• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet 2 sene oldukça fazla zaman ama bu sürede biz yine konuşuyorduk iletişimimiz vardı bilemiyorum ,sordum arkadaşın sevgilisi dedi, ben sadece gerçeği öğrenip ümidimi kesmek istedim kıza birşey demedim sadece sordum çünkü fotoğrafta 3 kişi vardı kız bana deyince sana ev tutmuş eşya almış sen terk etmişsin o zaman anlattım herşeyi
Maalesef ayrıldığınız eşinizle çocukta yoksa görüşmeye devam etmek doğru değil bu tarz can yakıcı sonucları olabiliyor. Bi daha yazarsa engelleyin bence. Tamamen hayatınızdan cikaramazsaniz hep bir köşede kalır.
Kıza bence anlatmak istemişsiniz yoksa sadece sormakla kalmayacagini sizde biliyorsunuz elbet o da merak eder devamini sorardi. Bu konuda hatalisiniz. Sizi üzmek adına yazmıyoruz eğer hatanızı görürseniz aynı yanlışa düşmezsiniz , tecrübe edindim diyerek yolunuza bakabilirsiniz. Diyorsunuz ya bu kadar nefret edilecek ne yaptım diye, evliliği yürütemeyen eşiniz, ailesinin uzantısı gibi yaşayan da o. Siz tamamen iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz tekrar yazınca hatasını anladı sandınız sanirim. Anlıyorum umut etmenizi ama geçmişin önemi yok artık geleceğe odaklanirsaniz bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Yoksa bu adam size yoğun bir değersizlik hissi tattırır surekli olarak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Hatanız burada bence. Iletişime devam etmenizde.

Maalesef ayrıldığınız eşinizle çocukta yoksa görüşmeye devam etmek doğru değil bu tarz can yakıcı sonucları olabiliyor. Bi daha yazarsa engelleyin bence. Tamamen hayatınızdan cikaramazsaniz hep bir köşede kalır.
Kıza bence anlatmak istemişsiniz yoksa sadece sormakla kalmayacagini sizde biliyorsunuz elbet o da merak eder devamini sorardi. Bu konuda hatalisiniz. Sizi üzmek adına yazmıyoruz eğer hatanızı görürseniz aynı yanlışa düşmezsiniz , tecrübe edindim diyerek yolunuza bakabilirsiniz. Diyorsunuz ya bu kadar nefret edilecek ne yaptım diye, evliliği yürütemeyen eşiniz, ailesinin uzantısı gibi yaşayan da o. Siz tamamen iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz tekrar yazınca hatasını anladı sandınız sanirim. Anlıyorum umut etmenizi ama geçmişin önemi yok artık geleceğe odaklanirsaniz bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Yoksa bu adam size yoğun bir değersizlik hissi tattırır surekli olarak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Hatanız burada bence. Iletişim devam etmenizde.
Evet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim.

adam eski eş. ortada aldatma yok. yaptığınız taciz. olmuş bitmiş. düşün adamın yakasından. baya saçmalıyorsunuz
Eski eş ama benimle neden o zaman hergun konuşuyordu bn yazmayınca sitem ediyordu , ben tekrar barışıriz hatasını anlar diye beklerken başka biri varmış, benim bozulduğum nokta bu zaten , o kızı öğrendiğimden beri birşey yapmıyorum ki , benimle tekrar olması hiç zorlamadim tek hatam ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu.

vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm ,
Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz iyi bakın. O kadın sevdiğinin yüzü gülsün diye kendinden geçmezse eski eşiniz size yaptıklarını ona yapamaz, ya biter gider ya da çok mutlu ve huzurlu olurlar.

Kendinize gelin artık, rezil etmişsiniz kendinizi. Kıskanç, takık, ruh hastası eski eş diye biliyor kadın şu an sizi, malesef bunu destekleyecek çok da şey yapmışsınız. Adam da bi kıymetlendi sayenizde ki sormayın. Elleşmeseniz iki aile görüşmesinde sevgilisi ve anasının ne mal olduğunu görecekti belki kadın, şimdi çok zor.

2 sene önce eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip çıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu için kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey düzelir, gelip özür diler diye düşünüyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi üzülmüş güya ağlıyordu ama annesini geçemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gördüm bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım açmadı yediremedim kendime böyle birakilmayi ben bunu hiç hak etmedim ki , onlara karşı hiçbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup düzenimizi kurmak için, çok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama düne kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini söylüyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle çıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun için borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş öyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda öyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hiç anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun böyle diyor, ne yapacaktım beni böyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın dedim sen beni çok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha önceside vardır arkadaşımın demesi araları geçen gün bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki günde, bana dönsün istemiyorum ama pişman olsun, belki kötülük olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar üzülsünler istiyorum, biliyorum bana geri dönmücektir ama bir gelse bende onun yüzüne kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm , geriye içimi burkan Bir hüzün kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok 😔
Bosandıgın adamın yeni sevgilisini arayıp,aralarını bozmak kacıncı level ablacım?
Bosanınca ayrılmıs oluyorsun,önce bunu mu kabullensek🙈

Eski eş ama benimle neden o zaman hergun konuşuyordu bn yazmayınca sitem ediyordu , ben tekrar barışıriz hatasını anlar diye beklerken başka biri varmış, benim bozulduğum nokta bu zaten , o kızı öğrendiğimden beri birşey yapmıyorum ki , benimle tekrar olması hiç zorlamadim tek hatam ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu.
Damarınızı biliyor adam, yenisini bulana kadar sizin umudunuzu diri tutmuş. Bazıları böyle, boşta kalamiyorlar.

Tekrar aynı hataya düşmeyin lütfen. Engellemediyseniz şuan engelleyim ve önünüze bakın. Boşanma üzerinden 2 yıl geçmiş yaptığınoz yanlış. Söylediği yalanlar ve görüştüğü kişiler, eski eşinizi ilgilendirir. Siz önünüze bakın

onunla yaşadığınız evliliğin özlenecek tekrar barışmak istenecek bir yanı mi var Allah aşkına. değişmesini beklemekse hayal ürünü. üzgünüm ama yakında evlenip o kızın da başını yakar. kendinize saygı duyun ve kapatın bu sayfayı. tek başınıza yapamıyorsanız psikoloğa gidin

Bosandıgın adamın yeni sevgilisini arayıp,aralarını bozmak kacıncı level ablacım?
Bosanınca ayrılmıs oluyorsun,önce bunu mu kabullensek🙈
Beni anlamıyor musunuz boşandık bende biliyorum zaten kadını suçlamıyorum ayrı olmamıza rağmen hergun arayıp yazan adamın başka sevgilisi varmış ve hala beni arkadaşımın sevgilisi o diye kandırmaya çalışıyor fotoğraf 3 kişi var nereden bileyim Kimin sevgilisi kız , eski eşe inanmadığım için kıza sordum 2 sene boyunca ayrı kalsak hiçbir iletişim kurmasaydik yada gorusmeseydik herhalde hiç sormazdim .

Ben şöyle anladım; boşansanızda iletişim sürdüğü için, siz eşinizin ayrı ev açıp, istediğiniz şartları sağlayarak sizinle tekrar birleşeceğini düşünmüşsünüz ama adam şerefsizmiş sizinle görüşürkende başkaları ile takılıyormış. Muhtemelen sizin şartlarınızı asla karşılayamayacağını, annesinden ayrılamayacağını o da biliyor. Şimdi sizle barışsa annesi ile de arası iyi olmayacak. Düşünmüş kendince mantıklı olanı yapmış annesine yeni bir gelin bulmuş. Giç bir şeyden haberi olmayan, yalanlar dizdiği birini...
Siz haksızsınız filan demiyoruz aslında. Daha fazla zarar görmeyin diye bu adamla asla bir daha iletişim kurmayın diyoruz. Engelleyin hayatınıza bakın

Ben şöyle anladım; boşansanızda iletişim sürdüğü için, siz eşinizin ayrı ev açıp, istediğiniz şartları sağlayarak sizinle tekrar birleşeceğini düşünmüşsünüz ama adam şerefsizmiş sizinle görüşürkende başkaları ile takılıyormış. Muhtemelen sizin şartlarınızı asla karşılayamayacağını, annesinden ayrılamayacağını o da biliyor. Şimdi sizle barışsa annesi ile de arası iyi olmayacak. Düşünmüş kendince mantıklı olanı yapmış annesine yeni bir gelin bulmuş. Giç bir şeyden haberi olmayan, yalanlar dizdiği birini...
Siz haksızsınız filan demiyoruz aslında. Daha fazla zarar görmeyin diye bu adamla asla bir daha iletişim kurmayın diyoruz. Engelleyin hayatınıza bakın
Evet tam olarak anladığınız gibi herşey, kendisinin artık yüzünü bile görmek istemiyorum, sadece bu tüm olanlar beni çok üzdü .

Evet tam olarak anladığınız gibi herşey, kendisinin artık yüzünü bile görmek istemiyorum, sadece bu tüm olanlar beni çok üzdü .
Çok doğal üzülmeniz ama biraz zaman geçince sizde ne kadar şanslı olduğunuzu görecekseniz. 2 yıl uzun bir süre bu adam için 2 saniyenizi bile harcamayın artık. Yeniden sevin, sevilin. Hatalar ders çıkaralım diye var

Beni anlamıyor musunuz boşandık bende biliyorum zaten kadını suçlamıyorum ayrı olmamıza rağmen hergun arayıp yazan adamın başka sevgilisi varmış ve hala beni arkadaşımın sevgilisi o diye kandırmaya çalışıyor fotoğraf 3 kişi var nereden bileyim Kimin sevgilisi kız , eski eşe inanmadığım için kıza sordum 2 sene boyunca ayrı kalsak hiçbir iletişim kurmasaydik yada gorusmeseydik herhalde hiç sormazdim .
Neden iletisim devam ederki eski esle.İste bunu anlamıyoruz.
Cocuk vardır cocukla ilgili konu konusulur tmm.
Ben bosanmısım banane kim kiminle resim attı.
Cocuk yoksa zaten direk engeli basarım.

sizi anlıyorum,mutsuz olduğunuz için,mutsuz olsun istiyorsunuz,ama bırakın artık ne yapıyor ediyor diye düşünmeyi,hayatınıza bakın bellli ki sizi hak etmemiş, yapmışsa bir haksızlık elbet çeker bir gün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X