• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadarı fazla artık.......

elmakurdu43

detaycı cadı
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
341
0
26
Antalya
ben kayınvalidenin kıskançlıklarına katlanmış onu oldugu gibi kabul etmişken küçük gelinin benimle uğraşması tuz biber oldu bu ikinci oldu benim demediği demiş gibi söyleyip kayınvaldemlerin bana cephe almasına sebep oluyor bu her iki olayda da eşim yanımdaydı allahtan ve biliyor konuyu konuşup fikir alışverişi yapıyoruz eşimle ama ne hikmetse küçük gelin evirip çevirip eşine anlatıyor o da babasına babasıda eşime tavır yapıyor karın böyle demiş diye allah aşkına söyleyin ben bunu ne yapayım sabredemiyorum şu an sinirden elim ayağım titriyor..:5:

herkesin olduğu bir ortamda konuyu açıp,yüzleşme teklif edin.hoş böyle insanlar çirkef olur ama olsun yüzleşmede siz sakin olun.tahriklere kapılıp kavga ortamı yaratmadan güzelce konuşarak olmayan birşeyleri olmuş gibi göstermenin psikolojik bir sorun olduğunu,uzmandan yardım alması gerektiğini,siz büyük olarak onu affedebileceğinizi amabir daha yapmaması gerektiğini dile getirin..herkesin olduğu ortamda kimin haklı kimin haksız olduğu olayları yaşatılanlar tarafından görülecektir..kendinizi üzüp yıpratmayın..

herkesin olduğu bir ortamda konuyu açıp,yüzleşme teklif edin.hoş böyle insanlar çirkef olur ama olsun yüzleşmede siz sakin olun.tahriklere kapılıp kavga ortamı yaratmadan güzelce konuşarak olmayan birşeyleri olmuş gibi göstermenin psikolojik bir sorun olduğunu,uzmandan yardım alması gerektiğini,siz büyük olarak onu affedebileceğinizi amabir daha yapmaması gerektiğini dile getirin..herkesin olduğu ortamda kimin haklı kimin haksız olduğu olayları yaşatılanlar tarafından görülecektir..kendinizi üzüp yıpratmayın..

daha önce herkesin yanında konuştum sakindim aynı şeyi yaptım hızla uzaklaştı ortamdan ve ağladı zırladı eşide dedi ki ben kenara çekip anlatacakmışım bende dedimki yine aynı hatayı yapsın yine aynısını yaparım ya eşimle okadar mutluyum ki böyle iki durup bir yalan konuşması çileden çıkarıyor beni kayınvaldeler biliyor yalancı oldugunu ama üstelik beni suçlama yoluna gidiyorlar dayanamıyorum ben artık

yanınızda şahit olacak birisi varsa konuşun, yoksa mümkün olduğunca ondan uzak durun,
eğer konuşmak zorunda kalırsanızda, o anlatmadan siz kaynananızla ve eşinizle bu konuyu paylaşın,
böyle böyle konuştuk size gelip farklı bişe anlatırsa olayın aslı bu benden duyun falan diyin.

yanınızda şahit olacak birisi varsa konuşun, yoksa mümkün olduğunca ondan uzak durun,
eğer konuşmak zorunda kalırsanızda, o anlatmadan siz kaynananızla ve eşinizle bu konuyu paylaşın,
böyle böyle konuştuk size gelip farklı bişe anlatırsa olayın aslı bu benden duyun falan diyin.

genelde eşimle beraberken oluyor zaten o biliyor zaten allaha havale et tartışmak bize yakışmaz diyor kapatıyor konuyu eşim yanımda da olsa bi kere alışmışlar onun yalanının doğru olduğuna bilmiyorum ne yapacağımı onların yüzünden hastalığım ilerliyor...

konularını biliyorum. bunlar cok beter insanlar,, ne eltin, ne eşinini ailesi kim olursa olsun eşin olmadan başbaşa kalma... eşin yanındayken bile sana iftira atıyor eltin,,, hiç umruna gelmesinnn eşin doğruyu bildikten sonra kendisi bile nefret edecek ailesinden... bunlardada bir hayır varrr, onların gerçek yüzünü gösteriyor şeytanları:47:
sinirlenmene gerek yok, bak ne güzel işte, doğru yanlış, iftiracı herkes kendini , lafını gösteriyor böylece... şuan sen magdur gibi duruyorsun ama uzun vadede kazanan sen olacaksın...

konularını biliyorum. bunlar cok beter insanlar,, ne eltin, ne eşinini ailesi kim olursa olsun eşin olmadan başbaşa kalma... eşin yanındayken bile sana iftira atıyor eltin,,, hiç umruna gelmesinnn eşin doğruyu bildikten sonra kendisi bile nefret edecek ailesinden... bunlardada bir hayır varrr, onların gerçek yüzünü gösteriyor şeytanları:47:
sinirlenmene gerek yok, bak ne güzel işte, doğru yanlış, iftiracı herkes kendini , lafını gösteriyor böylece... şuan sen magdur gibi duruyorsun ama uzun vadede kazanan sen olacaksın...

inşallah arkadaşım dediğin gibi olsun

küçük gelinle mümkün olduğunca yalnız kalmamaya ve büyüklerden biri olduğunda konuşmaya dikkat edin.
konuyu ne kadar uzatırsanız şu durumda siz zararlı çıkabilirsiniz.

Back
X