- Konu Sahibi Latinachica
tabı kızcagız uzulur ama ıste dıger kadınında ne sucu war ne bılım ıhanet gbı sankı ona
ama adam afedersın tam bır hayvan.ıkısınede ıhanet edıo resmen. ben dedımkı arkadas gbımı gordu acaba ama haklısın bu adam ın yaptgı cok garip anace anlamadım bnde ama bole bı herıfı gerı araması yıne yanlıs bundan kımseye koca olmaz. neyse nasıl olsa ewlenıo ben konu sahıbının yerınde olsam hattımı degıstrırım face vs kullanıosam kapatrım. adam arada arıcak sanırım kndımı kullandrmam yanı. ben konu sahıbıne kendıne yaptgına kızdım nıye dusuruyokı kndını. bılmıorm bn olsam asla bana ulasamamasını saglar onuda bı guzel terslerdım.
sende yeni evlisin ya diger kadina uzulmussun sende cok haklisin. ama eger adam evlenmeden once eski sevgilisi aklindaysa o zaman eski sevgilisine donsun bikac yil sonra ben seni sevmiyorum diyip kadindan ayrilacagina fln diye dusundum bende ama yok adamin ne yapmak istedigini anlamadim... kendi aradi kendi karistirdi ortaligi simdi de sanki keklik yanlis anlamis gibi bi konuma dusurmeye calisti fln anormal

he bide keklikcim aranizda ne gecti de sen bu adama guvenmedin bilmiyorum ama bana da hic guven vermedi

Son düzenleme: