Bu kadar zor olacağını biliyormuyduk

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Evet kızlar burun estetiği sonrası ameliyatın zorluğu için değil sonrası için psikolojinin bu kadar zor olacağını bilsem olmazdım oldumu olmadımı ne zaman iner ne kadar kalkık bu bekleme sürececi insanı çok yıpratıyor değilmi herkes burnunun ne zaman oturduğunu psikolojisini yazabilir buraya :KK76: Hem bekleyişte olanlar için moral olur diye düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum çok berbattım. Burnumu hissetmiyorum dudaklarımı hissetyorum dişlerimi bile göremiyordum. bir de ilk 2 gün gözyaşlarım sürekli akıp duruyordu ameliyat Yüzünden bende fırsattan istifade ağlıyordum. Aileme bir şey belli etmemek benim için önemliydi çünkü. Psikolojim çok berbat durumdaydı sürekli bi ton yazı okuyup moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum. 6 gün oldu şuan Perşembe günü alçım ve tamponlarım Alınacak hala burun şeklim nasıl bilmiyorum Yüzüm Değişti mi değişmedi mi. Bunları düşünmekten Kafayı yemiştim; ama zaman geçtikçe alıştım ve geçeceğine de inanıyorum. Her şeyin çaresi var moralimizi yüksek tutmalıyız. Şuan sadece Allah'ım sen beni pişman eyleme diye dua ediyorum ve içim 2 gündür daha rahat. Sizde öyle yapın merak etmeyin her şey geçecek. Sabır ve zaman.

Gerçekten çok zor ya. Bir de her gün değişiyormuş ben bariz bir değişiklik göremedim ama aynaya her bakışta farklı bir burun nasıl olucak bilemiyorum. Allah hepimize yardım etsin herkesin psikolojisi kaldıramayabilir bu dönemi, güçlü olmak gerek gerçekten

Ben hala doktora karar veremedm :KK43: sizler hangi doktora oldunuz ? ücret nekadar ? burnunuzda ki sorun neydi ? Hangi şehir birde ?..

6. gün pişman olmak için erken değil mi kapalı teknikle mi oldunuz ameliyatı

Ben ergenlikten beri takıktım burnuma herkes yakıştığını ve karakteristik olduğunu söylerdi ama ben öyle düşünmüyordum. Asla yan profilimi göstermezdim. Ameliyat olma sürecim ise Adana da yaşıyorum burda oldum ameliyatımı. Internete Adana estetik yazdım ve en iyi hekim sitesini buldum. Ordaki en çok oy alan 4 doktoru Seçtim ve çok iyi araştırdım. En son kapalı teknik yapan Ergün Kürün e karar kıldım. Asla kötü yorum almamıştı ve benimle çok ilgilenmişti. Başka hastalarının resimlerini görmek istedim. Bana öncesi ve sonrası resimleri gösterdi ve bende beğenince karar vermiş oldum. Hala iyi ilgili bir insan ama tamponlarım çıkmadan yorum yapmak istemiyorum. Tamponlar çıktıktan sonra yazarım size. Ama gerçekten çok iyi araştırın ve mutlaka öteki hastalarının burunlarına bakmak isteyin. umarım aramızdan kimse pişman olmaz hepimizin burnu istediğimiz gibi olur inşallah.

Bende çokkk takıntı yaptım. kesin kararlıyım olcam ama şimdide sonrasında pişman olanları görünce insan tedirgin olmuyor değil, üstelik doktor bulmak çok zor kimi iyi diyor kimi kötü umarım iyi ki olmuşum diyenlerden oluruz. Rebulleylak senin sorunun neydi ? nekadara oldun

Bende çokkk takıntı yaptım. kesin kararlıyım olcam ama şimdide sonrasında pişman olanları görünce insan tedirgin olmuyor değil, üstelik doktor bulmak çok zor kimi iyi diyor kimi kötü umarım iyi ki olmuşum diyenlerden oluruz. Rebulleylak senin sorunun neydi ? nekadara oldun

....

Pişmanım veya pişman değilim diyemem. Sadece çok merak ediyorum her şey Perşembe belli olacak. Benim burnum bariz büyüktü ve ben minyon bi kızım. Direk patates gibi ortadaydı. Yamuk ve kemerliydi. Yani karakteristik gibi laflar bana başından beri boş geliyordu. Sevmiyordum sonuçta. Burun deliklerim ise kocamandı. Gerçi ona çok takmazdım ama yaptırmışken onları da küçülttüm. 4000 tlye Adana Avrupa Hospital da oldum.

Acık teknikle oldum. Burnum şuan eskisinden 2 kat daha büyük duruyor. Sanki dayak yemişim de burnum yüzüme yayılmış gibi. :KK43:

....
Canım inecektir o dert etme sonuçta burun büyültme ameliyatına girmedin ondan dolayı eski küçüklüğüne ineceğini düşünerek moralini yüksek tut. Sıkma canını.

Ben ilk 4 gün çok kötüydüm. Şu an o zamanlara göre daha iyiyim. Tekrar olur muydum? Evet. Çünkü ciddi nefes problemim vardı. Sürekli ağızdan nefes alıyordum. Özellikle uyurken çok rahatsız ediyordu. Burnum da düşük, büyük ve kemerliydi yani. Nefes alabilen ve çok büyük olmayan sorunsuz bir burun beni mutlu edecektir. Umarım öyle olur.

Ben ilk 4 gün çok kötüydüm. Şu an o zamanlara göre daha iyiyim. Tekrar olur muydum? Evet. Çünkü ciddi nefes problemim vardı. Sürekli ağızdan nefes alıyordum. Özellikle uyurken çok rahatsız ediyordu. Burnum da düşük, büyük ve kemerliydi yani. Nefes alabilen ve çok büyük olmayan sorunsuz bir burun beni mutlu edecektir. Umarım öyle olur.

....
Inşallah istediğin gibi olur canım

şişlik morlukların olduğu zaman pişmanlık hissetmek mümkün tabii ama o şişler azalınca güzel burnunuzu görünce hiç pişmanlığınız kalmayacak benden söylemesi :)

Benim 4. ayım daha çok oturmasını bekliyorum hala oturmadı zor olan ameliyat sonrası değilde bu 4 5 6. aylar işte insanın psikolojisi bozuluyo valla bilsem olmazdım eskiden bu kadar takmıyordum

....
Canım inecektir o dert etme sonuçta burun büyültme ameliyatına girmedin ondan dolayı eski küçüklüğüne ineceğini düşünerek moralini yüksek tut. Sıkma canını.
Teşekkürler canım böyle yorumlar içimi rahatlatıyoe. Burnum düne göre cok az inmiş. İnşallah daha da iner

Benim bu atel burnuma baskı yapıyormuş gibi geliyor 2 gündür. Neden olabilir? Burnum şiştiğinden diye düşündüm ama korkuyorum bir yandan da. :(

Benim bu atel burnuma baskı yapıyormuş gibi geliyor 2 gündür. Neden olabilir? Burnum şiştiğinden diye düşündüm ama korkuyorum bir yandan da. :KK43:

....
Valla bugün bende ilk defa hissettim sanki atel sağ tarafa baskı yapıp burnumu yamultuyormuş gibi hissettim. 2 ay önce estetik olmuş arkadaşıma söyledim. Bana Saçma sapan konuşma oyun hamuru mu burnun dedi. Yani hassasta alçının etkilemesi kadar değildir yani. Dertlenme :)

Back
X