- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
Şuan imkansız gibi gelsede inşallah unuturum
evet suan öyle geliyor olabilir ama er yada gec icin soguyacaktir buna inan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan imkansız gibi gelsede inşallah unuturum
Unutmak istiyorum çünkü onun umrunda bile değilim...bir başkasına böylesine büyük bir kötülüğü ben asla yapamam aklım almıyo bişeyler paylaştığın insana nasıl bunu yapar insan. Kendimi salak gibi hissediyorum onu tanıyamadığım için ve hala onu düşündüğüm içinUnutmak isticeksin. Takinti haline getirirsen, inatla unutmamak icin caba zarf edersen... 527273 sene sonra unutamazsin ve aci gecmez...
Herkese aynı etkileri yapıyor galiba.bende senle aynı durumdayım canım aylardır.hafifledi ama geçmedi geçmiyor. Sürekli kafamı içinde benimle yaşıyor sanki evde işte okulda.ilaci falan olsa alicam unutmak icinUnutmak istiyorum çünkü onun umrunda bile değilim...bir başkasına böylesine büyük bir kötülüğü ben asla yapamam aklım almıyo bişeyler paylaştığın insana nasıl bunu yapar insan. Kendimi salak gibi hissediyorum onu tanıyamadığım için ve hala onu düşündüğüm için
Eskiden sizinle aynı düşüncedeydim ama insanın başına gelince zırıl zırıl ağlıyor işte. Çok kızıyorum kendime bu kadar zayıf olduğum için nefret ediyorum kendimden ama olmuyo.beni hiç uğruna terk eden adamı beni bi kex olsun sormayan adamı hala düşünüyorum.
Durduk yere terk ettiyse baska biri vardir salla hayatina bakHerkes benim gibi iliklerine kadar hissediyor mu aşk acısını. Cnm yanıyor sevdiğim insanın umrunda bile değilim seni seviyorum diye ölen adam sudan bir bahaneyle terk etti beni.tekrar beraber olmak için çok çabaladım olmadı. Mantıklı düşün diyorum kendime güçlü ol diyorum yapamıyorum. Aradan üç ay geçti bi gram bile acımda azalma yok. Acıların en büyüğünü ölüm acısını yaşadn aşk acısı neymiş diyorum olmuyo unutamıyorum. Tatile gittim arkadaslarımla zaman geçirdim ne yaptıysam olmadı. Hep aklımda her anımda o var niye unutamıyorum lütfen bana bi akıl verin onu unutmam için böyle yaşayamıyorum![]()
Hergün aynanın karşısına geç ve "seni özlemekten gebersem bile seni aramayacağım sen beni hak etmiyorsun" deHerkes benim gibi iliklerine kadar hissediyor mu aşk acısını. Cnm yanıyor sevdiğim insanın umrunda bile değilim seni seviyorum diye ölen adam sudan bir bahaneyle terk etti beni.tekrar beraber olmak için çok çabaladım olmadı. Mantıklı düşün diyorum kendime güçlü ol diyorum yapamıyorum. Aradan üç ay geçti bi gram bile acımda azalma yok. Acıların en büyüğünü ölüm acısını yaşadn aşk acısı neymiş diyorum olmuyo unutamıyorum. Tatile gittim arkadaslarımla zaman geçirdim ne yaptıysam olmadı. Hep aklımda her anımda o var niye unutamıyorum lütfen bana bi akıl verin onu unutmam için böyle yaşayamıyorum![]()
26 yaşındayım başkasını yanımda düşünemiyorm bile.kalbimde o varken kimseye şans veremiyorum. Ya unutamazsam ya hep yalnız kalırsam![]()
Aman canim sen ne kendini ezik gibi hissediyosun Allah askina? O hayatinda oldugu icin deger kazanmadigina gore, o gittigi icin de deger kaybetmedin. Ilk zamanlar ise okula konsantre olmak cok zor ama elinden geleni yap. Bi insan icin hicbiseyi aksatmaya degmez. Eve kapanma, aglayacaksan da disarda agla. 5 dk lavabo bahanesiyle ayrilir aglarsin :) yeni insanlarla tanis, bakimli ve guzel gorun. Spor yap, sakinlestirici caylar ic, guzel muzikler dinle. Valla geciyor, adini bile hatirlamiyorsun. Bunu ben 6 yil birlikteligi olmus ve sonunda aldatildigini ogrenmis biri olarak yaziyorum. 4 ay acimj dibine kadar yasadim, ama sadece 4 aydi. Sonra aklima bile gelmedi. Simdi ara sira kendisine dua bile ederim beni aldattigi icin. Eger oyle olmasa kocamla, hayatimin askiyla tanisamazdim...Kendime güvenim saygım sevgim herşeyim bitti. Ezik gibi hissediyorum kendimi. İşime okuluma konsantre olamıyorum.Bişey olmalı unutmak için olmak zorunda
İlk cinselliğin ya da 2.ydi muhtemelen.Herkes benim gibi iliklerine kadar hissediyor mu aşk acısını. Cnm yanıyor sevdiğim insanın umrunda bile değilim seni seviyorum diye ölen adam sudan bir bahaneyle terk etti beni.tekrar beraber olmak için çok çabaladım olmadı. Mantıklı düşün diyorum kendime güçlü ol diyorum yapamıyorum. Aradan üç ay geçti bi gram bile acımda azalma yok. Acıların en büyüğünü ölüm acısını yaşadn aşk acısı neymiş diyorum olmuyo unutamıyorum. Tatile gittim arkadaslarımla zaman geçirdim ne yaptıysam olmadı. Hep aklımda her anımda o var niye unutamıyorum lütfen bana bi akıl verin onu unutmam için böyle yaşayamıyorum![]()
Kim öldü?İnanın yapıyorum zaten çok yoğun biriyim işten dolayı. Ama gece o yatağa yatıyorum ya içimden bişeyler kopup gidiyor nefes alamıyorum. Aşk acısı neymiş derdim eskiden ölüm acısını en kötü şekilde yaşamış biri olarak söylüyorm aşk acısıda çok zormuş bee Rabbim kimdeye yaşatmasn![]()
İnşallah çok tesekkur ederimSabah uyaninca bilincin açılması 1-2 saniye sürer ya.. işte gün içindeki tek iyi halim o anlardı..
gözümü açıp kendime geldiğim an ağlamaya başlardim.. nefes alamazdim.. ruh gibi dolanir konusulanlari dinler gözükür ama duymazdim..
Bitti diyordum daha ne olabilir.. yaşarım ama artık eksik yarım kırık yaşarım derdim..
Sonra ne oldu???
Hepsi geçti gitttiiiiii...
Yolda görsem selam verse almaya usenirim..
Tabiki aciniz var ama çooook uzamayacak emin olun.. bitecek ve guzel günler gelecek.. şimdilik biraz gece.. çekilir dert unutmayın..
Amin inşallahAllah bir an önce unuttursun inşallah.
Valla böyle olmayı çok isterdim idolümsünüz :)))Kim öldü?
Valla ölüm acısından başka bir de ölümün kendisi var. Bizzat yaşayacağımız, bizim ölümümüz.
Belki ben çok ruhsuzum ama bir erkek için, üstelik kendi çekip giden erkek için aylarca ağlamam. 1-2 ay maksimum.
Benim dünya da ne kadar ömrüm olduğu ne malum. Yıllarımı bir adam için mi heba edicem? PehhhGelene hoşgeldin, gidene güle güle