bu kadarı fazla mı sizce? yardım edin yarın yaptırıcam..

battaniyemkareli

Are you mine?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
464
17
298
merhaba kızlar..

4 ay önce burun ameliyatı oldum ve herkes aa estetik yaptırmış estetik güzeli vs diyor ama ondan önce ben zaten güzeldim :S her neyse..

ön dişlerimin arasında boşluk var, sizce yaptırmalı mıyım? bukadarı fazlamı? yardımcı olun lütfen..

merhaba kızlar..

4 ay önce burun ameliyatı oldum ve herkes aa estetik yaptırmış estetik güzeli vs diyor ama ondan önce ben zaten güzeldim :S her neyse..

ön dişlerimin arasında boşluk var, sizce yaptırmalı mıyım? bukadarı fazlamı? yardımcı olun lütfen..

Hangi konuda yardım edelim?
Finansal destek mi istiyorsun?
Kendini beğenmiyorsan,yaptırınca güzelleşeceğini düşünüyorsan git yaptır biz nasıl yardım edecez ki?

estetik bağımlılığı diye yeni nesil bir hastalık dolanıyor artık kadınlar arasında siz de biraz kendinizden şüphe etmişsiniz.

ama bence yaptırın rahatsız oluyorsanız silikon göğüs ya da kaş kaldırma,dudak doldurma değil nihayetinde yarı tıbbi sayılabilir:9:

bence aşırıya kaçan bi durum yok, tabi devamı gelmedikçe

bunu yaptırayım sonra da şu, sonra da bu diye bi liste varsa durum değişir.

Son düzenleme:
estetik güzeli diye eleştiren kadınlar makyaj yaptırmıcak saç boyatmıcak o zaman, aynı kapıya çıkıyo, güzel görünmek istemek kötü bişey değil, kendini bu burunla daha iyi hissediyosan güle güle kullan, dişlerinden rahatsızsan onu da yaptır bence, ancak şunu hatırlatmak isterim estetik bazı hastalarda bi süre sonra bağımlılık oluyomuş, sürekli bu işlerin peşinde oluyolarmış, kendini bizden iyi tanırsın, gerçekten gerekli mi yoksa kaptırdın gidiyomusun tatlım :)

merhaba kızlar..

senin bedenin
senin kararın
kime ne?? sen beğenmiyorsan elbette yaptırmalısın:)

insanların ne dediklerine bu kadar takma kafanı:34:
bu senin yaşamın.

Hangi konuda yardım edelim?
Finansal destek mi istiyorsun?
Kendini beğenmiyorsan,yaptırınca güzelleşeceğini düşünüyorsan git yaptır biz nasıl yardım edecez ki?

finansal desteğe ihtiyacım yok çok şükür.

sadece sizden yorum bekliyorum, burun ameliyatından sonra birde dişlerimi yaptırırsam?

estetik bağımlılığı diye yeni nesil bir hastalık dolanıyor artık kadınlar arasında siz de biraz kendinizden şüphe etmişsiniz.

ama bence yaptırın rahatsız oluyorsanız silikon göğüs ya da kaş kaldırma,dudak doldurma değil nihayetinde yarı tıbbi sayılabilir:9:

bence aşırıya kaçan bi durum yok, tabi devamı gelmedikçe

bunu yaptırayım sonra da şu, sonra da bu diye bi liste varsa durum değişir.

estetik güzeli diye eleştiren kadınlar makyaj yaptırmıcak saç boyatmıcak o zaman, aynı kapıya çıkıyo, güzel görünmek istemek kötü bişey değil, kendini bu burunla daha iyi hissediyosan güle güle kullan, dişlerinden rahatsızsan onu da yaptır bence, ancak şunu hatırlatmak isterim estetik bazı hastalarda bi süre sonra bağımlılık oluyomuş, sürekli bu işlerin peşinde oluyolarmış, kendini bizden iyi tanırsın, gerçekten gerekli mi yoksa kaptırdın gidiyomusun tatlım :)

senin bedenin
senin kararın
kime ne?? sen beğenmiyorsan elbette yaptırmalısın:)

insanların ne dediklerine bu kadar takma kafanı:34:
bu senin yaşamın.

çok teşekkür ederim kızlar :)

sürekli estetik takıntım yok neyseki:)

sadece burun ameliyatım gerekliydi , dişlerimde bayağı eğri ve ayrık, tel takılacaktı ama korktuğumdan taktıramadım, beni anladığınız ve ters bi tepki vermediğiniz için teşekkür ederim..

sadece burun ameliyatım gerekliydi , dişlerimde bayağı eğri ve ayrık, tel takılacaktı ama korktuğumdan taktıramadım, beni anladığınız ve ters bi tepki vermediğiniz için teşekkür ederim..

bende de diş sorunu var ama benim aksine sıkış tıkış dişler, köpek dişlerim de sivri ve öne doğru.

tel falan da takmak istemiyorum, şu takma tırnak benzeri bir mantıkla diş estetiği yapıyorlar senin dediğin o tarz bir şey mi?

konunu dağıttım ama ben de yaptırmak istiyorum merak ettim
:26:

ve
diş gerçekten çok önemli
kesinlikle ihmal etme:34:

Yaptırın......... diyecekken aklıma lara stone geldi:)
karakteristlik bir hava veriyor kişiye aslında.o yaptırmıyor mesela
241ktgj.jpg

bende de diş sorunu var ama benim aksine sıkış tıkış dişler, köpek dişlerim de sivri ve öne doğru.

tel falan da takmak istemiyorum, şu takma tırnak benzeri bir mantıkla diş estetiği yapıyorlar senin dediğin o tarz bir şey mi?

konunu dağıttım ama ben de yaptırmak istiyorum merak ettim
:26:

yok canım konu dağıtmadın :) benimde köpek dişlerim aşırı sivri ve uzun vampir gibiyim :D

benimki dolguyla halloluyor sende bi konuş dişçiyle istersen :) mesela ön dişim kırılmıştı onuda dolguyla yaptırdım :)

yok canım konu dağıtmadın :) benimde köpek dişlerim aşırı sivri ve uzun vampir gibiyim :D

benimki dolguyla halloluyor sende bi konuş dişçiyle istersen :) mesela ön dişim kırılmıştı onuda dolguyla yaptırdım :)

senin aralık problemin varsa dolguyla hallodur bende yapışık dişler diş ipi bile zar zor giriyor.

lamina porselen de diş başına 500 t gibi fiyat veriyorlar tereddütteyim.

evlenmeden yaptırsam iyiydi

ah canım çok teşekkür ederim :) o senin güzelliğin :)

Yıllarca tel kullanan biri olarak dişlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim dişlerim çok düzeldi, inci gibi oldu diyebilirim. Ve eski halini düşününce iyi ki tel sıkıntısına katlanmışım diyorum.

Bence yaptır, ayrıca dişe yapılan müdahale estetik sayılmaz bana göre. Tıbbi bir müdahale.

Son düzenleme:
Yıllarca tel kullanan biri olarak dişlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim dişlerim çok düzeldi, inci gibi oldu diyebilirim. Ve eski halini düşününce iyi ki tel sıkıntısına katlanmışım diyorum.

Bence yaptır, ayrıca dişe yapılan müdahale estetik sayılmaz bana göre. Tıbbi bir müdahale.

evet canım ya bende istiyorum ama insanların tepkileri okadar garipki.. aa yaptırdığından öyle aa onun heryeri estetik zaten vs vs.. sinir bozucu.

Bence rahat ol canım. Dişler önemli sonuçta. Hem ayrıksa kötü görünüyordur. Yemek yerkende sorun yaşıyorsundur. Yaptır gitsin. :)

estetik güzeli derlerse sana
sende ''güzelliğimi tescillemek istedim'' dersin:34:
3/4 lük iken 4/4 lük olmak istedim dersin :52::52:

Back
X