- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Kendimden suphelendim düşünün nasıl işini sahiplendiysem..ben asla boyle bisey yapamam yaa kendi işi olsa bile banane ki..sikayet etmedim sohbet tarzında konustum diyo.bu nasıl sohbet dedim.Suratına bile bakma terbiyesizin. Şikayet edenlerden hiç hoşlanmam, özellikle iş yerinde.
Demez olurmuyum..yardım ediyorum tabiki boş zamanlarimda dedim ve yeni oturmustum dedim..(gercektende oyle)sizde müdürünüze kendi işimden kalan zamanda yardım ediyorum zaten.. ilkokulda gibi gelip şikayet etmesine çok şaşırdım.. o istediği anda yardım edemeyebilirim doğal olarak deseydiniz..
İşleri yogunmus da yardım etmeliymisim..zaten ediyorum dedim ..tmm daha fazla edelim o zaman dedieğer sizin işiniz değilse müdürünüz sizi neden uyardı ki?
İş dışında konuşmuyorum..ama müthiş hayal kırıklığı yaşadım..bu insan benim arkadaşımdı..amacı neydi anlamadımbu ne ya. işyerinde müdüre şikayet edenlerden ayrı bi nefret ederim. muhatap olma onla
İşleri yogunmus da yardım etmeliymisim..zaten ediyorum dedim ..tmm daha fazla edelim o zaman dedi
pöff tipik müdür,kıvırangillerden.İşleri yogunmus da yardım etmeliymisim..zaten ediyorum dedim ..tmm daha fazla edelim o zaman dedi
insanlar menfaatleri kadar işte. sırf böyleleri yüzünden işyerinden nefret ederim ben. maksat pisliklik başka bişey değilİş dışında konuşmuyorum..ama müthiş hayal kırıklığı yaşadım..bu insan benim arkadaşımdı..amacı neydi anlamadım
en güzeli sürekli meşgul ol, değilsen bile onu görünce öyle davran.İş dışında konuşmuyorum..ama müthiş hayal kırıklığı yaşadım..bu insan benim arkadaşımdı..amacı neydi anlamadım
Tabikii yardım etmek gerek ki zaten ediyorum..bana dedigi ben cok yogundum..bende yogundum ve yeni oturmustum dedim..çoğu zaman kendi işimi bırakıp ona yardım ederim bilir de kendisi..bu kadar iyi niyetli bi insana bu yapilmazdi..ruyamda gorsem inanmazdimya tam durumunuzu bilemicem ama işleri yoğun olan kişiye yardım etmek de işimizin bir parçasıdır.
ama tabi eden kadar etmeyen de çok.
ne eksik ne fazla yapmak lazım iş hayatında, ama birlikte çalıştığın kişileri müdüre şikayet etmek hiç etik değil. müdür anlamaz sizin halinizden asıl sizin birbirinizi kollamanız lazım. ama tabi bu arkadaşla olmaz artık bu tür bir ilişki.
Birde haklıymış gibi uste çıkması da cabası..insanlar menfaatleri kadar işte. sırf böyleleri yüzünden işyerinden nefret ederim ben. maksat pisliklik başka bişey değil
Öyle biri değildi hic..dedikodu yapmadik hic biz.gayet seviyeli bi arkadasligimiz vardı..şaşırmamak elde değilispiyoncu insan en tehlikeli insandır..senden aldığını başkasına , başkasından aldığını sana satabilir..dikkatli ol samimi olma..tavrınıda belli et...oda haddini bilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?