Bu Kadarı Fazla Değil Mi

maya24

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
103
30
13
27
Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşındayım ve çocuk yaştan itibaren travmalarim var ailede şiddet görüyorum hem fiziksel hem psikolojik okul hayatimda çok zor geçti doğuştan ayağım eğri olduğu için ortaokulda lisede çok dalga geçtiler çok ağır zorbalığa uğradım.Lise bitti 3 kez mezuna kaldım babam istediği bölümü tercih etmedim diye beni 3 sene göndermedi üniversiteye 23 yasinda başladım inşaat mühendisliğine 27 de mezun oldum şimdi 28 yaşındayım düşünüyorum ne gezebildim ne giyinebildim ne eglenebildim 8 senedir antidepresan kullanıyorum en güzel yaşlarım çöp oldu hiç güzel anim yok ailem zorla kapatmaya bile kalktı yasitlarim gibi giyinip gezemedim yaşadığım ve okuduğum şehir dışında bir yer gormedim hayatımda tatile gitmedim . Yasitlarimi görüyorum zamaninda üniversite okudular gezdiler eğlendiler iliskileri oldu şimdi de çogu evli ben bu hayattan hiç bir şey anlamadım hiçbir hayalim gerçek olmadi neye yasiyorum bilmiyorum ki.Lutfen kırıcı yorum yapmayin zaten psikolojim bozuk

Geçmişte takılıp kalırsan geleceğin kuramazsın. Bundan sonrası için plan yap çalışmaya başla paranı biriktir gez toz. Hiçbir zaman bir şeye geç kaldım olarak düşünme. Ayrı eve çıkma şansın varsa çık. Yaşıtlarım bunları bunları yapmış ben neden yapamıyorum diye düşünme herkes aynı yaşta aynı şeyleri yapacak değil sonuçta senin hayatında bundan sonrası için başlar. Bundan sonrası için hayallerini kur tamamen kendin odaklı ol ilişkinde evliliğinde elbet zamanı gelince olur. Önce kendi hayatını yaşa.

Bebisim isin var mi, paran var mi? Varsa ayri eve cik gitsin aileni de sil gitsin. 28 hicbir sey, insanlar artik o yaslarda para kazaniyor, geziyor. Kur hayatini sen d eye, ic, gez hicbir seye gec kalmis degilsin.
Teşekkür ederim ama 28 büyük bir yaş değil mi 30 a merdiven dayadım ve hiç güzel anim olmadan

Çok teşekkür ederim

Bebisim isin var mi, paran var mi? Varsa ayri eve cik gitsin aileni de sil gitsin. 28 hicbir sey, insanlar artik o yaslarda para kazaniyor, geziyor. Kur hayatini sen d eye, ic, gez hicbir seye gec kalmis degilsin.
İş bulabilsem hemen terk ederim bu evi ama iş bulamıyorum ya .Ve 30 a merdiven dayadım üzülüyorum bu yaşa kadar bomboş geçti

Evet bomboş geçmiş bahaneler bula bula hayatını zehir etmişsin en kötü kpss ile atan isg ol bir sürü seçenek var. Engelli kpss denemedin mi

Ooo misss . Yolun başında 28 yaşında meslegını eline almış bir kadın tadından yenmez . İşe başladığında ailen yıne karsındaysa ayrı eve çık ve nerden istiyorsan ordan başla yaşamaya . Tatile çık sevgili yap sev sevil dilediğince yaşa .

Yasınız neden gecsın ki zaten suan okudum ettim atandım düzen kurdum derken anca insanlar gözünü açıyor . Bence tam tavında bi yaş

Yapman gereken tek şey arkana bakma geçmişi takma

Çok teşekkür ederim

Şöyle düşün normal bir insan hayatı hastalık kaza vs olmadığı sürece 80 yıl diyelim. sen bunun 30'unu hiçbir şey anlamadan görmeden mutsuzluk içinde yaşadın. Kalan 50 yılını da bu mutsuzluğa mutsuzluk katarak, geçmişe üzülerek yaşamak mantıklı mı değil mi?

Mantıklı değilde en verimli en güzel gençlik yaşlarım boşa gitti buna üzülüyorum

Bu yaştan sonrada gezebilirsiniz. 25 yaşına kadar gezdiğim şehirler belli başlıydı. 25ten sonra hiç gitmediğim karadeniz, trakya bölgelerine de gittim. Bu yaz gebelik olmasa kıbrısa gidecektim nasip olmadı seneye artık. Geç bi yaş değil. 29 olmak üzereyim hala gezecek enerjim var. Gezecek enerji olduğu sürece tüm dünyayı gezersiniz sorun yapmayın

Teşekkür ederim ben aile baskisindan ve maddi durumdan dolayı hiç gezemedim

Teşekkür ederim ben aile baskisindan ve maddi durumdan dolayı hiç gezemedim
İnanki üni dönemine kadar çok kötü şartlardaydım. Üvey baba vardı. Okuldan geldiğim saat belliydi 5 dk bile geç kalamazdım. Evin 2.kadını gibi her işe ben koşardım annem çalışırdı. Ünide kütahyaya gittim. O ara 4-5 şehir gezdim. Annem asla kısıtlamazdı. Evlendikten sonra gezmediğim şehir kalmadı. Karadeniz turu trakya turu. Evlenmesem bekar halimle de gezerdim. İnsanın içinde gezmek varsa her yaşta geziyor. Köpek gibi çalışıyorken bile günü birlik istanbuldan çanakkaleye gidiyordum. İzmite sapancaya ankaraya. Gezmek için engeliniz yok artık. Gezin içiniz rahat olsun her yaşta ayrı güzel gezmek

Geçmiş olsun yasadiklariniza üzüldüm umarım bende gezebilirim yakın zamanda çünkü yaşadığım şehir dışında hiç gezemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…