• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim

Vemoriah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
128
33
98
Kızlar konuştuğum birisi vardı ama daha yeni 3 ay kadar olmadı, kendisiyle henüz hiç yüzyüze konuşmadık. Bir konuşuyorduk bir 6 gün kadar konuşmuyorduk falan ve en son karar aldım birdaha asla yazmayacagıma dair sonra dün yazdı kendisi(ki yine 7 8 gün kadar konuşmamıştık) neyse o ara müsait değilm diye cevap yazdım sonra noldu dedim nasılsın napıyosun dicektim ama şimdi dışarı çıkıcam sonra derim dedi, bende deme bence :) dedim imalı oda: bak sen iyi tamam dedi, neyse sabah oldu buna bir daha konuşmak istemediğimi söyledim cevap vermedi okuduğu halde bende yine cevap yazmıcaksın sanırım ama nezaketen bir cevap yazdaydın bari neyse anladığımı ve anlaşıldığımı düşünüyorum dedim, oda: ne dememi bekliyosun konuşmak istemiyosun zaten dedi, bende en azından anladığına dair birşeyler dedim (orada bir sorsun etsin neden niçin desin istiyorum yoook yani) oda mantıken okuduğumu anlayabiliyorum dedi ve sonrasında bana yemin ederim çok dengesizsin dedi bende bişeyler yazdım dengesizlik konusunda birşey bile demeyceğim dedim oda deme zaten öylesin dedi bende sen ömründe dengesiz görmemişsin dedim oda Allah göstertmesin dedi amin dedim ve konu kapandı. Kısaca konuşmanın özetini yazmaya çalıştım kızlar :(((
Şimdi sizlere sorum son birşeyler söylemek istiyorum içim içimi yiyor böyle konunun kapanmasına böyle iplenmemeye tahammül edemiyorum üzüldüğüne eminim ama yok kesnlikle konuşmuyor benimle sevgisi mi yok ben mi körüm yoksa dengesizmiyim bilemedim ama böyle olacagını düşünmedim kalbim acıyor ama onunlada olmayız biliyorum..

15 yaşındaki yeğenimin bile erkek arkadaşıyla mesajlaşmasının içeriği daha dolu. Yaş kaçtı? Bu arada erkek arkadaşın bile değil bu çocuk.

yüzyüze görüşmediğiniz için nedir bu üzüntü anlam veremedim.
neden hiç görüşmediniz. farklı şehirde bile olsa insan 3 ay içinde muhakkah görüşür..
yokmuş gibi davranmanız en mantıklı.. bu kadar zor olacak birşey yok. rahat olun biraz.. mesaj falan atmayın.. emin ol bir süre sonra o atacak.. (sevdiğinden falan değil, alışkanlık olduğundan) ozaman da sen iplemezsin olur biter..

Kızlar konuştuğum birisi vardı ama daha yeni 3 ay kadar olmadı, kendisiyle henüz hiç yüzyüze konuşmadık. Bir konuşuyorduk bir 6 gün kadar konuşmuyorduk falan ve en son karar aldım birdaha asla yazmayacagıma dair sonra dün yazdı kendisi(ki yine 7 8 gün kadar konuşmamıştık) neyse o ara müsait değilm diye cevap yazdım sonra noldu dedim nasılsın napıyosun dicektim ama şimdi dışarı çıkıcam sonra derim dedi, bende deme bence :) dedim imalı oda: bak sen iyi tamam dedi, neyse sabah oldu buna bir daha konuşmak istemediğimi söyledim cevap vermedi okuduğu halde bende yine cevap yazmıcaksın sanırım ama nezaketen bir cevap yazdaydın bari neyse anladığımı ve anlaşıldığımı düşünüyorum dedim, oda: ne dememi bekliyosun konuşmak istemiyosun zaten dedi, bende en azından anladığına dair birşeyler dedim (orada bir sorsun etsin neden niçin desin istiyorum yoook yani) oda mantıken okuduğumu anlayabiliyorum dedi ve sonrasında bana yemin ederim çok dengesizsin dedi bende bişeyler yazdım dengesizlik konusunda birşey bile demeyceğim dedim oda deme zaten öylesin dedi bende sen ömründe dengesiz görmemişsin dedim oda Allah göstertmesin dedi amin dedim ve konu kapandı. Kısaca konuşmanın özetini yazmaya çalıştım kızlar :KK43:((
Şimdi sizlere sorum son birşeyler söylemek istiyorum içim içimi yiyor böyle konunun kapanmasına böyle iplenmemeye tahammül edemiyorum üzüldüğüne eminim ama yok kesnlikle konuşmuyor benimle sevgisi mi yok ben mi körüm yoksa dengesizmiyim bilemedim ama böyle olacagını düşünmedim kalbim acıyor ama onunlada olmayız biliyorum..
bir benzeri bende vardı baktım ruhumu ömrümü yiyor saldım ipini tavsiye ederim

15 yaşındaki yeğenimin bile erkek arkadaşıyla mesajlaşmasının içeriği daha dolu. Yaş kaçtı? Bu arada erkek arkadaşın bile değil bu çocuk.
Çok haklısınız ben de bir konuşmada bunu belirtmiştim muhabbetimizin çok boş olduğuna dair, erkek arkadaşım değil fakat insan yinede bir mantıklı bir son istiyor , konuşmanın özetini yazmaya çalıştım bu arada direkt böyle değil

yüzyüze görüşmediğiniz için nedir bu üzüntü anlam veremedim.
neden hiç görüşmediniz. farklı şehirde bile olsa insan 3 ay içinde muhakkah görüşür..
yokmuş gibi davranmanız en mantıklı.. bu kadar zor olacak birşey yok. rahat olun biraz.. mesaj falan atmayın.. emin ol bir süre sonra o atacak.. (sevdiğinden falan değil, alışkanlık olduğundan) ozaman da sen iplemezsin olur biter..
Yazsın istemem kafam karışsın istemem ünanın bugün bir ton işim olmasına rağmen bu kafa meşguluetimden dolayı günüm çöp oldu bir daha giç bir günümü onun için çöp yapmak istemiyorum, yazmak istememin sebebide aklımda kalmasın tek birşey net olsun öyle bitireyim diyeydi :(

Neden yüzyüze görüşmeyi denemediniz? Ayrıca mesajlasmalariniz bayağı garip.Kestirip atmışsınız hemen.Onun dışında mesajlasmiyormussunuz bile doğru düzgün..Gorusmemissiniz de neden takıldınız bu kadar..

Yazsın istemem kafam karışsın istemem ünanın bugün bir ton işim olmasına rağmen bu kafa meşguluetimden dolayı günüm çöp oldu bir daha giç bir günümü onun için çöp yapmak istemiyorum, yazmak istememin sebebide aklımda kalmasın tek birşey net olsun öyle bitireyim diyeydi :KK43:
ne yazacaksın?
görüşmesekte aslında ben sana çok değer verdim. keşke senden de onları görseydim.emin ol birdaha yazmayacam bla bla bla..
ne gerek var bunlara? yani bir tarafını kaldırmayın.. kuyruğunuzu dik tutun..
sal gitsin..

bir gün konuşup 6 gün konuşmuyorsanız haftada bir gün, yani toplamda 12 gün falan mı konuştunuz? konuşmaktan kasıt da mesajlaşmak bu arada, yüzyüze de görüşmemişsiniz. hemen kalbinizin acıyacağı noktaya nasıl geldiniz anlamadım.

bir de konuşmak istemiyorum diyorsunuz, adam cevap atmayınca 'e sorsaydı bari ://' diyorsunuz. karşınızdaki de siz de yeterince olgun değilsiniz sanırım.

ne yazacaksın?
görüşmesekte aslında ben sana çok değer verdim. keşke senden de onları görseydim.emin ol birdaha yazmayacam bla bla bla..
ne gerek var bunlara? yani bir tarafını kaldırmayın.. kuyruğunuzu dik tutun..
sal gitsin..
Haklısın insan mantıklı düşünemiyor bir tarafını kaldıracak olmaktan değil de gerekliliğinin kalmamasından dolayı dik olmak istiyorum ama içimde kaldı

Yüz yüze görüşmediğin, doğru düzgün konuşmadığın biri için mi kalbin acıyor?
Ayrıl bile diyemiyorum. Çünkü bitirilecek bir ilişki göremiyorum ortada.

Peşinden koşmadı diye afallamissin açık ve net..son bişi diyim ne yahu o son hiç gelmez

bir gün konuşup 6 gün konuşmuyorsanız haftada bir gün, yani toplamda 12 gün falan mı konuştunuz? konuşmaktan kasıt da mesajlaşmak bu arada, yüzyüze de görüşmemişsiniz. hemen kalbinizin acıyacağı noktaya nasıl geldiniz anlamadım.

bir de konuşmak istemiyorum diyorsunuz, adam cevap atmayınca 'e sorsaydı bari ://' diyorsunuz. karşınızdaki de siz de yeterince olgun değilsiniz sanırım.
Bir gün derken aslında biraz abartı olmuş misal ki 5 6 gün konuyoruz araya yine böyle bir kaç günün girdiği zaman dilimleri oluyor yüzyüze görüşemem sebebimiz onun yeni bir işe başlıyor olmasıydı izmirde olması gerekiyordu

Kızlar konuştuğum birisi vardı ama daha yeni 3 ay kadar olmadı, kendisiyle henüz hiç yüzyüze konuşmadık. Bir konuşuyorduk bir 6 gün kadar konuşmuyorduk falan ve en son karar aldım birdaha asla yazmayacagıma dair sonra dün yazdı kendisi(ki yine 7 8 gün kadar konuşmamıştık) neyse o ara müsait değilm diye cevap yazdım sonra noldu dedim nasılsın napıyosun dicektim ama şimdi dışarı çıkıcam sonra derim dedi, bende deme bence :) dedim imalı oda: bak sen iyi tamam dedi, neyse sabah oldu buna bir daha konuşmak istemediğimi söyledim cevap vermedi okuduğu halde bende yine cevap yazmıcaksın sanırım ama nezaketen bir cevap yazdaydın bari neyse anladığımı ve anlaşıldığımı düşünüyorum dedim, oda: ne dememi bekliyosun konuşmak istemiyosun zaten dedi, bende en azından anladığına dair birşeyler dedim (orada bir sorsun etsin neden niçin desin istiyorum yoook yani) oda mantıken okuduğumu anlayabiliyorum dedi ve sonrasında bana yemin ederim çok dengesizsin dedi bende bişeyler yazdım dengesizlik konusunda birşey bile demeyceğim dedim oda deme zaten öylesin dedi bende sen ömründe dengesiz görmemişsin dedim oda Allah göstertmesin dedi amin dedim ve konu kapandı. Kısaca konuşmanın özetini yazmaya çalıştım kızlar :KK43:((

Adam tınlamamış gayet açık ve net. Evet üzücü bir sey kaale alınmamak. Ancak bu tablodan ilişki olmaz bana göre.

Yüz yüze görüşmediğin, doğru düzgün konuşmadığın biri için mi kalbin acıyor?
Ayrıl bile diyemiyorum. Çünkü bitirilecek bir ilişki göremiyorum ortada.
Neticede belli bir vaktini harcadığın birisi var o kadar ruhsuz olamıyorum benim için önemsizdi diyemiyorum sadece bir ilişkiye gidemezdik onu biliyorum

Back
X