BU KADAR ZOR MU ?

Ne kadar abartmışsınız yahu. Tamam, bir kadın anne olmak isteyebilir, bunu çok da isteyebilir ama bu kadar üzerine düşmek, hayatta tek hedef haline getirmek neden? Bu şekilde davrandığınız, düşündüğünüz sürece olmaz zaten o iş. Tek başınıza aşamıyorsanız yardım alın, iyi gelecektir.

evet gerçekten bunaldım degıstırecem araştırma yapıyorum tasınacam en yakın zamanda

Merhaba Mercan bizde bir senedir bebis iatiyoruz ama olmuyor her ay olur umuduyla bekleyip daha sonra hayal kırıklığını yaşamak çok zor anliyorum seni

kimle konuşuyorum abartma kapat konuyu tamam açma kimse bana demiyor evet haklısın olur sıkma canını yok böyle konuşan ya

Mutlaka olacaktir canim.benim de 3bucuk yil sonra 2.tup denememde oldu.simdi 26 aylik oldular bile ikuzlerim.ustelik cocuklar 1 yasindayken dogum kontrol hapi kullanirken(saatini tek bir gun bile atlamadim ishal olmadim antibiyotik kullanmadim)o ay adetin bittigi ilk gun tek bir iliski ile kendiliginden 3.ye hamile kaldim.sok otesi birsey yasadim.onca yil ugras didin olmasin tup tutmasin sen git bu sekilde hamile kal.ama 8 haftalikken kalbi durdu yavrumun maalesef.simdi odum kopuyor hamile kalacam diye.oyle iste.

evet gerçekten bunaldım degıstırecem araştırma yapıyorum tasınacam en yakın zamanda

Taşınmak yerine insanlara gereken cevabı verip sustursanız daha kolay olmaz mı?
Ayrıca 28 hamile kalmak için geç değil ki.
1 buçuk sene de uzun bir zaman değil.
Bu konularda stres en önemli etken. Çalış, gez toz kafanı dağıt.

biraz bu cevreden uzaklaşırsam ıyı olacak yenı arkadaşlar yenı yüzler daha ıyı olur herkesi sustrmaktan yoruldum

hayırlısı olsun canım valla benım bi olsa ust ustte getırecem ama olmuyor nasıp deıl anlamıyorum

Evlendiğim ay hani bebek yok mu diye soran komşu teyzeler hısım akraba vardı. Normalde insanlarla aramdaki mesafeyi korumaya çalışırım ama hormonlarımın tavan yaptıgı bi gün patavatsız komşu teyzenin birine "Sen doğurda bizde sevelim X teyze ben vücudumu bozmak istemiyorum gerçi sen menopoza girmişsindir ama Allah isterse sen bile doğurursun Kehkeh kehh kehh nihahahaa" diye samimiyetsizce mahkaha atmıştım sesli gülen bi insan bile değilim şok olmuş bütün apartmana anlatmış o günden sonra kimseden bebeğin be si çıkmıyo Siz birini susturun gerisi gelir.21st

hahaha cok güldüm canım ıyı cevap vermıssın valla bende aynısını derım artık :)

Kendin de çok istiyosun belli ama sen çevreyi kendinden çok önemsiyosun bence. Takıntı haline getirmişsin sakin ol biraz. Vakti saati vardır. Durduğun yerde kuruyosun.
Allah hayırlısını nasip etsin.

Gerçekten bu kadar da zor. Biz de 8-9 aydır deniyoruz. Araştırdıkça cidden baya mucizevi geliyor. Bir seferde tutturanları, ilk geceden hamile kalanları hele hele korunarak hamile kalanları duydukça madalya takasım geliyor. Yumurtanım ömrü 24 saat hatta bir yerde döllenme için gerekli zaman aralığı 8 saat diye okumuştum. Spermler tamam 2-3 gün kadın vücudunda canlı kalıyormuş ama yani denk geldi geldi.
Bir de stres direk etkiliyor. Ne zaman amaaan olursa olur olmazsa olmaz diye salladık o zaman oldu diyen en az 10-15 hikaye okudum. Ve olcak mı olcak mı diye stres yaptıkça olmayan bir sürü hikaye. Ama işte gel de anlat bunu kendine. Herkese arkadaşlar stres yapmayın, sevişmeyi görev haline getirmeyin diye öğütler veren ben ovulasyon testi canavarına dönüştüm.
Başarabiliyorsanız biraz rahat olma. Bir de kan testi yaptırdınız mı? fsh hormonuna falan baktırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…