- 4 Temmuz 2014
- 217
- 36
- 38
Amaaaan aklinca intikam demis siyrilmak icin
Evet daha az suclanirim düşüncesiyle intikam dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaan aklinca intikam demis siyrilmak icin
Allah şifa versin.
Sağlığı için yaptığın herşey ona hastalığını hatırlatıyor.
Senin hastaligin nedir
Kanimdaki pihtilasmayi saglayan trombositler eksik. Kanim olmasi gereken miktardan daha sivi
Kanimdaki pihtilasmayi saglayan trombositler eksik. Kanim olmasi gereken miktardan daha sivi
Kesinlikle doğru olanı yapıyorsun ama hepsi hastalığını hatırlatan şeyler.Amin ama benim ona destek adı altinda tum hatirlatmalarim. Simdi kendine dikkat etsinde, ilerde yataga bagimli bir hayati olmasin diye.
Kesinlikle doğru olanı yapıyorsun ama hepsi hastalığını hatırlatan şeyler.
Ondan iş bekleyenler, menfaat umanlar ise hastalığını unutturan kişiler.
Hasta psikolojisi ve hasta yakını psikolojisi uzman yardımı gerektirir.
Allah yardımcınız olsun.
kimse bence de kusura bakmasın arkadaşa katılıyorum..Isterseniz vicdansiz deyin ama boyle adama ne halin varsa gor denir. Ayrica sizde evlilik falan kalmamis bosayin gitsin madem milletin isine kosacak kadar iyiymis.
Anldim canim Allah sifa versin ailesi butun olanlari biliyodur umarim eve gelmedigini soyle sende kararini ver uygula
Cok buyuk bir sinavdan geciyorsunuz ikiniz de. Esinizin hastaliginin ne kadar ciddi oldugunu siz daha iyi biliyorsunuz, 2 yil boyunca adamda sinir sistemi kalmaz. Birakip gitsen, hasta adami birakti gitti derler, birakmasan kalsan, ayri bir dert. Umarim bu sinaviniz kisa surer ve esinizle araniz duzelir, tekrar mutlu olursunuz.
valla bu evlilik uzun zaman önce bitmiş.Ne olur bilmiyorum düşünemiyorum bile artik. Sizce kizkardesimin olayindan sonra bu adamla mutlu olunurmu?
canım bazı insanlar hastalanınca hırçınlaşıyor,bazılarıda melek gibi oluyor.seninki hırçınlaşmış.sana dua edeceğine bunları yaşatmış.psikolojisi bozulmuş belliki.inşallah hatasından kısa sürede döner.Allah sifa versin
Ne olur bilmiyorum düşünemiyorum bile artik. Sizce kizkardesimin olayindan sonra bu adamla mutlu olunurmu?
valla bu evlilik uzun zaman önce bitmiş.
Az once yazdim ben de asagida... Bu olay dogru mu ya? Neden bugune kadar sessiz kaldiniz? Ben onceki sayfalariniza bir goz atayim.