- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Teşekkür etmesine gerek yoktu sikayet etmeseydi yeter liydi..teşekkür ler yorum icinZorunlu goreviniz olmadiği halde yardim etmişsiniz, karsiliginda tesekkur degil sikayet almissiniz.
Şunu unutmayin ki; iş baska arkadaslik baska. Sizin icin dogru olan yardim alip/ edip tesekkuru borc bilmekse, birakin bir baskasi ne yapiyorsa yapsin. Tavrinizi olanlar yonunde koyun kisiliginizden ödun vermeden. Birakin karsinizdaki ne yapiyorsa yapsin, ne demisler "iyilik yap denize at, balik bilmezse halik bilir"...
Demekki aynen böyle yapmak gerekmiş..zaten ben hemen bitiriyimde yıldız toplamak degil derdim..saf gibi cogu zaman kendi isimi birakip yardım edip tesekkur yerine sikayet almak canımı sıktı..zaten muhatap olmuyorum..bitti o insan benim için..iş harici konusmuyorum onda bile gayet resmiyimBak canım özelde yıllarca çalıştım. İşini asla bitirme. Bitirsen de bitirdiğini belli etme. Bana müdür derdi falanca iş cumaya yetişecek. Çarşamba da Bitirsem perşembe akşamı teslim ettim. Erken verince madalya takmayacaklar, yeni iş verecekler. Kimseye de iş hayatında fazla güvenme. Müdüre seni şikayet edenle de bir daha samimi olma. İş dışı bir şey konuşma.
Söylemeye fırsat birakmadiki hemen şikayet etmiş..bana söyleyebilirdi..cok yorgundum dediginde bende yorgundum ve yeni oturmustum dedim cevap veremedi..zaten ne olursa olsun sikayet etmesi onu hicbisekilde hakli göstermez.umarim hatasinin farkina varır.Sende yorgun olduğunu soyleseydin iş buraya gelmezdi
Umursamiyorum gerçekten..ama insan üzülüyor kime guvencez bizumursama sinir olsun gormezden gel...
İyi insanlara olan guvenimizide sarsiyorlar böyle yaparak..ya insanları iyi tanıyamıyoruz ya da gerçekten iyi rol yapıyorlar.
Sende hata diyosunuz..(dogru haklisiniz)İs taniminin disinda herhangi bisey yapmak zorunda değilsin, yapmayada zorlanamazsin. İnsani olarak yardim edebilirsin. Ama sadece isin nasil yapilacagini gösterip cekilirsin
Sende hata diyosunuz..(dogru haklisiniz)
İyi fikir teşekkürler.. ama yapabilirmiyim bilmem..ben uzak durduğum için yanasamiyor pek suan icin en azından..ilerleyen zamanlarda devam ederse aynını dicem çok sağolun..Cok kisa bi sure calistim. Ne kadar yuzune gulup, yardimsever olursan o kadar kullanmaya calisiyolar. Bi dosyaya ustun koru bakma isini baskasina kakalamayi bile kar olarak goruyorlar ozelllikle kadinlar. O yuzden senin yerinde olsam cok yogunum, ustune ustluk surekli bana kendin islerini yaptirmaya calisiyor diye bende mudure sikayet ederdim. Arkadasinin kurallarıyla oynardim
Selam dahi vermiyorum..bugün ikimiz vardık çıkışta iyi akşamlar dedi..bende agzimin ucuyla karşılık verdimAhlaksız, hiç yüz verme.
Bide gidip şikayetçi olmak da ne, selamını kes bence. Bulmuşta bunuyor
Benim işim olsa bile bu şekilde gidip şikayet edilirmi ne kadar ayıp yaa ..valla ben utandımNe biçim insanlar var ya. Hiç utanmıyorlar mı merak ediyorum. Karşısında kendinizden emin bir şekilde durun bence. Yeri geldiğinde lafınızı esirgemeyeceğinizi bilsin. Gözü korkmalı biraz. Yardımsever olmanız, sesinizi pek çıkarmamanız ona böyle yaptırıyordur. Tabi ki yardım da edersiniz ama o işi kendi görevinizmiş gibi benimsemeyin. Henüz çalışmaya başlamadım ama okulda da böyle insanlar çok görüyorum.
İyi yapmışsın canım sen öyle yaptıkça anlar belki senin saf olmadığını ve ona göre hareketlerine dikkat ederSelam dahi vermiyorum..bugün ikimiz vardık çıkışta iyi akşamlar dedi..bende agzimin ucuyla karşılık verdim
Beni sessiz sakin salak sandi herhaldeİyi yapmışsın canım sen öyle yaptıkça anlar belki senin saf olmadığını ve ona göre hareketlerine dikkat eder
Çünkü iyi niyetli iyi kalplisin, maalesef insanlar bu devirde böyle olamıyorum, nadir bulunan insanlardansınBeni sessiz sakin salak sandi herhaldeben neden böyleyim;(
Bu iyimi kötü mü ben hala idrak edemiyorum..yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederimÇünkü iyi niyetli iyi kalplisin, maalesef insanlar bu devirde böyle olamıyorum, nadir bulunan insanlardansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?