• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muaf ne mahv olmasın o? Kör ölünce neden yine badem gözlü olmuş anlayamadım.. adam seninleyken terketmişsin başkası alınca olay çıkarıyorsun. Madem kötü madem ana kuzusu neden boşanıp tekrar mesajlaşıyorsun? Öyle dersini alamadın birde böyle al demiş adam sana. Artık sal milleti

Evet 2 sene oldukça fazla zaman ama bu sürede biz yine konuşuyorduk iletişimimiz vardı bilemiyorum ,sordum arkadaşın sevgilisi dedi, ben sadece gerçeği öğrenip ümidimi kesmek istedim kıza birşey demedim sadece sordum çünkü fotoğrafta 3 kişi vardı kız bana deyince sana ev tutmuş eşya almış sen terk etmişsin o zaman anlattım herşeyi
Kardeş sen bu adamdan "BOŞANDIN" ümidimi kesmek istedim diyemezsin yaşadıklarını hatırla tövbe yarabbim nasıl bir kafanız var ya anlamıyorum

Zaten olmayacağı belli. Siz kayınvalideyle yaşamak istemiyorsunuz ki en doğal hakkınız. İki senenizi ziyan edeceğinize siz de hayatınızı güzelleştirmeye çalışın. Onu takip edeceğinize siz de yeni bir şeyler yaşayabilirsiniz mesela

Boşandıktan sonra 2 sene boyunca konuşmaya devam etmişsiniz. Bu süre zarfında konuştuğunuz için bir ümit tekrar başlarız umudunda olmuşsunuz bence. Konuşuyorsak hala bir ihtimal var diye düşünmüşsünüz. Hal böyle olunca, ve işler bu şekilde gitmediği ve adam kendine yeni bir yol çizdiği için tahammül edemiyorsunuz duruma. Çünkü sonuç beklediğiniz gibi olmadı. Siz; 'o kızla küsmüş iki gün sonra yine barışmış' diyecek kadar hala adamın hayatına müdahil oluyorsunz. Küsüp ayrılınca size gelmesini mi bekliyorsunuz?
Kendinize iyilik yapın ve onun hayatını irdelemeyi bırakın. Siz de kendinize bir yol çizin. Pişman olsun gelsin de ben de yüzüne kapıyı çarpıyım içim soğusun diye bekleyerek ömrünüzü tüketmeyin lütfen.

Çok sevip ilk aşkınız olunca kimse size ayrıcalıklı muamele etmiyor. Hayata hoşgeldiniz.
Evden ayrılmışsınız adam ağlasa da annemi geçemem demiş. Daha ne beklediniz ki? Yalvarıp egonuzu mu okşayacaktı. En başından evi terk edip ilişkiyi bitiren sizsiniz aslında.

Eski eş ama benimle neden o zaman hergun konuşuyordu bn yazmayınca sitem ediyordu , ben tekrar barışıriz hatasını anlar diye beklerken başka biri varmış, benim bozulduğum nokta bu zaten , o kızı öğrendiğimden beri birşey yapmıyorum ki , benimle tekrar olması hiç zorlamadim tek hatam ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu.
Kiza mesaj atmışsınız daha ne yapacaksınız 😂

2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok 😔 ( Arkadaşlar yanlış anlamayın ben ayrıldıktan sonra kimseyi benimle tekrar barışması için zorlamadim, zorla yakasına yapismadim hergun kendisi mesaj atıyordu , ben yazmayınca sitem ediyordu aynı şehirde değiliz bile ,bende belki düzelir diye konuşurken fotoğrafta bu kızı gördüm , fotoğrafta 2 erkek birde o kız vardı, arkadaşımın sevgilisi dedi inanmadığım için kıza sordum , benim bozulduğum nokta başkasınla ilişkiye başlamış ama hala benimle konuşuyor olması hayal kırıklığına uğradım , benim tek suçum ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu bunun içinde çok pişmanım kızı öğrendiğimden beri onların ilişkisine hiçbir zararım yok benim , kimseyi taciz etmiyorum.)
Başlığınıza istinaden yazıyorum bunun nefretle falan alakası yok. Farkında mısınız bilmiyorum ama boşanalı 2 yıl olmuş. 2 Yılda pişman olacak biri 5879 kere pişman olurdu siz hala 2 yıl neyin pişmanlığını beklediniz??? Ayrıca kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. Kızı aramak falan nedir ya gerçekten :işsiz: Hadi arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrenmek için aradınız, peki onun sevgilisi olduğunu öğrenince neden konuşmaya devam ettiniz. Resmen ara bozmak için yapılmış bi davranış bu yani başka bir açıklaması yok. Hala ne umuyorsunuz bu leş adamdan? Neyin hırsıdır bu allahaşkına bi bırakın artık bu işleri. Yolunuza önünüze bakın. Şimdiye kadar bakmış olsanız belki sizin de hayatınızda biri vardı şimdi, hatta belki de evlenmiştiniz yani. Yazık günah ya. İnsan biraz kendine acır.

2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok 😔 ( Arkadaşlar yanlış anlamayın ben ayrıldıktan sonra kimseyi benimle tekrar barışması için zorlamadim, zorla yakasına yapismadim hergun kendisi mesaj atıyordu , ben yazmayınca sitem ediyordu aynı şehirde değiliz bile ,bende belki düzelir diye konuşurken fotoğrafta bu kızı gördüm , fotoğrafta 2 erkek birde o kız vardı, arkadaşımın sevgilisi dedi inanmadığım için kıza sordum , benim bozulduğum nokta başkasınla ilişkiye başlamış ama hala benimle konuşuyor olması hayal kırıklığına uğradım , benim tek suçum ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu bunun içinde çok pişmanım kızı öğrendiğimden beri onların ilişkisine hiçbir zararım yok benim , kimseyi taciz etmiyorum.)
Bak canım erkekler birini cepte tutup başkalarına bakmayı severler.. kanları bozukk....ama sende de var boşver hayatına baakk tadını çıkar zor olacak bazı durumların kabullenilmesi ama olurr boşver

Suç sizde böyle bir adamın peşinde deli divane olmuşsunuz, hey Allahım , o da kendini hint kumaşı sanmış..

Haklısınız evet 2 sene oluyor ayrıldığımız ama hala bana hep bana mesaj atıyordu konuşuyorduk , ta ki Şubat ayına kadar madem hayatına birini aldı sormuştum da ben yok öyle birşey dedi ben kıza yazdım sen arkadaşının mi yoksa onun mu sevgilisisin diye çünkü paylaştığı fotoğrafta 3 kişilerdi eski eş , bir bey daha birde o kız aralarını bozmak için yazmadım kızın zatn bir suçu yok.
muaf etmek ne yaa mahvetmek o :)
adamı şartları kabul etmeyip hem kendiniz terkediyorsunuz hem peşinizden koşsun istiyorsunuz
hergün size yazıyorsa neden engellemediniz? sizde istemişsiniz
oda bulmuş bir sevgili hem onu hem sizi idare etmiş

olan olmuş biten bitmiş artık o kızla ESKİ kocanız inşallah rahatsız edip kendinizi iyice sorunlu moda düşürmezsiniz

Yaşadıkları mi tam olarak bilmiyorsunuz, bende burada anlatamam birinden vazgeçmek ayrı birşey, vazgeçmek zorunda bırakılmak çok ayrı, bir kadın olarak ayrıldığımda eşimin peşimden gelip özür dilemesini beklerdim .
Yo böyle bır yazılı kural yok.Ayrilmissiniz artık özür dilese kaç yazar.
Siz şu an egonuzla hareket ediyorsunuz egonuz incinmiş.
Size mesajlar attıysa da cevap vermeyip muhatap olmamak yine sizin elinizdeydi.
2 yıl olmuş sizde artık kapatın bu sayfayı.
Mesela niye hala ondan haberler alıyorsunuz size ne ?
Yok ayrıldılar yok barıştılar ne gerek var size ne ?
Sizde kendi hayatınıza bakın başka insanlarla görüşün.

Biten bitmiştir.
Herkes yoluna gider, geçmişi geçmişte bırakır.
Kusura bakmayın ama eşinizde sizde ayrılmayı becerememişsiniz.
Ayrıldığını eşiyle insan neden konuşur ki.

Sizden ayrılan insan sizi bitirmiştir kafasında.
He konuşuyorsa aradaki boşluğu doldurmak içindir.

Sorsan kesin kızın iyiliğini düşündüğü içindir. Öyle yani, iyilik olsun diye.
Kıza iyilik olsun diye yazmadım tabi ki , ama kötülük olsun diye de yazmadım sordum sadece hangisiyle beraber diye ,zaten rahatsız ettiğim icin özür de diledim kusura bakma dedim ,sormasaydim belki fotoğraftaki diğer çocuğun sevgilisi olabileceği kalicakti aklımda, kıza suçlayıcı yada kırıcı hiçbir şey demedim hakkımda yok buna, öyle bir konuşuyorsunuz sanki 2 sene boyunca durdum , durdum fotoğrafi goruncede aa bu benim eski eşimdei kimseyle beraber olmaz benden sonra dedim, kağıt üzerinde biten bir evlilik kabul ediyorum ama benimle konuşup, görüşürken çıktı bu kız ortaya bende doğal olarak karaktersiz adama tepki verdim hepsi bu , fotoğrafida gördüğüm de takiplesiyorduk gizli gizli bir yerden takip etmedim.

Kıza iyilik olsun diye yazmadım tabi ki , ama kötülük olsun diye de yazmadım sordum sadece hangisiyle beraber diye ,zaten rahatsız ettiğim icin özür de diledim kusura bakma dedim ,sormasaydim belki fotoğraftaki diğer çocuğun sevgilisi olabileceği kalicakti aklımda, kıza suçlayıcı yada kırıcı hiçbir şey demedim hakkımda yok buna, öyle bir konuşuyorsunuz sanki 2 sene boyunca durdum , durdum fotoğrafi goruncede aa bu benim eski eşimdei kimseyle beraber olmaz benden sonra dedim, kağıt üzerinde biten bir evlilik kabul ediyorum ama benimle konuşup, görüşürken çıktı bu kız ortaya bende doğal olarak karaktersiz adama tepki verdim hepsi bu , fotoğrafida gördüğüm de takiplesiyorduk gizli gizli bir yerden takip etmedim.
Boşandığınız adamla iki sene konuşup görüşmek normal mi allah aşkına ya?

muaf etmek ne yaa mahvetmek o :)
adamı şartları kabul etmeyip hem kendiniz terkediyorsunuz hem peşinizden koşsun istiyorsunuz
hergün size yazıyorsa neden engellemediniz? sizde istemişsiniz
oda bulmuş bir sevgili hem onu hem sizi idare etmiş

olan olmuş biten bitmiş artık o kızla ESKİ kocanız inşallah rahatsız edip kendinizi iyice sorunlu moda düşürmezsiniz
Tabi ki ben kimseyi rahatsız etmiyorum zaten anlattım konu Şubat ayının başında yaşanıyor o günden beri herkes yolunda ,benim buna tepki vermem benimle konuşup görüşürken bu kızın çıkması, 2 sene boyunca ayrı kalıp hiçbir iletişimimiz olmasa bende birden ortaya çıkıp olay yaratmazdim

Hastalıklı bir kafa ve düşünce yapısı bu eski eşinizi rahat bırakın sizde hayatınıza bakın psikolojik yardım almalısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X