- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
meseka nasıl bırakayım kafamdan çıksın dıye yapmadığım seyı yaptım örgü örmek
evet gerçekten bunaldım degıstırecem araştırma yapıyorum tasınacam en yakın zamandaTaşınmayı başkalarının konuşmasını önlemek için diyorsanız işiniz var demektir.
Milletin ağzı var konuşur. Benim abimler de 1 senelik evli. Onların da çocuğu olmadı şu zamana kadar.
Patavatsız komşumuz hep konuşur. Bir çocuk yapmayı da beceremediler diye.
Kapatın kulaklarınızı başkalarına.
atanamayan biriyim ücretli öğretmenlik yaptım oda olmadı çıktımçalışıyo musunuz? çalışmaya başlasanız.
kimle konuşuyorum abartma kapat konuyu tamam açma kimse bana demiyor evet haklısın olur sıkma canını yok böyle konuşan yaNe kadar abartmışsınız yahu. Tamam, bir kadın anne olmak isteyebilir, bunu çok da isteyebilir ama bu kadar üzerine düşmek, hayatta tek hedef haline getirmek neden? Bu şekilde davrandığınız, düşündüğünüz sürece olmaz zaten o iş. Tek başınıza aşamıyorsanız yardım alın, iyi gelecektir.
canım benım dimi ne kadar insan etkılenıyor valla ben cok kotuyum yaMerhaba Mercan bizde bir senedir bebis iatiyoruz ama olmuyor her ay olur umuduyla bekleyip daha sonra hayal kırıklığını yaşamak çok zor anliyorum seni
Benimde seneen bir farkım yok canım insallah bu ay istediğimiz olurcanım benım dimi ne kadar insan etkılenıyor valla ben cok kotuyum ya
amin inşallah olur bekliyorumBenimde seneen bir farkım yok canım insallah bu ay istediğimiz olur
Mutlaka olacaktir canim.benim de 3bucuk yil sonra 2.tup denememde oldu.simdi 26 aylik oldular bile ikuzlerim.ustelik cocuklar 1 yasindayken dogum kontrol hapi kullanirken(saatini tek bir gun bile atlamadim ishal olmadim antibiyotik kullanmadim)o ay adetin bittigi ilk gun tek bir iliski ile kendiliginden 3.ye hamile kaldim.sok otesi birsey yasadim.onca yil ugras didin olmasin tup tutmasin sen git bu sekilde hamile kal.ama 8 haftalikken kalbi durdu yavrumun maalesef.simdi odum kopuyor hamile kalacam diye.oyle iste.slm bayanlar benim sorunum hamile kalamamak 1.5 senelik evliyim kaç defa doktora gittik eşimle bi sorun çıkmadıama birini görünce cok üzülüyorum benim niye olmuyor ne zaman benim mucizem gelecek çevremden bile skldm hep aynı soruyu sormalarından ALLAHım sen isteyen herkese nasip et her ay hüsran tüm umudumu kaybetttım. İsteyen istediği ay planladığı gibi hamile kalıyor ama ben yok her ay test yapmaktan kan vermekten yoruldum kimse beni anlamıyor çevremden herkesin dediği şey daha yenişn ne olacak bekle ... böyle yorumlardan yoruldum be
evet gerçekten bunaldım degıstırecem araştırma yapıyorum tasınacam en yakın zamanda
biraz bu cevreden uzaklaşırsam ıyı olacak yenı arkadaşlar yenı yüzler daha ıyı olur herkesi sustrmaktan yoruldumTaşınmak yerine insanlara gereken cevabı verip sustursanız daha kolay olmaz mı?
Ayrıca 28 hamile kalmak için geç değil ki.
1 buçuk sene de uzun bir zaman değil.
Bu konularda stres en önemli etken. Çalış, gez toz kafanı dağıt.
hayırlısı olsun canım valla benım bi olsa ust ustte getırecem ama olmuyor nasıp deıl anlamıyorumMutlaka olacaktir canim.benim de 3bucuk yil sonra 2.tup denememde oldu.simdi 26 aylik oldular bile ikuzlerim.ustelik cocuklar 1 yasindayken dogum kontrol hapi kullanirken(saatini tek bir gun bile atlamadim ishal olmadim antibiyotik kullanmadim)o ay adetin bittigi ilk gun tek bir iliski ile kendiliginden 3.ye hamile kaldim.sok otesi birsey yasadim.onca yil ugras didin olmasin tup tutmasin sen git bu sekilde hamile kal.ama 8 haftalikken kalbi durdu yavrumun maalesef.simdi odum kopuyor hamile kalacam diye.oyle iste.
hahaha cok güldüm canım ıyı cevap vermıssın valla bende aynısını derım artık :)Evlendiğim ay hani bebek yok mu diye soran komşu teyzeler hısım akraba vardı. Normalde insanlarla aramdaki mesafeyi korumaya çalışırım ama hormonlarımın tavan yaptıgı bi gün patavatsız komşu teyzenin birine "Sen doğurda bizde sevelim X teyze ben vücudumu bozmak istemiyorum gerçi sen menopoza girmişsindir ama Allah isterse sen bile doğurursun Kehkeh kehh kehh nihahahaa" diye samimiyetsizce mahkaha atmıştım sesli gülen bi insan bile değilim şok olmuş bütün apartmana anlatmış o günden sonra kimseden bebeğin be si çıkmıyoSiz birini susturun gerisi gelir.21st
canım senın kay yıl yada aylık evlısınhahaha cok güldüm canım ıyı cevap vermıssın valla bende aynısını derım artık :)
canım üzülme benim yaşım 36 6 yıldır olmuyor sebepte yok artı 2 aşılama 4 tüp yapmama rağmencanım yaşım kucuk deil 28 yasındayımbekle ama olmuyor ne yapayım ya suan bile ağlıyorum
canım üzülme benim yaşım 36 6 yıldır olmuyor sebepte yok artı 2 aşılama 4 tüp yapmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?