Bu kadarda yapılır mı :((

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Bilenler bilir 7 aydır biriyle görüşüyorum çocukluk arkadasımdı londrada kendisi oraya gitmeden önce arkadasça yolda izde denk geldiğimizde selamlaşırdık sadece,sonra oraya gidince bi şekilde başladı ilişkimiz ve bu cumartesi günü sadece hafta sonu için geldi,geldiğinde bişiler içtik ertesi gün arkadasının düğünü vardı o yüzden alışveriş yaptık gezdik yemek yedik sonra evlere ugrayalım dedim ben hem üstümğ değiştiririm oda annelerinin bir düğünü varmış bende yarım saat bi gözüksemmi acaba dedi bende git tabiki dedim hem sanada değişiklik olur oradan dönüşte alırsın beni,(iyi niyetliyim ya)oda tama dedi düğüne giderken aradı benı aşkım ben gidiyorum yarım saat sonra alıcam seni dedi bende tamam dedim saat akşam19:30 20:00 de buluşucas beklerim gelmez, aramaz,ararım açmaz,enson eltiyi aradım dedim ben buna ulaşmıyorum saat oldu 22:00 çıkamam zaten bu saatten sonra dedim neyse benım kine ulaşmış benım ki bana 23:00 da döndü aşkım çocuklar bırakmıyorlar arabanın anahtarını vermıyorlar ben geç gelicem haberın olsun emi dedi,( 7 aydır bu günü bekliyoruz okadar hayallerimiz vardı ki bu 2 gün için:()bende GELME ++++++ dedim! oda bozulduu ooo dedi tamam dedi kapattı ) ve bu çocuk 24 yasında koç burcu :(bende başak burcuyum...bu bana o gece dönmedi hiç sabahın 6 sında ben aradım bunu 12 kez açmadı uyuyordu sanırım evden aradım bide ezberede bilmior tanımadı işte..11 oldu ben kendi telimden aradım nerdesin dedim damat evindeyiz dedi gelin almaya gidices izmite dedi akşama kaçta işin biteer ona göre hazırlanayım dedim düğün 5 te bitecek dedi ozaman yıne ararım ben dedim,akşam 5buçukta aradım bunu yıne,kız evine gidecek eşyalar var dedi onları götürüces izmite dedi bi iki saati bulur dedi dönmemiz dedi,(akşam öyle dedim ya peşinden koşturuyor:()7 gibi yine aradım bunu ben yarım saat i bulur çıkıcaz birazdan dedi sen 8 buçuk gibi çarsıda ol alıcam ben seni dedi bende tamam dedim,indim çarsı aradım açmadı tekrar aradım açmadı en sonra birkez daha aradım telefonu kapatmış:(( eltiyi aradım belki yanındadır diye dedim benım ki yada senınki yanındamı benım ki yanımda dedi verdi dedim haberın varmı o dedi arkadasıyla izmite gitti bizde patronlarda yemek yiyoruz dedim benı alacaktı geziyorum 10 oldu saat dedim kapatmış telefonunu:( oda sadece sen eve git dedi:(( yıkıldım:(peki dedim ona sadece bu yaptıgını hiç unutmıcak mış de dedim tamam dedi :( 24 yasıma geldim bukadar dalga geçilmedim sabah oldugundada 10 da londraya uçacaktı zaten yanı bu sabah:( şuanda orada aramadı bile bende dayanamadım yine çagrı attım ama dönmedi:( anlamadım ne oldu 7 aydır bu günü bekliyorduk:(yatıp kalkıp hergün bana bu haftasonumuzun nasıl geçecegi ile ilgili hayaller kurardı hediye almış bana bide geldiğinde verdi :( ne yapıcam ben şimdi seviyorum ama gururum var:(

birazcık olsa umursasa en azından haber verirdi...

ilerde evlencek olsanız sabah 40 kere arasan sen hazır ol alırım der ortadan kaybolur bu

düşüncesiz herifler işte

okadar gücüme gidiyor ki okadar hayalle beni görmeden gtti ya:25: geldiği gün 3 saat benı bekletip daha sonra benı arkadaslar bırakmıyor gelemıyorum dediğinde benımm de sinirlenmeye hakkım yokmuydu yani:14: ben bukadar ay kimi neden bekledim:14::14:

Offf napmış buu okurken sinir oldumm boşver arama sorma anlasın hatasını çok büyük ayıp etmişşş:20::19:

bence çok aramışsın, sen öyle davrandıkça da o kendini ağırdan satmış.. erkek milleti işte, ne kadar üstlerine düşersen o kadar değerli hissedip bişi sanıyolar kendilerini.. bence bi süre arama, eminim tutuşur ve hatasını anlar..umarım..

ayy ben bile sinirlendim okurken
Canım koy ağırlığını bundan sonra
kendini ağırdan al :19:

yaptığı kabalığın daniskası
irtibatı kes sen süründür peşinden.
koç burcu erkeği elde etmesi zor olur hele ki sen başak burcuysan zor anlaşırsınız.
en güzeli peşinden süründür ve güzelce bi ders ver ki silkelenip kendine gelsin

İhmalkarlığa bak ya .s Okurken sinirlerim bozuldu. Birazcık umrunda olsa böyle yapmazdı. Bence daha fazla uzamadan bitir gitsin. Zaten görüşemiyorsunuz da, ve görüşme şansınız varken seninle görüşmek istememiş.

evet:25: ikizinin o üzülerek eve git demesi her kulagıma geldiğinde aglıyorum:25::25:

agustosta temelli gelecek...

ya ama bu da yapılmaz kı :50:
ınsan bı hafta hadı 3 gün olsun dünyanın öbür ucuna gıtcek olsa sevdıgının ıkı dakıka bıle olsa yanına uğramaz mı:50:

vedalaşmaz mı ...
hıç aradı mı gıttıkten sonra?

ya bırşey sorcam, geldığınde bı olay felan oldu mu
yanı şöyle sız bırbırınızı ılk defa gördünüz, lütfen kızma ama,
belkıde hoşlanmadı senden:50:

ondan böyle bı ök....lük yaptı dıcem başkada aklıma bırşey gelmıyor :50:

nasıl bi terbiyesizlik ya kaç kere ekmiş seni benm eski sevgilim doğum günüm için amcasının mevlüdüne gitmemişti tabi ben sonradan ögrendim ama neyse,sana bi örnek olsun diye yazdım insan sevdiğinin yanında olmak istemez mi bide vedalaşmadan gitmek falan çok ayıp etmiş,ilk gün buluştuğunuz da aranızdaki elektirik nasıldı,çok fazla üstüne düşmüşsün bence arama artık istiyorsa bırak o seni arasın sorsun fazlaca sorumsuz davranmış..hatta hiç görüşmesen yeridir :S

Seven bir insan bunu yapar mı ya. Bu da değişik versiyonmuş. Kıyamam sana sıkma canını. Bence hiç uğraşma. Eninde sonunda konuşmaya çalışacak seninle.

Kıyamam ben sana yaa yasadıgın resmen çok uzucu oakadr uzuldum kı anlatamam lutfen surundur barışma su cocukla terbıyesız ya

ya ama bu da yapılmaz kı :50:
ınsan bı hafta hadı 3 gün olsun dünyanın öbür ucuna gıtcek olsa sevdıgının ıkı dakıka bıle olsa yanına uğramaz mı:50:

vedalaşmaz mı ...
hıç aradı mı gıttıkten sonra?

ya bırşey sorcam, geldığınde bı olay felan oldu mu
yanı şöyle sız bırbırınızı ılk defa gördünüz, lütfen kızma ama,
belkıde hoşlanmadı senden:50:

ondan böyle bı ök....lük yaptı dıcem başkada aklıma bırşey gelmıyor :50:

geldiğinde işte yüzyüze bi olay olmadı yarım saat sonra alıcam dediğinde 3 saat geçince bende kızdım gelme dedim tek yaşanan olay bu:25::25:

okadar çok aramamın sebebi çok kızdı bari ben inatlaşmıyım diyeydi bende inat etseydim pişman olacaktım çünkü şimdi enazından ben yaptım o istemedi diyebiliyorum:43: gittiğinden beri hala aramadı:43:

RABBİM bana güç kuvvet versin ki sürüm sürüm sürünsün peşimde! agustosta temelli gelecek zaten! ozaman çıkar karşıma! yüzü yok aramaya ama 1 hafta veriyorum size kızlar arıcak! ama aradığında nasıl davransam onu bilmiyorum:19::19:

nasıl bi terbiyesizlik ya kaç kere ekmiş seni benm eski sevgilim doğum günüm için amcasının mevlüdüne gitmemişti tabi ben sonradan ögrendim ama neyse,sana bi örnek olsun diye yazdım insan sevdiğinin yanında olmak istemez mi bide vedalaşmadan gitmek falan çok ayıp etmiş,ilk gün buluştuğunuz da aranızdaki elektirik nasıldı,çok fazla üstüne düşmüşsün bence arama artık istiyorsa bırak o seni arasın sorsun fazlaca sorumsuz davranmış..hatta hiç görüşmesen yeridir :S

ilk gün geldiğinde bi sorun yoktu yani onun ilgisi kadar ilgilenemedim utandım ama elimi tuttu elimi öptü senin için geldim felan dedi gezdik yemek yedik ki ben ona demiştim geldiğinde hemen yakınlaşamam utanırım diye oda sorun olmaz demişti:43: çok kırgınım elbet arıcak ama ben nasıl davranıcam onu bilmiyorum çok yufka yürekliyim :43: dilim tutulsaydıda gelme demeseydim keşke:43: köpekler gibi pişman etti beni:43:

geldiğinde işte yüzyüze bi olay olmadı yarım saat sonra alıcam dediğinde 3 saat geçince bende kızdım gelme dedim tek yaşanan olay bu:25::25:

okadar çok aramamın sebebi çok kızdı bari ben inatlaşmıyım diyeydi bende inat etseydim pişman olacaktım çünkü şimdi enazından ben yaptım o istemedi diyebiliyorum:43: gittiğinden beri hala aramadı:43:

RABBİM bana güç kuvvet versin ki sürüm sürüm sürünsün peşimde! agustosta temelli gelecek zaten! ozaman çıkar karşıma! yüzü yok aramaya ama 1 hafta veriyorum size kızlar arıcak! ama aradığında nasıl davransam onu bilmiyorum:19::19:

Tatlım hala nasıl davransam dıyorsun dunyada erkek mı bıttı . ayrıl gıtsın ya

Back
X