gezdim tozdum yasadim herseyı yasadım bıde yasarken ölmek benimkisi
ama aklımdan çıkmıyor stres olmadığında da saolsun çevrem cok güzel koyuyorsiz böyle devam ederseniz gerçekten olmaz ama eğer hiç bir sorununuz yoksa. stres çok önemli.
kafadan çıkarsam elbette olacak ama yok en ıyısı taşınmak başka memelekete yerleşmekDaha 28 ne Allah aşkına? 40 yaşında hamile kalanlar var.
Lütfen böyle dert haline getirmeyin.
Stres yumurta üretimini kötü etkileyen bir şey.
İçinizi ferah tutun.
meseka nasıl bırakayım kafamdan çıksın dıye yapmadığım seyı yaptım örgü örmekstres de hamileliği engellemiyor mu? zor da olsa akışına bırakman lazım.
ama aklımdan çıkmıyor stres olmadığında da saolsun çevrem cok güzel koyuyor
Kafanızdan çıkaramadığınız bu konuyu saplantı haline getirdiğiniz için olmuyor olabilir.canım ne zamandır olmuyor. kafamdan çıkmıyor ınan
bi aydır çalışmıyorum ama calısacam inşallahbenim de öyleydi, birgün kayınvalideye "niye sürekli bebek konusunu açıyorsun, bir sıkıntın mı var diyerek" atarlandım. bir daha gıkını çıkarmadı. değiştir çevreni. çok yakınlarsa üzüldüğünü anlat. odak noktanı değiştir lütfen bak. işe gir ne bileyim, kafanı meşgul edecek birşeyler bul.
Taşınmayı başkalarının konuşmasını önlemek için diyorsanız işiniz var demektir.kafadan çıkarsam elbette olacak ama yok en ıyısı taşınmak başka memelekete yerleşmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?