- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi Kimimkiben82
10 saatlik yoldan gidiyorum kv evine. Sonra oturacak yer bulamiyorum kendime. Elime supurgeyi viladayi alıyorum. Kürek kürek atiyoruz iste. Aldiklarimizi buz dolabina yerlestiriyorum. Eşyaları yerlestiriyorum. Kendi carsafimi kiliflarimi çıkarıyorum.
Ertesi gün mutfaga dalıyorum. Acikta buldugum herseyi dokuyorum. Allahtan ordekleri varda ne bulursa yiyorlar. Esimin elinede supurgeyi viladayi veriyorum. Hatta camasir suyunu verip wcyi banyoyu bile yikatiyorum. Dört yildir böyle... Genelde bulasiklari yiyorum kalan yemekleri dolaba koyarim kazanla pisirir kendisi. Gezmeye dolasmaya ciktigimizda rvr gelince mutfak eski haline dönmüş oluyor...
Ertesi gün mutfaga dalıyorum. Acikta buldugum herseyi dokuyorum. Allahtan ordekleri varda ne bulursa yiyorlar. Esimin elinede supurgeyi viladayi veriyorum. Hatta camasir suyunu verip wcyi banyoyu bile yikatiyorum. Dört yildir böyle... Genelde bulasiklari yiyorum kalan yemekleri dolaba koyarim kazanla pisirir kendisi. Gezmeye dolasmaya ciktigimizda rvr gelince mutfak eski haline dönmüş oluyor...

Yemekleri biz gelmeden önce hazırlıyor, oraya gittiğimizde yemek yapma gibi bir olay yok, bir bakıyorum eşimin kirliliklerini almış yıkamış asmış, benimkilere dokunmuyor sanırım özelime karışmamak için, ayakkabılarımızda toz varsa giymeden önce bizi durdurup tozlarını alıyor