- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi 26merve2626
-
bence de iyice araştırın. adamın yalan söylediği çok açık.Kizlar inanin bende bilmiyom halamin boze anlattigi bu yani cocuk 3 yasindaysa eger o zaman halamla evliyken aldatmis oluyor bastan niyr halama dokunamiuor cok sacma buralari. Cocugun yasini soriyoz halam ne biliyim 3 dedi galiba bana diyor o sinirle anlamamis pek. Adam halama baska kimse bilmesin diyormus cunku ailesi ogrense adamin ne olur bilmem. Bir anlik hataydi beni evlenip bosanmis cocukli bir erkek olarak kabul et diyormus halama bundan sonra ikimizin cocugu olsun yaşayalım sorgulama diyormus. Babam cocgu yasini annesini soruyor adama bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Halamin aklina girmeye çalışıyor. Sizce biz gidip arastiralim mi kadini bence hic koyde zorla duran biri degil hence o cocukta 3 yasinda degil. Biz arastirsak suclu olur muyuz
Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.
Canim sizde bunlari yediniz oyle mi?Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.
Kizlar annem surekli halam butun gun gel gidelim avukata isin gercegini öğrenelim diye ısrar etti. Halam birden anneme bagirdi bizim evde sinir krizi gecirdi ufak. Yeter dedi ugrasmayin bizimle burnu surtsun diye yaptim dedi size geldim dedi biliyormus her seyi halam. Birlikte olmayan da adam degil halammis. Babamda defol git evine dedi halama benim evimde benim karima bagiramazsin seni dusunuyoz dedi. Oda kocaasini aradi zaten 10 dk yol geldi karsi yola cikti binmis arabay gitmisler annem camdan bakmis. Ne tuhaf bir is bu annemde babamda ben bir daga sormam bile onlara ne hali varsa gorsunler diyor. Halam gitmeden annemle tartisirken benim kocamda bir sey yok masallahi var dedi millete yanlis anlatmayin kocami dedi. Bu iste bir sey var ama ne ?
Annem diyorki halan cok gezerdi bence diyor bu evlenmeden bir sey yasadi bu kocasiyla da opmaga cekindi adam bunu aldatti diyor ama 5 sene adam niye evli kalsin off valla kizlar bu ne bicim is
Nasıl yani 5 yıldır birlikte olmamışlar mıKizlar basina gelen yoktur belki ama lütfen fikir verin.
Öz halam bundan 5 yil kadar once severek evlendi. Evlilikleri disardan hep guzel gorunurdu hic bir sorun yok gibiydi cocuklari yok halam meslegi yok ama calisti hep iyi bir yemek sirketinde ahci olarak. Kocasida okumus muhendislik yapiyordu.
Biz daha yeni ogrendik halam anneme anlatmis kocasiyla hic birlikte olmamislar ilk gunden adam demis benim sorunum var sana dokunamam yapamam kiyamam vs diye birlikte olmamislar. Halam cok sevdigi icin kabul etmis . Arada bir kocasi is geregi diye 1 hafta sehir disina cikarmis.
Meger adamin doguda bir koyde imam nikali karisi ve 3 yasinda cocugu varmis. Evet cok sacma ama adam yillarca halami kandirmis ve is seyahati diye o kadinin yanina gidiyormus.
Halam ustelemis detaylarini anlams adam kendini savunmus . Zamaninda birlikte olduk sonra o koyune dondu ailesi beni öldürcekti zorla imam nikahyaptilar seni cok seviyorum asik oldum evlendim sana dokunamadim pismanligimdan vs diyr savunmus kendisni.
Babam duyar duymaz halami aldi bize getirdi kocasi surekli kapiya geliyor ariyor halam bosancak ve her seyi delil olarak kullancak mahkemede.
Adam babamida sikayet etcekmis. Halami aldi gostermiyor aile huzurunu bozuyor diye dava etcekmis babami.
kizlar sizce bizi dava etse bir sey cikarmi cikmaz buyuk ihtimal ama birde halam bu adamdan nafaka alir mi ?
Birde bildiginiz bir piskolog var mi halam icin istanbul izmir ankara cevresinde.
Kizlar annem surekli halam butun gun gel gidelim avukata isin gercegini öğrenelim diye ısrar etti. Halam birden anneme bagirdi bizim evde sinir krizi gecirdi ufak. Yeter dedi ugrasmayin bizimle burnu surtsun diye yaptim dedi size geldim dedi biliyormus her seyi halam. Birlikte olmayan da adam degil halammis. Babamda defol git evine dedi halama benim evimde benim karima bagiramazsin seni dusunuyoz dedi. Oda kocaasini aradi zaten 10 dk yol geldi karsi yola cikti binmis arabay gitmisler annem camdan bakmis. Ne tuhaf bir is bu annemde babamda ben bir daga sormam bile onlara ne hali varsa gorsunler diyor. Halam gitmeden annemle tartisirken benim kocamda bir sey yok masallahi var dedi millete yanlis anlatmayin kocami dedi. Bu iste bir sey var ama ne ?
Annem diyorki halan cok gezerdi bence diyor bu evlenmeden bir sey yasadi bu kocasiyla da opmaga cekindi adam bunu aldatti diyor ama 5 sene adam niye evli kalsin off valla kizlar bu ne bicim is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?