Bu kadar pis olunur mu?

Valla ben hak veriyorum size, hergün silip süpürmeye de gerek yok insan evini normal derecede temiz düzenli tutsa yeter. Hele biri evime gelecekse daha özenli olmak lazım misafir sonuçta güzel temiz ağırlanmalı.

Sizin gibiler oldukça bu ülkede kadın aşağılanır. Devam böyle
Aslında senin gibiler olduğu müddetçe kadınların başına gelmeyen kalmaz alooo kaynanada bir bayan bir bayan diğer bayanı pasaklı diye suçlarsa orada marşa bassın kadın kadının kurdu değildir
Yeri gelir ayıbınıda örter
Önce kaynana görüm elti diye öteleştirmemek lazımdır

Ayne

Ne güzel anlatmışsınız kv oda uymuş bu uyarılara zıt kaba saba konuşaydın bu sonuç sıfırdı ve tiksinerek gider gelirdin hoş olmuş güzel bir yaklaşım tebrik ederim :) :KK36:
Vallahi onun yine düzeltebilme şansı varmış. Bunların yaşam tarzı. Çünkü hiç doğru bir şey Yok temizlik adına.

Anlattım ya hangi taraf olduğunu. Anlayamadın herhalde. İdrar kokan koltuklar benim evde Yok. Ama sana göre normalse bilemem. Ya da senin evinde de varsa tabi sana normaldir.

Bilmem , gelenlere sormak lazım benim evde var mi diye ?

Siz yiyin , için , uyuyun , sohbet edin ama arkadan konuşmaya devam edin.

Aslında senin gibiler olduğu müddetçe kadınların başına gelmeyen kalmaz alooo kaynanada bir bayan bir bayan diğer bayanı pasaklı diye suçlarsa orada marşa bassın kadın kadının kurdu değildir
Yeri gelir ayıbınıda örter
Önce kaynana görüm elti diye öteleştirmemek lazımdır
???? Öteleştirmekk?? Okuduğunu anlayamamışsın? Tekrar oku:)

Bilmem , gelenlere sormak lazım benim evde var mi diye ?

Siz yiyin , için , uyuyun , sohbet edin ama arkadan konuşmaya devam edin.
Ay evet konuşacağım. Oturup eşimle konuşuyoruz bir de. Nasıl? Kocam bile çok dertlendi ben bile rahatsız oldum dedi. Oturduk dedikodu yapıyoruz. Amma velakin gidip gelip dışardan yiyoruz tatlım. Ok? Yiyemiyorum çünkü

Bence de bu kadar pis olunmaz. Olunmamalı. Konu sahibine hak veriyorum.Bahsedilen pislik normal mi sizce? Tabiki kusurlar örtülmeli, insanların eksiklikleri arkalarından söylenmemeli, her şeylerinde kusur aranmamalı ama insanlarda kendine olmasa bile eve gelen misafire biraz özen göstermeli. Bazen beğenmiyorsan gitme diyemeceğin durumlar oluyor, iletişiminin, ilişkinin devamlılığının önemli olduğu insanlar olabiliyor. Sırf evi pis diye gitmemek gibi bir lüksün olmuyor. Pisliğin pasaklılığın açıklanabilir, aklanabilir tarafı yok benim gözümde kadında da aynı erkekte de. Hastalık olur, yaşlılık olur anlayabilirim. Ama 55, 60 yaşında dipcik gibi çarşı pazar dolaşıp. Bi evine çeki düzen vermiyorsa da bilemiyorum. Aşırı titizlik de elbette rahatsız edici olabilir. Ama herkes en azından mide bulandırmayacak kadar temiz olabilir.

Ay evet konuşacağım. Oturup eşimle konuşuyoruz bir de. Nasıl? Kocam bile çok dertlendi ben bile rahatsız oldum dedi. Oturduk dedikodu yapıyoruz. Amma velakin gidip gelip dışardan yiyoruz tatlım. Ok? Yiyemiyorum çünkü

Ok . Afiyet olsun.

???? Öteleştirmekk?? Okuduğunu anlayamamışsın? Tekrar oku:)
Anladım bende sen anlayamıyorsun kaynanın arkasından gıybet eden sensin... yeri gelir kadın kadının ayıbını örter diyorum
eşinin annesi pasaklıysa oğluylada durma iki yüzlülük resmen

Kızlar görümcemin evindeyim, öleceğim, insan nasıl bu kadar pis olabilir? Gerçi tüm sülale böyle, eşimi çok sevmesem bi dk çekilmez? Getirme beni diyorum bu lanet şehire illaki getiriyor. Yok böyle bir şey ya, çekmek zorunda mıyım ya? Off off .. eşinin tarafı böyle pis olanlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Yani böyle pisliklerini görünce insan olarak da soğuyorum, gözümde sinek kadarlar

Bir arkadaşımın kvsi öyleymiş. Gidince özellikle mutfağı temizleyip kendi yemek yaptığını söylemişti. Yolunu öyle bulmuştu.

Benimkiler gün boyu gezdikleri kıyafetlerle yatıp ertesi gün hatta 3 gün geziyorlar çoluk çocuk.

Ben de yarin gidiyorum kayinvalidemlere, giderken el yuz havlularimizi, yastik kilifimizi vs götürüyoruz, ama ben zaten normalde de kimseye yatiya gitmem, gidersem de havlularini falan kullanmam herkes de bilir bozulmazlar.

Çekip gider misin. Mahalle ağzıyla konuşma benimle. Canın kavga etmek istiyor biriylesanırum. Zira çok sabırlıyımdır. Yanlış kişiyi seçtin.
Mahalle ağzıyla konuşan sensin kadına çamur atıp gıybet edene mahalle ağzı denir o da sen gibide çok
Beğenmiyorsan okuma
Yetim bir kıza çamur atan insanın insanlığına şaşarım

Mahalle ağzıyla konuşan sensin kadına çamur atıp gıybet edene mahalle ağzı denir o da sen gibide çok
Beğenmiyorsan okuma
Yetim bir kıza çamur atan insanın insanlığına şaşarım
Çok komiksin ya. Pisliğin yetimlikle ne alakası var. Çamur atmadım ayrıca, gerçekleri konuştum burda. Sana cevaba bile gerek Yok da, okuduğunu anlayamadığın için yardımcı olmaya çalışıyorum

Back
X