Her şeyi benden bekliyor. Evin kirasından faturalarına kadar. Bu ay ne kadar masrafımız olduğuna dair yaklaşık bir fiyat bile söyleyemez çünkü bilmiyor, ilgilenmiyor. Sorumluluk yükleyemiyorum ona, beceremiyor. Sadece bir ay 3000 TL ile evi geçindirmesini istedim bugün ayın 14'ü ve 5 kuruş parası kalmamış. Eve aldığı pek bir şeyde yok eline biraz para geçince her zaman yaptığı gibi düşüncesizce harcamalar yapmış. Ben hiç düşünmeden para harcayamadım. Hiç oğlumun dahil olmadığı planlar yapamadım. O nasıl bu kadar rahat olabiliyor. Bir yere gideceksek oğlumun gelmesini istemiyor, rahat olamıyormuş, saatlerce alışveriş yapamıyormuş, keyfini çıkaramıyormuş, Oğlum 17 aylık .. Baba olmaya hazırdı ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Önceden o değil miydi bütün bir evi geçindiren neler oldu böyle bize anlayamıyorum. Ben nerde hata yaptım, neden eşim böyle oldu. Nasıl bu kadar rahat olabilir bir insan. Bu kadar sorumsuzluk çok değil mi? Aslında babası da onun gibi. Hala da öyle o . Artık öyle çok yoruldum ki ev, iş, çocuk. Bütün sorumluluklar bende. Ne yapmam gerekiyor?
Son düzenleme: