Bu Kadarda Olmaz Dedirten Olay

Kac yasinda bu hala?
Adam madem getirsin oteki kadinla evlensin. Bu neyin kafasi, iki ev 2 kadin, birine kiyamadigindan dokunmuyor.

Umarim halaniz tez zamanda bosanir ve en azindan bu adami ciddi bir maddi masrafa sokar.

Kac yasinda bu hala?
Adam madem getirsin oteki kadinla evlensin. Bu neyin kafasi, iki ev 2 kadin, birine kiyamadigindan dokunmuyor.

Umarim halaniz tez zamanda bosanir ve en azindan bu adami ciddi bir maddi masrafa sokar.

Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.

Peki bu durumu daha ne kadar devam ettirecekmiş? Ev arkadaşı gibi daha ne kadar?
Kıyamıyormuş ya, bir kadını gerçek bir aile olma, anne olma gibi şeylerden mahrum bırakırken nasıl kıydığını düşünmemiş mi acaba? İyi, kendinin bir tane çocuğu var diye, halanızın olmaması mı gerekiyormuş?
Halanız öğrenmese gayet ömrünün sonuna kadar saklayacakmış işte! Gayet de kıyacakmış.
Valla işin aslı, kocam bana değil 5 yıl 1 yıl dokunmasa, doktoru falan reddetse boşanma davasını açardım. Halanız çok bile beklemiş. Hele evlilik dışı ilişkisini, gayri meşru çocuğunu hiç saymıyorum bile. Boşanmalı hemen, böylelikle halanız yoluna bakar, o herif de gider gayri meşru çocuğuna babalık eder. Bir de evliymişmiş, ne evlisi düpedüz resmi nikahlı karını ikinci bir kadınla aldatmışsın işte! Yok zorla evlendirildik de mıç mıç!
İşin komik tarafı halanız şimdi boşanacak ya, ortada bir evlilik yok. Zavallım hiç evli olmamış ki, şimdi bir de boşanmış olacak. Evlenmeden boşanmak ilginç olacak.
Fakat adam normal değil, böyle acayip sırları olan, bunları soğukkanlılıkla 5 yıl saklayabilen dengesiz bir tip. Çok dikkat edin, halanıza bir şey yapmasın. Kaçırır, öldürmeye kalkar aman diyeyim bak!
Alakasız kaçacak belki ama hani şu dizi var ya orada bir Haluk karakteri var, onu hatırlattı bu herif bana.

Ya bu olayda eksik şeyler var. Kafama oturtamadım bir türlü.
Adam ya manyağın teki ya da yalan söylüyor.
Acaba cinsel bir hastalığı falan mı vardı da Kıyamam diye düşündü dedim ama çocuk yapmış. Kafam karıştı.

Ee madem sevismeye kiyamayacakti, kadini biraksaydi da normal bir evlilik yapsaydi baskasiyla.
Muhendisimiz pek aptal; hala kac yasinda ki boyle bir adamla 5 yil evlilik surdurmus?

Birde bize sorun dizi gibi resmen. Halam sok icinde. Adam gay olsa yada cidden hasta olsa cocugu nasil olcakm ya obur kadin imam nikahini nasil kabul ediyor hic mi sormuyor. Adam halama kiyamiyom deyip evlenmis. Sacmalik nasil cikicaz bu isyen

Birde bize sorun dizi gibi resmen. Halam sok icinde. Adam gay olsa yada cidden hasta olsa cocugu nasil olcakm ya obur kadin imam nikahini nasil kabul ediyor hic mi sormuyor. Adam halama kiyamiyom deyip evlenmis. Sacmalik nasil cikicaz bu isyen
Boşanacak tazminatını ve nafakasını alarak. Sonra da psikolojik tedavi görecek anlamaya çalışması halanıza fayda değil zarar verir bu saatten sonra.

Ee madem sevismeye kiyamayacakti, kadini biraksaydi da normal bir evlilik yapsaydi baskasiyla.
Muhendisimiz pek aptal; hala kac yasinda ki boyle bir adamla 5 yil evlilik surdurmus?

Halam suan 35 yasina gircek iste 30 li yaslarda evlendiler. Adam da 37 yasinda sanirimmm hal sirf cinsellik icin bosanmadi yoksa cok iyi cok seviyordular birbirni ama sirf cinsellil icin bosanma olmaz diye bosanmamis. Ama cok ugrasmis tabi doktorlar dogal yollar felan adam hep aglarmis yapma etme kiyamam sana uğraşma diye simdi yeni yeni taslar oturuyor yerine

halanızla resmi nikahla evli değil mi?
neye kıyamıyormuş..

Hal resmi nikahli tabi ama adam pismanlik duyduğu icin yaptiklarindan yapamam kiyamam demis yoksa halam hep hasta saglik sorunu var diye bilip ugrasmis

Hal resmi nikahli tabi ama adam pismanlik duyduğu icin yaptiklarindan yapamam kiyamam demis yoksa halam hep hasta saglik sorunu var diye bilip ugrasmis

hiç akıl karı değil kusura bakmayın da.. evlisin aynı evdesin 5 sene boyunca kıyamamış mış..
ayrıca diğer kadınla nikahı falan kalmamış zaten.. bir de mühendis okumuş etmiş cahil adamda değil..
elin kızına kıymış hamile bırakmış nikahlı karısına mı kıyamamış..

Canim akil var fikir var, cinsellik olmasa niye bir adamin kahrini cekeceksin ki o genc yaslarda.
Hayir bir kadinla oda arkadasi olursun en azindan derli toplu temiz olur, yemegin isin ucundan tutar.
Hala bence tekrar evlenemem diye bu adami yillarca beklemis... Neyse, yalan dolan girla, uzulmesin gun yuzune ciktigina sevinsin. Bosasin, nafakasini da alsin.

Öyle bir kadın var mıymış gerçekten ? Yoksa sadece adamın anlatması mı bu şekilde ?
Aileden gidip soran soruşturan,kadını gören konuşan oldu mu ?
Okumuş etmiş şehirde çalışmış kadın,dizini kırıp köyde imam nikahıyla çocuk mu büyütüyormuş ?

Çocuk 3 yaşında.
Onu yanlis anlamisim, gerci birlikte olmasi bile nasil gerceklesiyo zorla(!) evlendirilmisken, anlamasi zor.. Birlikte olup evlenmek zorunda kalmasi da ilginc, istemedigin bi kadinla yatmak niye.. Sonra halaya 5 yil 'kiyamadigina' merhametine gel de inan.. Bu iste inanilmaz sacmaliklar var..
Bu adamla evlenirken hic mi arastirmadiniz aileyi, akrabasi bilmem kimi yok muydu?

Aynı fikirdeyim.

benim anlamadığım halayla 5 yıl evli ve hiç beraberlik yok ama çocuk 3 yaşında yani diğer kadınla tanışalı ortalama 4 yıl olmuş..(bir kere beraber olunca hamile kalınca imam nikahı yapmak zorunda kalmış dediğin için 4 yıl dedim) yani halanla evlendiğinde diğer kadın yokmuş.. peki o aradaki 1 yılda niye halana dokunmamış..

Kizlar inanin bende bilmiyom halamin boze anlattigi bu yani cocuk 3 yasindaysa eger o zaman halamla evliyken aldatmis oluyor bastan niyr halama dokunamiuor cok sacma buralari. Cocugun yasini soriyoz halam ne biliyim 3 dedi galiba bana diyor o sinirle anlamamis pek. Adam halama baska kimse bilmesin diyormus cunku ailesi ogrense adamin ne olur bilmem. Bir anlik hataydi beni evlenip bosanmis cocukli bir erkek olarak kabul et diyormus halama bundan sonra ikimizin cocugu olsun yaşayalım sorgulama diyormus. Babam cocgu yasini annesini soruyor adama bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Halamin aklina girmeye çalışıyor. Sizce biz gidip arastiralim mi kadini bence hic koyde zorla duran biri degil hence o cocukta 3 yasinda degil. Biz arastirsak suclu olur muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…