gibisiniz. Hiçbir şey yazmayacaktım aslında çünkü o kadar şey yaşamanıza rağmen hala onunlaysanız ne desek boş dedim ama yine dayanamadım.

Dogru kelimeler. Beni ne tuttu bu zamana kadar. Kendime üzülemiyorum bile

Annem 9 yıl tedavi gördü kanser yüzünden
Son 4 yılında psikiyatri ve nöroloji desteği aldık
Aldık derken hepimiz kardeşlerim, ben ve annem
Doktorun karşısına oturdum, çocuk gibi hüngür hüngür ağladım annemin içinden bir canavar çıkıyor diye
Uzun uzun anlattı bana detayları doktor, daha bile kötü olacak bu hastalık böyle dedi
Hem aldığı ilaçların nörolojik yan etkileri hem de psikolojik olarak yaşadıkları onu böyle yapıyor dedi
Sizlere bağımlı, kolostomi kullanıyor, sürekli kemoterapi alıyor, canı istediğinde yıkanamıyor bile bu hali çok normal dedi
Halimizi anlaması açısından hepimiz aynı doktora gittik, görüşmeleri ayrı ayrı yaptık
9 yılda yarım saat bile yalnız kalmadı annem, etrafında pervane olduk ama buna rağmen ziyarete gelenlere beni aç bırakıyorlar bile dedi. Hiç durmadan avaz avaz her şeye bağırıyordu, diyetlerine dikkat etmemek, yasaklanan her hareketi yapmak, aklına gelemeyecek bir sürü sorunlar yaşadık. Hepimiz çok yıprandık, artık sinirlerimiz laçka olmuştu. Bu illet hastalık böyle maalesef, haksız da değiller, her yerden kısıtlanan bir yaşamları var, sürekli bir kontrol. Bu yaptığı nankörlük değil sadece başına gelene isyan ediyor ve hırsını sizden çıkartıyor. Dayanması çok zor, insan endişeleniyor biliyorum ama idare eden taraf olmak zorundasınız. Sizin komşular gibi annemin sağlığını düşünmeyen hatta ondan maddi çıkarlar sağlayan komşu ve yakınlarımızı bir bir uzaklaştırdık, hepsini kenara çekip konuştuk, gerekirse sert çıktık zaman zaman ama çaremiz yoktu. Kendisine zarar verdiği zamanlar oldu, bunları da çektik mecburen. Allah yardımcınız olsun, çok uzun yazdım ama o süreçleri dibine kadar yaşayan biri olarak şu an en az hasta kadar çaresiz hissettiğinizi biliyorum.

Annem 9 yıl tedavi gördü kanser yüzünden
Son 4 yılında psikiyatri ve nöroloji desteği aldık
Aldık derken hepimiz kardeşlerim, ben ve annem
Doktorun karşısına oturdum, çocuk gibi hüngür hüngür ağladım annemin içinden bir canavar çıkıyor diye
Uzun uzun anlattı bana detayları doktor, daha bile kötü olacak bu hastalık böyle dedi
Hem aldığı ilaçların nörolojik yan etkileri hem de psikolojik olarak yaşadıkları onu böyle yapıyor dedi
Sizlere bağımlı, kolostomi kullanıyor, sürekli kemoterapi alıyor, canı istediğinde yıkanamıyor bile bu hali çok normal dedi
Halimizi anlaması açısından hepimiz aynı doktora gittik, görüşmeleri ayrı ayrı yaptık
9 yılda yarım saat bile yalnız kalmadı annem, etrafında pervane olduk ama buna rağmen ziyarete gelenlere beni aç bırakıyorlar bile dedi. Hiç durmadan avaz avaz her şeye bağırıyordu, diyetlerine dikkat etmemek, yasaklanan her hareketi yapmak, aklına gelemeyecek bir sürü sorunlar yaşadık. Hepimiz çok yıprandık, artık sinirlerimiz laçka olmuştu. Bu illet hastalık böyle maalesef, haksız da değiller, her yerden kısıtlanan bir yaşamları var, sürekli bir kontrol. Bu yaptığı nankörlük değil sadece başına gelene isyan ediyor ve hırsını sizden çıkartıyor. Dayanması çok zor, insan endişeleniyor biliyorum ama idare eden taraf olmak zorundasınız. Sizin komşular gibi annemin sağlığını düşünmeyen hatta ondan maddi çıkarlar sağlayan komşu ve yakınlarımızı bir bir uzaklaştırdık, hepsini kenara çekip konuştuk, gerekirse sert çıktık zaman zaman ama çaremiz yoktu. Kendisine zarar verdiği zamanlar oldu, bunları da çektik mecburen. Allah yardımcınız olsun, çok uzun yazdım ama o süreçleri dibine kadar yaşayan biri olarak şu an en az hasta kadar çaresiz hissettiğinizi biliyorum.

Zor yasamasi inşallah anneniz simdi iyidir. Durum sadece esimin hastaligi degil. Baska sıkıntılarda var ve aşması cok zor

Herkese iyi aksamlar artık nefes alamıyorum. Hayat bir insan a ancak bu kadar zehir edilir. Daha onceki konumda yazmistim arkadaslar,esim kemik iligi kanseri iki yıldır. Tedavisini oldu suan iyi sayilir. Kanserden dolayi belinde ki kemiklerin neredeyse tümü kırık. Kok hucre yapılmadan beline müdahale etmediler. Aylardır tedavi aşamasına gelmeyi bekliyoruz. Doktorlar sadece evin icerdinde korseyle lavaboya kadar gidebilir dediler, fakat esim butun gun fildir fildir disarda. Ve en ufak bir zedelenme olursa hayati boyunca felc kalma riski var, kendiside biliyor. Komsumuz
olan bi yaşlı cift var cocuklari olmasina rahmen bu haliyle onlarin her ihtiyacina koşuyor. Kadini bi gorseniz,sanirsiniz esim onun oglu bense geliniyim. Kadin bana sakayla karisik bi sürü laf sokuyor yaşlı diye saygısızlik yapmıyorum. Eşim bunlari duymasina rahmen sana nazı geçiyor ne var bunda diyor. Esas konum, esim bugün de disardaydi metronun engelli asansör unu kullanmak istemiş. Enfeksiyon riskine karsi maske kullaniyor. Asansöre binmis olan gayet saglikli bi vatandas esimi binmek istetken disari itmis. Eşim le itisip kakismislar. Esim bunu anlatinca, benim cogunlukla sana demek istedigim buydu. Sen ne kadar yolunda olursan ol, bi kendini bilmezin kurbani olabilirsin.. vayy ben ne bicim insanmisim onu kisitliyormusum, istediğini yaparmis hatta bayram icin arkadaşıyla memleketine gidecekmis 12 saat ve otomobille Ve beli bu haldeyken. Birbirimize girdik bir saat once bana kufur etti, ben madem sen istedigin yere gidersin bende giderim dedim. Sen benimle bir degilsin, ben seni aldım sen beni degil. Benim sozum gecer bu evde, isine gelirse gelmezse s..tir git dedi. Bende sen ne bicim konusuyosun bana nasıl kufur ederdin dedim ve karşılığını verdim. Itisip kakistik kollarına tirnaklarimi gecirdim ofkeden. Ve israrla gitmemi istedi, ben hic bir yere gitmem cok istiyorsan sen git dedim. Bavullarinin bir kismini topladi ikincisini elinden aldim. Yarin gider basvurur bosaniriz sonra ne yapacaksan yaparsın dedim. Peki deyip cikip gitti. Hastaligi boyunca yanında Basucunda sadece ben vardim o zaman iyiki vardim, simdi s..tir ediyor beni cok acı anlatilamayacak kadar acı :KK43:
Gerçekten çok acı arkadsım :( ama hem hastalık psikolojisi hemde klasik erkek işte sıkma canını.. sen onu düşünüp üstüne gittikçe o kendini önemsemiyor baksana memlekete gidecek. sakin bir şekilde onu düşündüğünü ifade et.. zor bir durum Allah şifasını versin ama hasta olmasa da dedim ya klasik erkek kaprisleri ben aldım sen değil laflara bak :KK20: helede s.ktir git demesi biliyorm çok kırıcı çünkü benım eşimde sinirlenip aynı hataları yaptı defalarca hemde :( üstelik kafasını bozacak bır hastalıgı rahatsızlıgı da yok. kı yıne unuttuk, yeri geldi alttan aldık. eğer seviyorsanız birbirinizi oturup konusun canım böyle bir anlık öfkeyle bosanalım demek kolay düşünsene ne zorluklarla evlendik hele de severek evlendıysen ne ozlemler cektık :KK51: evlilik emek istermiş sabır sadakat keşke davranışlarımıza , ağzımızdan çıkan sözlere dikkat edebilsek :KK61: kaybetmeden deger bılmıyor biz insanlar.. umarım toparlanırsınız hakkınızda hayırlısı canım.

Cok cok acı en acisida ben bu adama bakmak zorunda hissettim kendimi. Babami kanserden kaybettim ve bu hastsliga karsi cok hassasim. Rabbim bu insani cezalandirdi dedim. Cunku o olayin hemen ardindan hastalandi. Kardesim onun elinde buyudu
Hic ummazdim cok acı cok. Ama hala yanlış anlasildim demesi dahada acı

İlk yorumumu bu mesajı görmeden hastalık üzerine yazdım
Keşke o zaman çekip gitseydin
Buna nasıl dayanılır bilmiyorum, Allah sabır versin

İlk yorumumu bu mesajı görmeden hastalık üzerine yazdım
Keşke o zaman çekip gitseydin
Buna nasıl dayanılır bilmiyorum, Allah sabır versin

Nasıl dayandim bir anlasam anlatabilsem. Cok kaderciyim belkide bu yuzden. Ama her defasinda olan bana oldu

Cok tesekkur ederim sagolun rabbim bana ve bu durumda olan herkese yardim etsin inşallah. Cok zor

İşte bahsettiğim buydu. Beni yanlış anlamayın lütfen ama ne gibi bir yardım bekliyorsunuz Allah'tan? Eşiniz bir anda sihirli değnek değmiş gibi değişsin mi? Böyle bir şey yok. Allah size ihtiyacınız olan her şeyi zaten vermiş. Çalışacak gücünüz var, değil mi? Zaten her şeyi geçtim bu adamı bunca sene çekebildiyseniz ne kadar güçlüsünüzdür kim bilir. İhtiyacınız olan her şey zaten size verilmiş ama şimdi verilmemiş gibi Rabbim bize yardım etsin derseniz işte o zaman nankörlük oluyor. Üzgünüm.

Gerçekten çok acı arkadsım :KK43: ama hem hastalık psikolojisi hemde klasik erkek işte sıkma canını.. sen onu düşünüp üstüne gittikçe o kendini önemsemiyor baksana memlekete gidecek. sakin bir şekilde onu düşündüğünü ifade et.. zor bir durum Allah şifasını versin ama hasta olmasa da dedim ya klasik erkek kaprisleri ben aldım sen değil laflara bak :KK20: helede s.ktir git demesi biliyorm çok kırıcı çünkü benım eşimde sinirlenip aynı hataları yaptı defalarca hemde :KK43: üstelik kafasını bozacak bır hastalıgı rahatsızlıgı da yok. kı yıne unuttuk, yeri geldi alttan aldık. eğer seviyorsanız birbirinizi oturup konusun canım böyle bir anlık öfkeyle bosanalım demek kolay düşünsene ne zorluklarla evlendik hele de severek evlendıysen ne ozlemler cektık :KK51: evlilik emek istermiş sabır sadakat keşke davranışlarımıza , ağzımızdan çıkan sözlere dikkat edebilsek :KK61: kaybetmeden deger bılmıyor biz insanlar.. umarım toparlanırsınız hakkınızda hayırlısı canım.

Severek evlendik ama bana yapmadigi kalmadı. Onceki konumu okursaniz durumumu cok daha iyi anlayabilirsiniz. Cok tesekkur ederim

Back
X