- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi banabenigeriver
İyi yapmissin ama her ihtimale karşı bilezikleri Ailene borç vermiş ol para cikismadi diye istemesinler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahahahh memnun oldumbanabenigeriver vallahi özlemiştik seni.
Ama sen yokken senin gibi ince düşünceli bir arkadaşımız daha türedi.
Tanıştınız mı???
umutsuzvaka01
Bu arada gözünaydın, biz de artık senin bu tür konulara takılmamana çok seviniyoruz.![]()
Mantolamayla kurtarsa iyi,ömrü yetmez borçlarını ödemeye,kart gibi katlana katlana gidiyo alimallahAy ben bunlari kaçırmışım yaaahatirladigim iftarda ac kaldıkları ydı fasulye ve dolma vardi dolma da kucuktu
Bence kaynana bilerek çağırmış olabilir durumumu görün diye düşünüp üzülmüştüm ama.kaynana da para var galiba mantoloma yapcak ulan kaynanaaaaa.
![]()
Böyle birşeyin olma ihtimali yok çünkü ben bütçenin bizi aştığını yaptırmak istemediğimi söyledimTeşhis Obsesif kompülsif bozukluk. Tedavi kv kp ve görümce üçlüsüne bi iple sıkıca bağlanıp takıntıların üstüne gitmek.
Tereli bi de düşünsene kaporayı veriyorlarmış ama gerisini ödemeyince senin altınlar gidiyormuş. Ay Allah korusun. Daha bi ömür susmazsın.![]()
Okumadım ama nicki beni korkutmadı değil.banabenigeriver vallahi özlemiştik seni.
Ama sen yokken senin gibi ince düşünceli bir arkadaşımız daha türedi.
Tanıştınız mı???
umutsuzvaka01
Bu arada gözünaydın, biz de artık senin bu tür konulara takılmamana çok seviniyoruz.![]()
Size göre basit olan konular bana göre çok önemli demek ki basit olmaması için iftira küfür hakaret mi lazım?Her konumda kendini kusursuz gören ve dünyanın en akıllı insanı kendileri sandıkları eşimin ailesinden bahsettim.Bana göre misafire güler yüzü çok gören,başkasının hakkını yiyen,başka kişilerin hayatına lüzumsuzca burnunu sokup ona hiç düşmezsen laf söyleyenler yeterince can sıkıcılar emin olun ben hiç eğlenmedim hatta bayağı yıprandım.Üşenmeyip bütün konularınızı okudumm sabah sabah çok eğlemdim :)
Bu kadar basit sorunları büyütmeyin bence ya. Hayattan zevk alamaz hale gelmişsiniz resmen.
Takıntı olmuşlar onlar artık sizin için.
Boşverin ne yaparlarsa ne derlerse desinler siz önünüze keyfinize bakın.
İsteyemezler öyle bir dünya yok çünkü ben fiyatı duyduktan sonra yaptırmak istemedim isteyen onlar bu beni ilgilendirmezİyi yapmissin ama her ihtimale karşı bilezikleri Ailene borç vermiş ol para cikismadi diye istemesinler.
Bende memnun oldumHahhahahahh memnun oldum![]()
![]()
Bende memnun oldum
Hepimiz buna benzer sorunlar yasamizdir emin olun. Hatta daha fazlalari bile. Ama sizin yaptiginiz takinti olmus. Benim kayinvalidem kayinpderim dort dortluk mu saniyorsun. Dugun paralarimi aldilar salona vermek icin. Benim haberim olmadan. Hic beni arayip sormaz habire laf sokar. Ama ben artik takmiyorum onlari. Ilgilenmiyorum. Sende takilma yoksa bu gidisle kafayi yiceksin.Size göre basit olan konular bana göre çok önemli demek ki basit olmaması için iftira küfür hakaret mi lazım?Her konumda kendini kusursuz gören ve dünyanın en akıllı insanı kendileri sandıkları eşimin ailesinden bahsettim.Bana göre misafire güler yüzü çok gören,başkasının hakkını yiyen,başka kişilerin hayatına lüzumsuzca burnunu sokup ona hiç düşmezsen laf söyleyenler yeterince can sıkıcılar emin olun ben hiç eğlenmedim hatta bayağı yıprandım.
Yarına çıkacağım belli değilken beş yıl sonrasını düşünmem çok akıl karı değil.Rutin hayat devam eder heralde bu yaşamdan çok bir beklentim yok benim.Su hayatta 5 sene sonra kendini nerede görüyorsun çok merak ediyorum ben![]()
Bende artık takmayıp ilgilenmiyorum zaten yaptığım farklı birşey yok şuan başka meşguliyetler buldum aklıma bile gelmiyorlarHepimiz buna benzer sorunlar yasamizdir emin olun. Hatta daha fazlalari bile. Ama sizin yaptiginiz takinti olmus. Benim kayinvalidem kayinpderim dort dortluk mu saniyorsun. Dugun paralarimi aldilar salona vermek icin. Benim haberim olmadan. Hic beni arayip sormaz habire laf sokar. Ama ben artik takmiyorum onlari. Ilgilenmiyorum. Sende takilma yoksa bu gidisle kafayi yiceksin.
Kötü anlamda öyle bir kitle var ne yazık ki beni antipatik gören yapacak birşey yok.Yediğim onca golün karşılığında bende doksana attım ilkkez :))Tereliye :)
Bu sitede hatri sayilir bir hayran(!) kitlen var anladigim kadariyla:)
Aslinda aklinin sinirlarini zorlasan ne kaynana kalir ne kaynata!
Bence yani![]()
Ortak yanımız neymiş çok merak ediyorumBende memnun oldum
Kv de de bir tuhaf. Hala daha sizi niye mevlide çağırıyor. Belli ki yıldızlarınız barışmayacak.Oda olur :))Geçende mevlüt okutacaktı kayınvalidem beni artık aramadığı için hem eşime hem anneme söylemiş gelsin diye annemle başka plan yapıp gitmedik artık ciddi anlamda uzak durup kafa dinliyorum yani :))
Aaay sorma beni kaçkez topa tuttular burada onları rahat bırak diye sanki benim yapışan en son kurban bayramında gittim sen düşün halimi :)) yüz verende yok sıcak duyanda ama kadın yine vazgeçmiyor takmışlar bir gelin olmama eee o zaman bir gelin gibi kıymet verselerdi zamanında...Kv de de bir tuhaf. Hala daha sizi niye mevlide çağırıyor. Belli ki yıldızlarınız barışmayacak.
Sanırım genele göre hiç sorun edilmeyecek şeyleri takıntı yapmamız:)Ortak yanımız neymiş çok merak ediyorum![]()