2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok

( Arkadaşlar yanlış anlamayın ben ayrıldıktan sonra kimseyi benimle tekrar barışması için zorlamadim, zorla yakasına yapismadim hergun kendisi mesaj atıyordu , ben yazmayınca sitem ediyordu aynı şehirde değiliz bile ,bende belki düzelir diye konuşurken fotoğrafta bu kızı gördüm , fotoğrafta 2 erkek birde o kız vardı, arkadaşımın sevgilisi dedi inanmadığım için kıza sordum , benim bozulduğum nokta başkasınla ilişkiye başlamış ama hala benimle konuşuyor olması hayal kırıklığına uğradım , benim tek suçum ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu bunun içinde çok pişmanım kızı öğrendiğimden beri onların ilişkisine hiçbir zararım yok benim , kimseyi taciz etmiyorum.)