bu kadarı da fazla değil mi?

çok acımasızca konuşmuş eşin...evliliğini gözden geçir bence..sorun ondada olabilirdi..çok ayıp yaptığı...
Ona yalnızca benim hastalığım bir kaç yıla geçer de
sen kendine bu kadar nasıl güvenebiliyorsun dedim
eğer bir gün böyle birşey olursa hiç korkma olur mu asla senin gibi davranmam sana dedim..

eşine deseydinki ! düşündüm de acaba sende böyle bir rahatsızlık olsa bu kadar ağır bir eleştiriye açık olurmuydun?

Çok ağır konuşmuş,keyfi bir durum değil ki.
İnşallah hatasını anlar da affettirebilir kendini.

eşine deseydinki ! düşündüm de acaba sende böyle bir rahatsızlık olsa bu kadar ağır bir eleştiriye açık olurmuydun?
eğer bir gün böyle birşey olursa hiç korkma olur mu asla senin gibi davranmam sana dedim..

1.5 Yıl olmuş daha acelesi neymiş görende 20 yıl geçti de baba duygusu elinden alındı sanır. Resmen bile isteye canını yakmak için söylemiş bilinçli denmiş bir laf bence.

1.5 Yıl olmuş daha acelesi neymiş görende 20 yıl geçti de baba duygusu elinden alındı sanır. Resmen bile isteye canını yakmak için söylemiş bilinçli denmiş bir laf bence.
İnsanın aklından, kalbinden geçmeyen birşey asla diline gelmez ki..

çok güzel demişsiniz
hastalıgınız nedır bılmıyorum ama heralde dedıgınıze gore gecıcı bır sure ıcın tedavı goruyorsunuz

aynı sekılde tedavınız bıtınce kendısınden cok emın demekkı
allah ona da vermezse ne yapacak bakalım

sankı cocuk dogurmak bizim marıfetımız Allah verırse oluyor vermeyınce olmuyor işte

Daha koca olmayi becerememis sanki baba olabilecek.
Dangalak herif.
Gece uyurken sol yumurtaligina tekme atsana, belki bir sorun yasar da anlar seni.

Insallah kendini affettirebilir.

İnsanın aklından, kalbinden geçmeyen birşey asla diline gelmez ki..

Bende onu demek istedim. Kafasında varmış demekki kavga anında çıkmış ağzından. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kalp kırdığını anlar ve hatasını telafi eder. Çok kırıcı bir şey.

çok güzel demişsiniz
hastalıgınız nedır bılmıyorum ama heralde dedıgınıze gore gecıcı bır sure ıcın tedavı goruyorsunuz

aynı sekılde tedavınız bıtınce kendısınden cok emın demekkı
allah ona da vermezse ne yapacak bakalım

sankı cocuk dogurmak bizim marıfetımız Allah verırse oluyor vermeyınce olmuyor işte
Karaciğerimden tedavi görüyorum
Evet çok şükür ki gelip geçici
Dermansız bir dert değil...

inşallah utanmıştırda pek sanmıyorum..

Bir erkek henüz 1 buçuk yıl bebeği olmadi diye nasil baba olma hevesimi aldın der yahu?sanki 20 yıldır bekliyor..çok büyük haksızlık etmiş size.kırılmakta haklısınız.

Daha koca olmayi becerememis sanki baba olabilecek.
Dangalak herif.
Gece uyurken sol yumurtaligina tekme atsana, belki bir sorun yasar da anlar seni.

Insallah kendini affettirebilir.
Ama canım arkadaşım o öyle bakmıyor ki
Kendi mükemmel hep karşıda ki hatalı
Geleceği göremez hiç kimse
Affettiremez çünkü bunun için bir çaba sarf etmez...

Arkadaşlar eşimle bir türlü oturmayan bir evliliğimiz var. Eski konulardan biliyorsunuzdur. 1,5 yıllık evliyiz bu arada...
Ben rahatsızım ve ilaç tedavisi görüyorum. Evlendiğimiz zaman başladı bu tedavi...
Çok ağır ilaç kullanıyorum, hamile kalmam kesinlikle yasak.
Eşimin ailesi her defasında kısır muamelesi yapsa da bildikleri halde
Doktor zarar verirsin hem çocuğa hem kendine dediği için erteliyoruz...
Eşimle tartışırken kaldırıp bana;
Baba olma duygumu aldın
Evlendik evleneli başkalarının çocukalarını sevmeye muhtaç ettin beni dedi.
Her türlü sözü işittim, herşeyi sindirdim, sineye çektim ama
Bu çok zoruma gitti be kızlar...

O ne sacma kocaymis oyle gorende 15 yildir evlisiniz ve senin hastaligin yuzunde cocuk olmuyor sanar. Hayir oyle bile olsa bir insan evlendigi kadina bunu nasil soyler, kv ve kp e hicbirsey demiyorum bile belliki baya dar kafali ve cahil insanlarlar karsi karsiyasiniz. Allah kolaylik versin hem o aile ile hem o koca ile, ayni dert kendi basinda olsaydi eminim kendinin ve ailesinin cocuk hakkindaki tutumlari farkli olurdu.

kardeşleri herkese ahh ahh yengeminde çocuğu olmuyor diye yedi millete söylemişti
önce üzüldüm daha sonra yalnızca güldüm
insan olamamış insanlara...
yine de bu lafı eşinin söylemeye hiç hakkı yok yani
benimde şuan çocuğum 2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor Rabbim kime nasip ederse onun oluyor sonuçta hem durumunuzu biliyormuş yani bazen insanlara derdini söylememek gerek demek ki işte

Back
X