- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Kac yasinda bu hala?Halam diyorki bana cok iyi davranirdi cicekler ilgi alaka yani supermis. Cinsellikte de hastayim yapamam diyormus halam doktorlara gidelim deyince aglayip kiyamam sana yapma vazgec diyormus. Halam bende anlamadim diyor. O kadinla sehirim birinde onceden tanismislar kadin calisiyormus burlikte olmuşlar hamile kalmis kadın ogrenmis ailesi koye geri almislar kadini adaki tehdit etmisler imam nikahi kiymislar surekli kadini cocugu ziyarete gidiyormus meger adam.
Ne sadık adammış o öyle ! Adama bak,2. karıyı alıyor ama kıyıp dokunmuyor.Buna kim inanır ?
Ya bu adam gay veya halan çok zengin ama çirkin filan mı bilemedim nele
Ne sadık adammış o öyle ! Adama bak,2. karıyı alıyor ama kıyıp dokunmuyor.Buna kim inanır ?
Ya bu adam gay veya halan çok zengin ama çirkin filan mı bilemedim neler dönüyor.
Adamin saglik sorunu yok . Halam zengin degil zaten meslegide yok hatta yazdim onlari cirkin hic degil tas bebek gibi masallah sarisin renkli gozlu zayif uzun boylu bir kadin. Adam halama asik olmuş ama obur kadini sevmedim hic zorla nikah yaptilar diyormus cocuk oldu diye halamada bu pismanligi icin dokunammis yillarca. Valla ortalik karisik cok
Artık değil shot. AYM anayasaya aykırı bir düzenleme olduğu yönünde karar verdi.Resmi nikahsız imam nikahı suç.
Kac yasinda bu hala?
Adam madem getirsin oteki kadinla evlensin. Bu neyin kafasi, iki ev 2 kadin, birine kiyamadigindan dokunmuyor.
Umarim halaniz tez zamanda bosanir ve en azindan bu adami ciddi bir maddi masrafa sokar.
Peki bu durumu daha ne kadar devam ettirecekmiş? Ev arkadaşı gibi daha ne kadar?Halam diyorki bana cok iyi davranirdi cicekler ilgi alaka yani supermis. Cinsellikte de hastayim yapamam diyormus halam doktorlara gidelim deyince aglayip kiyamam sana yapma vazgec diyormus. Halam bende anlamadim diyor. O kadinla sehirim birinde onceden tanismislar kadin calisiyormus burlikte olmuşlar hamile kalmis kadın ogrenmis ailesi koye geri almislar kadini adaki tehdit etmisler imam nikahi kiymislar surekli kadini cocugu ziyarete gidiyormus meger adam.
Ee madem sevismeye kiyamayacakti, kadini biraksaydi da normal bir evlilik yapsaydi baskasiyla.Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.
Ya bu olayda eksik şeyler var. Kafama oturtamadım bir türlü.
Adam ya manyağın teki ya da yalan söylüyor.
Acaba cinsel bir hastalığı falan mı vardı da Kıyamam diye düşündü dedim ama çocuk yapmış. Kafam karıştı.
Adam sorunum var demis halam cok ugrasmis doktorlar bitkiler vs ama adam agliyormus yapma kiyamam sana diye halamda hastaligi var diye dayanmis hep
Boşanacak tazminatını ve nafakasını alarak. Sonra da psikolojik tedavi görecek anlamaya çalışması halanıza fayda değil zarar verir bu saatten sonra.Birde bize sorun dizi gibi resmen. Halam sok icinde. Adam gay olsa yada cidden hasta olsa cocugu nasil olcakm ya obur kadin imam nikahini nasil kabul ediyor hic mi sormuyor. Adam halama kiyamiyom deyip evlenmis. Sacmalik nasil cikicaz bu isyen
Ee madem sevismeye kiyamayacakti, kadini biraksaydi da normal bir evlilik yapsaydi baskasiyla.
Muhendisimiz pek aptal; hala kac yasinda ki boyle bir adamla 5 yil evlilik surdurmus?
halanızla resmi nikahla evli değil mi?
neye kıyamıyormuş..
Hal resmi nikahli tabi ama adam pismanlik duyduğu icin yaptiklarindan yapamam kiyamam demis yoksa halam hep hasta saglik sorunu var diye bilip ugrasmis
Canim akil var fikir var, cinsellik olmasa niye bir adamin kahrini cekeceksin ki o genc yaslarda.Halam suan 35 yasina gircek iste 30 li yaslarda evlendiler. Adam da 37 yasinda sanirimmm hal sirf cinsellik icin bosanmadi yoksa cok iyi cok seviyordular birbirni ama sirf cinsellil icin bosanma olmaz diye bosanmamis. Ama cok ugrasmis tabi doktorlar dogal yollar felan adam hep aglarmis yapma etme kiyamam sana uğraşma diye simdi yeni yeni taslar oturuyor yerine
Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.
Onu yanlis anlamisim, gerci birlikte olmasi bile nasil gerceklesiyo zorla(!) evlendirilmisken, anlamasi zor.. Birlikte olup evlenmek zorunda kalmasi da ilginc, istemedigin bi kadinla yatmak niye.. Sonra halaya 5 yil 'kiyamadigina' merhametine gel de inan.. Bu iste inanilmaz sacmaliklar var..Çocuk 3 yaşında.
Onu yanlis anlamisim, gerci birlikte olmasi bile nasil gerceklesiyo zorla(!) evlendirilmisken, anlamasi zor.. Birlikte olup evlenmek zorunda kalmasi da ilginc, istemedigin bi kadinla yatmak niye.. Sonra halaya 5 yil 'kiyamadigina' merhametine gel de inan.. Bu iste inanilmaz sacmaliklar var..
Bu adamla evlenirken hic mi arastirmadiniz aileyi, akrabasi bilmem kimi yok muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?