Bu kadar pis olunur mu?

Çok komiksin ya. Pisliğin yetimlikle ne alakası var. Çamur atmadım ayrıca, gerçekleri konuştum burda. Sana cevaba bile gerek Yok da, okuduğunu anlayamadığın için yardımcı olmaya çalışıyorum
Belli çok yardımcı oluyorsun hem cinsin birine pasaklı diyerek çamur atıyorsun
Heleki yetim biri belki hala atlatamadı anacağızının ölümünü
Kızın arkasından gıybet bu...bayan dedikoducu

Belli çok yardımcı oluyorsun hem cinsin birine pasaklı diyerek çamur atıyorsun
Heleki yetim biri belki hala atlatamadı anacağızının ölümünü
Kızın arkasından gıybet bu...bayan dedikoducu
:)) sen baya yalnızsın ve muhabbetle karışık atışmak istiyorsun sanırım. ama İnan ki halim Yok ve uykum var, hadi canım iyi geceler

Mecbur kalıyorsanız yemek zorundaysanız siz temizlik yapacaksınız kendi saglıgınız için evsahşbş bu zamana kadar yapmamış bu saaten sonra değişmesini düşünmeyin.Havlunuzu çarşafınızı kendiniz götürebilirsiniz.Yemeginizi kendiniz yapın.Yapacak bir şey yok

:)) sen baya yalnızsın ve muhabbetle karışık atışmak istiyorsun sanırım. ama İnan ki halim Yok ve uykum var, hadi canım iyi geceler
Valla alıntı yaptıkça yapan sensin burada hava kararmadı daha başa çıkamayınca
Böyle çamur atıyorsun demek ki
Karşılıklı atışma falan isteyen ben değilim bilmeden atma hadi anca uyursun

Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.

Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..

O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..

Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..

Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..

Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..

Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..

Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..

Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..

Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.

Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..

Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..

Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
:oha::KK57::ruh:

Konu sahibinin üstüne çok gidilmiş
Gitmek zorunda olduğumuz akraba vs. oluyor.. Özellikle bayramlarda
Evleri bal dök yala olmayabilir ama bazı evlerde yemek bile yenmiyor
O zaman ne yapacak bu kadın.
Yüzüne pissin mi diyecek

Sen bence önce edepli yaz buraya. Sonra edebimi takın sonra bak takınmış mısın diye ve tekrar takın. Sen nerden biliyorsun başka kusuru olmadığını? Ay yemin ederim bazı insanlar pislikten gram rahatsız olmuyor ve rahatsız olanlar onları rahatsız ediyor.
Ben oldum olası nefret ettim şunun evi şöyle böyle diye konuşan tiplerden. Sizin gibi dedikoducu insanlar yüzünden millet temizlik hastası oldu.

Gorumcesinin evine gidip onun ev halini görüp kimseye diyemeyen bir kadın orda bunu İnternette paylaşıyor. Vallahi korkulur sizden. Pis ise kendine pis. Gittiğinde rahatsız oluyorsan temizle. Temizlemek istemiyorsan gitme illa gitmek zorundaysan da nolur sus. Ne ayıptır ya.sorsan Ayıbı örtme de gece gibi ol !!! Yapmayın hanımlar bunu

Gorumcesinin evine gidip onun ev halini görüp kimseye diyemeyen bir kadın orda bunu İnternette paylaşıyor. Vallahi korkulur sizden. Pis ise kendine pis. Gittiğinde rahatsız oluyorsan temizle. Temizlemek istemiyorsan gitme illa gitmek zorundaysan da nolur sus. Ne ayıptır ya.sorsan Ayıbı örtme de gece gibi ol !!! Yapmayın hanımlar bunu
zaten görümcenin beş çocuğu varmış.ikide bunlar 7.ikide görümceler 9.
9 kişiynin işini yapmak kolaymı.gelin hanım oturduğu yerden kk ye görümcesini çekiştirsin.sonra onun evinde 10 gün kalsın.oh ne ala.
belki buraya yazarken görümceye de gülücük atıyordur.

Pasaklı değilim. Evimi süpürür silerim bulaşığımı her gün yıkar, kirli sepetinde camaşır bırakmam. 2 Banyom var haftada bir çamaşır suyuyla dezenfekte alırım oralara aldığım her aletin dışında çamaşır suları bile ayrıdır köşelerine bırakırım. Ayda bir camları kapıları silerim. Çocuksuz olduğum için gayet normal ideal temizlik olarak görürüm bunu. Gelelim yorumuma.
Titiz insanlardan nefret ediyorum. 2 günde bir cam siler günde iki kez ev süpürür sen wc lerini kullanırsın arkandan girer temizler. Daha kötüsü bi çay içmeye gidersin sanki oturduğun yeri kirletmişsin gibi bakar. Evine gelir sağ solu kollar kirli mi diye. Ya ben balkondaki saksıyı hergün silmek zorunda mıyım? Burası benim evim sana giren çıkan ne? Evine davet etme kendimi emanet hissediyorum.
Diyemiyorum. Arkadaşlığımı da bitiriyorum. Titizler buraya yazıyorlar çünkü hiç arkadaşları yok.
O insan lütfetmiş sizin gibi birini evinde misafir etmiş utanmadan konuşuyorunuz günah.
Gitmeyin efendim kimsenin evine gitmeyin.
Kukuman kuşu gibi 24 saat evde durup cam silin fayans ovalayın koltuk silin.
Lütfen o evinizden asla çıkmayın da bir rahat edelim.
Bir de lütfen heryerde kendinizi övmeyin yanınızda he he deyip içimizden biliyoruz ne olduğunuzu....

Bugün de içimi döktüm çok şükür.

Kız ağzına sağlık valla çok beğendim yorumunu...

Konu Sahibinin bahsettigi kadın kadar çocuğum var evim bal dok yala şükür. Karakter alışkanlık meselesi...

Ama yine de en çok beğendiğim yorum bu...

Evliligimin ilk yıllarında eltim gelmişti kalmaya. Evim dağınık ve pisti. Yeni doğum yapmıştım. Kadın tüm Evimi temizledi attı 1 günde. Evde gereksiz herseyi hop çöpe attı. Ay ne hoşuma gitti o gün bu gündür atıyorum gereksizleri...

Geçen gün bi baktım adamı da atmisim :))))

benim kv temiz olsun diye banyoda kendi yıkandığı sabunla el değmeden kesilip paketlenmiş hazır tavuğu güzelce sabunlayıp pişiriyor :kusmuk:
edit: sabun, halis muhlis zeytinyağlı ev yapımı sabun.

Benim arkadaşın kayınvalidesi misafirlere tavuk pişircekmiş bakmış tavuk kokmuş bozulmuş. Bi güzel tavuğu deterjanla yıkamış öyle pişirmiş :KK70:

Bu konu beni şok etti.

O evde insandan baska her turlu yaratik yasar..
Cinlerde..
Bu arada bu uc harfliler pis daginik evlwri seviyorlar..
Bos yere peygamber efendimiz;TEMIZLIK IMANDANDIR "BUYURMAMIS..
dinimizi yasasak hersey cok guzel olacak..
Birdr konu sahibi..
Bu actigin konu giybete giriyor..
Yani resmen onun arkasindan atiyorsunuz bu konuyu okuduguma bin pismanim cunku brnde gunaha ortak oldum simdi..

O evde insandan baska her turlu yaratik yasar..
Cinlerde..
Bu arada bu uc harfliler pis daginik evlwri seviyorlar..
Bos yere peygamber efendimiz;TEMIZLIK IMANDANDIR "BUYURMAMIS..
dinimizi yasasak hersey cok guzel olacak..
Birdr konu sahibi..
Bu actigin konu giybete giriyor..
Yani resmen onun arkasindan atiyorsunuz bu konuyu okuduguma bin pismanim cunku brnde gunaha ortak oldum simdi..
Bu cevabim prometheus senin icindi..
Gercwkten kv ne hayret ettim o evde hayvani baglasan durmaz..
Ki insan nasil kaliyor..
K.p yok mu bisey demiyor mu adam??

Hadi senin görümcede 5 çocuk varmış.Kabul edilmesi zor olabilir ama kadın,çocuk baskını olmuş,eli yetişmiyordur.

Benim 20 aylık çocuğum var evi tek başına talan ediyor.

Kaynanam gezmekle kafayı yediği için bir süpürge bile tutmaz.
Hadi yaşlı gücü yok desem eşimin ailesi ciddi anlamda zengindir.Tut haftada bir kadın yaptır,o da yok.

Ben yıllardır gitmiyorum.Zaten şu an eşimle ayrıyız.Artık gitme gibi bir durum hiç olmaz herhalde..
Zaten ben su zenginleri hic anlamiyorum..
Bazi zenginler o kadr cimri ki 3 un besin hesabini yapiyorlar ya..
Gorende fakir zannederler..
Adm belki 5 6 milyar para aliyor kadin tutmus 3 tl lik prasaya pahali diyor ..
Otur bide agla istersen cimri zenginler..

Seyrek gidiyoruz.
Zaten farklı şehirlerdeyiz.
Pis olarak kastınız ne bilmiyorum yalnız.Size anlatacağım duruma bakın.
Şöyle anlatayım ; eşimin annesinin evindeki tuvalete ne zaman girmek istesem büyük tuvalet ve idrar dışkıları oluyor.
Çünkü sifon çekmiyorlar.:kızgın:
Bildiğimiz "sifonu" çekmiyorlar.:KK14:
Onlara gittiğimizde eşim benden önce kalkıyor. Tuvaleti temizleyip, domestosluyor. Bana haber veriyor ben öyle giriyorum.
60 küsür yaşındaki insanın evi.
Eşimin annesi...
Ne diyelim, ne söyleyelim.
İstisnasız her gün sifon çekilmiyor ve dışkılar duruyor.
Varın siz düşünün.
Zaten yılda bir kez görüşüyoruz, eşimin annesi. Eşim de biliyor rahat edemiyoruz. En iyisi mesafe. İki gün de idare ediyorum eşim sağolsun,yoksa hayatta dayanamam.:KK12:
Tuvaleti senin icin temizleyen bir esin varmis daha ne istiyorsun ??

Kız ağzına sağlık valla çok beğendim yorumunu...

Konu Sahibinin bahsettigi kadın kadar çocuğum var evim bal dok yala şükür. Karakter alışkanlık meselesi...

Ama yine de en çok beğendiğim yorum bu...

Evliligimin ilk yıllarında eltim gelmişti kalmaya. Evim dağınık ve pisti. Yeni doğum yapmıştım. Kadın tüm Evimi temizledi attı 1 günde. Evde gereksiz herseyi hop çöpe attı. Ay ne hoşuma gitti o gün bu gündür atıyorum gereksizleri...

Geçen gün bi baktım adamı da atmisim :))))

5 cocukla mi adami attiniz ??
Valla helal olsun ayakta alkisliyorum sizi

Temizlik takıntılılarla ilgili yurt dışımda hazırlanan bir program izlemiştim. Orada okb hastaları sürekli temizlik yapanları gösteriyorlardı. Bir aletle evlerinin temizlik oranını ölçüyorlardı. Rakamı tam hatırlayamadım, belli bir rakamın altı steril yani ameliyat yapılabilecek kadar mikrop vslerden arınmş demekmiş. Atıyorum rakam 200 olsun. Hepsinin evi bu rakama yakın veya üstü çıktı. 1 tanesinin evi 500 çıktı ki adam her yeri çamaşır suyuyla siliyor arabasını bileee. Sonra temizlik konusunda takıntılı olmayan, hatta toz içinde olan evlere gittiler. Hala inanamıyorum bir tanesinin evi 20 gibi bir şey çıktı. Hem programdaki insanlar, hem evde biz şok olduk. Diğerlerinin evi de 200ün biraz üstü biraz altı çıktı yine. Özellikle tozlu bölgelerden örnek alıyorlar yalnız. Sonra banyolara geçtiler işte asıl mikrop, bakteri ne ararsan orada. O gün tamamen anladım wc temizliği önemli aslınsa. Toz falan hikaye, ne gelirse ne türlü mikrop gelirse banyodan geliyor. Nevresimleri değişeceksin bol havalandıracaksın evi. Sürekli toz al süpür sadece insanı yoruyor. Hele camlar falan hikaye yani. Her şey ayarında iyi.

Back
X