- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.936
- 683
- Konu Sahibi Olanbanaoldu
Maalesef ayrıldığınız eşinizle çocukta yoksa görüşmeye devam etmek doğru değil bu tarz can yakıcı sonucları olabiliyor. Bi daha yazarsa engelleyin bence. Tamamen hayatınızdan cikaramazsaniz hep bir köşede kalır.Evet 2 sene oldukça fazla zaman ama bu sürede biz yine konuşuyorduk iletişimimiz vardı bilemiyorum ,sordum arkadaşın sevgilisi dedi, ben sadece gerçeği öğrenip ümidimi kesmek istedim kıza birşey demedim sadece sordum çünkü fotoğrafta 3 kişi vardı kız bana deyince sana ev tutmuş eşya almış sen terk etmişsin o zaman anlattım herşeyi
Kıza bence anlatmak istemişsiniz yoksa sadece sormakla kalmayacagini sizde biliyorsunuz elbet o da merak eder devamini sorardi. Bu konuda hatalisiniz. Sizi üzmek adına yazmıyoruz eğer hatanızı görürseniz aynı yanlışa düşmezsiniz , tecrübe edindim diyerek yolunuza bakabilirsiniz. Diyorsunuz ya bu kadar nefret edilecek ne yaptım diye, evliliği yürütemeyen eşiniz, ailesinin uzantısı gibi yaşayan da o. Siz tamamen iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz tekrar yazınca hatasını anladı sandınız sanirim. Anlıyorum umut etmenizi ama geçmişin önemi yok artık geleceğe odaklanirsaniz bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Yoksa bu adam size yoğun bir değersizlik hissi tattırır surekli olarak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Hatanız burada bence. Iletişime devam etmenizde.