- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
Bilenler bilir 7 aydır biriyle görüşüyorum çocukluk arkadasımdı londrada kendisi oraya gitmeden önce arkadasça yolda izde denk geldiğimizde selamlaşırdık sadece,sonra oraya gidince bi şekilde başladı ilişkimiz ve bu cumartesi günü sadece hafta sonu için geldi,geldiğinde bişiler içtik ertesi gün arkadasının düğünü vardı o yüzden alışveriş yaptık gezdik yemek yedik sonra evlere ugrayalım dedim ben hem üstümğ değiştiririm oda annelerinin bir düğünü varmış bende yarım saat bi gözüksemmi acaba dedi bende git tabiki dedim hem sanada değişiklik olur oradan dönüşte alırsın beni,(iyi niyetliyim ya)oda tama dedi düğüne giderken aradı benı aşkım ben gidiyorum yarım saat sonra alıcam seni dedi bende tamam dedim saat akşam19:30 20:00 de buluşucas beklerim gelmez, aramaz,ararım açmaz,enson eltiyi aradım dedim ben buna ulaşmıyorum saat oldu 22:00 çıkamam zaten bu saatten sonra dedim neyse benım kine ulaşmış benım ki bana 23:00 da döndü aşkım çocuklar bırakmıyorlar arabanın anahtarını vermıyorlar ben geç gelicem haberın olsun emi dedi,( 7 aydır bu günü bekliyoruz okadar hayallerimiz vardı ki bu 2 gün için
)bende GELME ++++++ dedim! oda bozulduu ooo dedi tamam dedi kapattı ) ve bu çocuk 24 yasında koç burcu
bende başak burcuyum...bu bana o gece dönmedi hiç sabahın 6 sında ben aradım bunu 12 kez açmadı uyuyordu sanırım evden aradım bide ezberede bilmior tanımadı işte..11 oldu ben kendi telimden aradım nerdesin dedim damat evindeyiz dedi gelin almaya gidices izmite dedi akşama kaçta işin biteer ona göre hazırlanayım dedim düğün 5 te bitecek dedi ozaman yıne ararım ben dedim,akşam 5buçukta aradım bunu yıne,kız evine gidecek eşyalar var dedi onları götürüces izmite dedi bi iki saati bulur dedi dönmemiz dedi,(akşam öyle dedim ya peşinden koşturuyor
)7 gibi yine aradım bunu ben yarım saat i bulur çıkıcaz birazdan dedi sen 8 buçuk gibi çarsıda ol alıcam ben seni dedi bende tamam dedim,indim çarsı aradım açmadı tekrar aradım açmadı en sonra birkez daha aradım telefonu kapatmış
( eltiyi aradım belki yanındadır diye dedim benım ki yada senınki yanındamı benım ki yanımda dedi verdi dedim haberın varmı o dedi arkadasıyla izmite gitti bizde patronlarda yemek yiyoruz dedim benı alacaktı geziyorum 10 oldu saat dedim kapatmış telefonunu
oda sadece sen eve git dedi
( yıkıldım
peki dedim ona sadece bu yaptıgını hiç unutmıcak mış de dedim tamam dedi
24 yasıma geldim bukadar dalga geçilmedim sabah oldugundada 10 da londraya uçacaktı zaten yanı bu sabah
şuanda orada aramadı bile bende dayanamadım yine çagrı attım ama dönmedi
anlamadım ne oldu 7 aydır bu günü bekliyorduk
yatıp kalkıp hergün bana bu haftasonumuzun nasıl geçecegi ile ilgili hayaller kurardı hediye almış bana bide geldiğinde verdi
ne yapıcam ben şimdi seviyorum ama gururum var