Bu kadar özveri li olmamalı mı?

Teşekkür etmesine gerek yoktu sikayet etmeseydi yeter liydi..teşekkür ler yorum icin

Demekki aynen böyle yapmak gerekmiş..zaten ben hemen bitiriyimde yıldız toplamak degil derdim..saf gibi cogu zaman kendi isimi birakip yardım edip tesekkur yerine sikayet almak canımı sıktı..zaten muhatap olmuyorum..bitti o insan benim için..iş harici konusmuyorum onda bile gayet resmiyim

Sende yorgun olduğunu soyleseydin iş buraya gelmezdi
Söylemeye fırsat birakmadiki hemen şikayet etmiş..bana söyleyebilirdi..cok yorgundum dediginde bende yorgundum ve yeni oturmustum dedim cevap veremedi..zaten ne olursa olsun sikayet etmesi onu hicbisekilde hakli göstermez.umarim hatasinin farkina varır.

İs taniminin disinda herhangi bisey yapmak zorunda değilsin, yapmayada zorlanamazsin. İnsani olarak yardim edebilirsin. Ama sadece isin nasil yapilacagini gösterip cekilirsin

Sende hata diyosunuz..(dogru haklisiniz)

Cok kisa bi sure calistim. Ne kadar yuzune gulup, yardimsever olursan o kadar kullanmaya calisiyolar. Bi dosyaya ustun koru bakma isini baskasina kakalamayi bile kar olarak goruyorlar ozelllikle kadinlar. O yuzden senin yerinde olsam cok yogunum, ustune ustluk surekli bana kendin islerini yaptirmaya calisiyor diye bende mudure sikayet ederdim. Arkadasinin kurallarıyla oynardim

İyi fikir teşekkürler.. ama yapabilirmiyim bilmem..ben uzak durduğum için yanasamiyor pek suan icin en azından..ilerleyen zamanlarda devam ederse aynını dicem çok sağolun..

Ahlaksız, hiç yüz verme.
Bide gidip şikayetçi olmak da ne, selamını kes bence. Bulmuşta bunuyor

Ne biçim insanlar var ya. Hiç utanmıyorlar mı merak ediyorum. Karşısında kendinizden emin bir şekilde durun bence. Yeri geldiğinde lafınızı esirgemeyeceğinizi bilsin. Gözü korkmalı biraz. Yardımsever olmanız, sesinizi pek çıkarmamanız ona böyle yaptırıyordur. Tabi ki yardım da edersiniz ama o işi kendi görevinizmiş gibi benimsemeyin. Henüz çalışmaya başlamadım ama okulda da böyle insanlar çok görüyorum.

Benim işim olsa bile bu şekilde gidip şikayet edilirmi ne kadar ayıp yaa ..valla ben utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…