Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olanbanaoldu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
128
113
18
34
2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok 😔 ( Arkadaşlar yanlış anlamayın ben ayrıldıktan sonra kimseyi benimle tekrar barışması için zorlamadim, zorla yakasına yapismadim hergun kendisi mesaj atıyordu , ben yazmayınca sitem ediyordu aynı şehirde değiliz bile ,bende belki düzelir diye konuşurken fotoğrafta bu kızı gördüm , fotoğrafta 2 erkek birde o kız vardı, arkadaşımın sevgilisi dedi inanmadığım için kıza sordum , benim bozulduğum nokta başkasınla ilişkiye başlamış ama hala benimle konuşuyor olması hayal kırıklığına uğradım , benim tek suçum ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu bunun içinde çok pişmanım kızı öğrendiğimden beri onların ilişkisine hiçbir zararım yok benim , kimseyi taciz etmiyorum.)

Son düzenleme:
Ayrilali 2 sene olmus, hayatina yeni birilerinin girmesi kadar normal birsey olamaz. Daha dun ayrilsaniz anlayacagim da. Sorunlu eski es durumundasiniz suanda. Durup dururken adamin yeni sevgilisine yazip, aralarini bozmaya calismaniz vs ne kadar sorunlu davranislar. Bitmis gitmis bir meselede siz takilip kalmissiniz. Ustelik size sundugu sartlarda yasamayi kabul etmeyip, ayrilik adina ilk adimi atan kisi sizken.. unuttunuz galiba kaynanayla yasamanin zorlugunu

2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok 😔
Bu kafayla nikahı basıp “bu nikah kıyılamaz” diyeceksiniz bence 😂

Muaf etmek ne ayrıca yav. Adam peşinden koşacağınıza az kitap falan okuyun.

Ayrilali 2 sene olmus, hayatina yeni birilerinin girmesi kadar normal birsey olamaz. Daha dun ayrilsaniz anlayacagim da. Sorunlu eski es durumundasiniz suanda. Durup dururken adamin yeni sevgilisine yazip, aralarini bozmaya calismaniz vs ne kadar sorunlu davranislar. Bitmis gitmis bir meselede siz takilip kalmissiniz. Ustelik size sundugu sartlarda yasamayi kabul etmeyip, ayrilik adina ilk adimi atan kisi sizken.. unuttunuz galiba kaynanayla yasamanin zorlugunu
Haklısınız evet 2 sene oluyor ayrıldığımız ama hala bana hep bana mesaj atıyordu konuşuyorduk , ta ki Şubat ayına kadar madem hayatına birini aldı sormuştum da ben yok öyle birşey dedi ben kıza yazdım sen arkadaşının mi yoksa onun mu sevgilisisin diye çünkü paylaştığı fotoğrafta 3 kişilerdi eski eş , bir bey daha birde o kız aralarını bozmak için yazmadım kızın zatn bir suçu yok.

2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok 😔
Hatalisin.O kapıdan çıktin madem dimdik sapasağlam dur o adamı takip edip diyaloğa girme ki seni kaybettiğini anlasın.Simdi onun gözünde bir arasam,iki hayal kurdursam yanımda zatensin.Yapma böyle...Zaten o adamdan bir şey olacak olsa hemen birine el atmazdi.Kendine gel belki de kurtuldun.İcin biraz rahat edecekse tahminimi söyleyeyim;bence bir süre daha kızla takılır onunla olmazsa sana döner ama sen kabul edecek misin???İçin parçalansa bile dimdik dur eğilmeni hak etmiyor

Son düzenleme:
Takıntı yapmışsınız, yakadan düşmek bilmeyen eski eş olarak anılmak istemiyorsanız kendinize gelin.

Ayrıca kimse sizi bırakmamış, zaten siz terk etmişsiniz. Madem kabullenemeyecektiniz hiç böyle adımlar atmasaydınız.
Yaşadıkları mi tam olarak bilmiyorsunuz, bende burada anlatamam birinden vazgeçmek ayrı birşey, vazgeçmek zorunda bırakılmak çok ayrı, bir kadın olarak ayrıldığımda eşimin peşimden gelip özür dilemesini beklerdim .

2 sene olmus bosanali. Eger baskasiyla gorusmesini istemiyorduysaniz bosanmayacaktiniz. Adam omur boyu sizi mi beklesin? Sizi cok sevseydi bosanmazdi zaten. Yaptiklariniz bence cok kotu ve de psikolojisi bozuk takintili biri izlenimi veriyorsunuz. Eski esinizde size karsi biraz ilgi/sevgi vardiysa da tamamen silinmistir.

Emeğimizin peşinden öyle bir koşarız ki bazen gerçekleri göremeyiz. Bazen bırakmak en doğrusudur. Emeği de gayreti de bırakmak olmadi bee diyebilmek lazim.
Ayrıca 2 sene oldukça uzun bir süreç hayatına birinin girmesinden doğal ne var. Ayrılmışsınız.
Benim eşim değildi ama sevgilim benden ayrıldıktan iki ay sonra nişanlanmıştı 😶 yine de o kıza yazmayı hak görmedim. Sonuçta böyle bir karakterse kendisi yasayıp görsün benim hırslı davranmam bana zarar verir dedim. Sizde de öyle olmuş tekrar barismislar gördüğünüz gibi ne kadar daha emeğim diyerek kendinizi paralayacaksiniz. Değer mi?

2 sene olmus bosanali. Eger baskasiyla gorusmesini istemiyorduysaniz bosanmayacaktiniz. Adam omur boyu sizi mi beklesin? Sizi cok sevseydi bosanmazdi zaten. Yaptiklariniz bence cok kotu ve de psikolojisi bozuk takintili biri izlenimi veriyorsunuz. Eski esinizde size karsi biraz ilgi/sevgi vardiysa da tamamen silinmistir.
2 sene oldu ama iletişimimiz kesilmemişti en son Şubat ayına kadar konuşuyorduk yine , benim hatam hiç kinusmamaliydim evet takıntı yaptım haklısınız.

Haklısınız evet 2 sene oluyor ayrıldığımız ama hala bana hep bana mesaj atıyordu konuşuyorduk , ta ki Şubat ayına kadar madem hayatına birini aldı sormuştum da ben yok öyle birşey dedi ben kıza yazdım sen arkadaşının mi yoksa onun mu sevgilisisin diye çünkü paylaştığı fotoğrafta 3 kişilerdi eski eş , bir bey daha birde o kız aralarını bozmak için yazmadım kızın zatn bir suçu yok.
Tamam da arada bir mesajlasmakla tekrar bir arada olmanin arasinda dunya kadar fark var. tekrar beraber miydiniz, adamin sevgilisi siz miydiniz? Hayir. Bu kadar basit iste. Bostaymis. Yaziyormus

Napıyosun sen ya bitmiş gitmiş artık boşanmışsın sana ne ne yaparsa yapsın sen karışamazsın, o da sana karışamaz. Çok çirkin bu yaptığınız, ikinizin de yani.

Ayrıca şanslıymışsın böyle büyümemiş bir adamdan kurtulmuşsun hala niye eskiye bakıyorsun ki, bu adamın bu evliliğin nesini özledin?

Emeğimizin peşinden öyle bir koşarız ki bazen gerçekleri göremeyiz. Bazen bırakmak en doğrusudur. Emeği de gayreti de bırakmak olmadi bee diyebilmek lazim.
Ayrıca 2 sene oldukça uzun bir süreç hayatına birinin girmesinden doğal ne var. Ayrılmışsınız.
Benim eşim değildi ama sevgilim benden ayrıldıktan iki ay sonra nişanlanmıştı 😶 yine de o kıza yazmayı hak görmedim. Sonuçta böyle bir karakterse kendisi yasayıp görsün benim hırslı davranmam bana zarar verir dedim. Sizde de öyle olmuş tekrar barismislar gördüğünüz gibi ne kadar daha emeğim diyerek kendinizi paralayacaksiniz. Değer mi?
Evet 2 sene oldukça fazla zaman ama bu sürede biz yine konuşuyorduk iletişimimiz vardı bilemiyorum ,sordum arkadaşın sevgilisi dedi, ben sadece gerçeği öğrenip ümidimi kesmek istedim kıza birşey demedim sadece sordum çünkü fotoğrafta 3 kişi vardı kız bana deyince sana ev tutmuş eşya almış sen terk etmişsin o zaman anlattım herşeyi

Tamam da arada bir mesajlasmakla tekrar bir arada olmanin arasinda dunya kadar fark var. tekrar beraber miydiniz, adamin sevgilisi siz miydiniz? Hayir. Bu kadar basit iste. Bostaymis. Yaziyormus
İnanın kendime de çok öfkeliyim bu yüzden gerçekten ben böyle biri değildim bu konuyu başkası acsaydi bende sizler gibi konuşurdum haklısınızda.

İnanın kendime de çok öfkeliyim bu yüzden gerçekten ben böyle biri değildim bu konuyu başkası acsaydi bende sizler gibi konuşurdum haklısınızda.
O zaman böyle biri olmayın hayatınıza bakin iki yılda insan tekrar evlenir bile . Siz size ev bile acamayan anasinin eteğinden ayrılmamış adamı beklemiş siniz hemde boşandıktan sonra . Bunun açıklamasıni kendinize nasıl yapıyorsunuz ? Bundan sonra bari doğru düzgün insanlara bakın mümkünse terapi alın sağlıksız davraniyorsunuz. Kimseye birşey olmaz kendi hayatınızı mahvediyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X