bu kadarı fazla mı sizce? yardım edin yarın yaptırıcam..

canım seni seven öyle sevmiş demekki :) sana vampir fotoğrafımı atıyım ama korkma :D

valla o bi problem görmüyor,ben görüyorum işte bakalım yazın bi kapsamlıca araştıracağım.

sen de deme öyle kendine, insan kendindeki kusurları dev aynasıyla görüyor bunca zaman böyle yaşamışsan çok da kabus gibi değildir.

hem zaten yaptıracaksın çok da güzel olacak.

Diş estetik sayılmaz ki ... Herkes yaptırıyor şimdi dişlerini.
Valla ben de , çocuklarım doğduktan sonra filan, tüm ineklik işlemlerim bitince göğüslerimi dikleştirmeyi düşünüyorum :1:
Hatta ve hatta şuan basenlerimi aldırmayı düşünüyorum ve çok ciddiyim. Liposuction yaptırmayı baya ciddi düşünüyorum :)

Diş estetik sayılmaz ki ... Herkes yaptırıyor şimdi dişlerini.
Valla ben de , çocuklarım doğduktan sonra filan, tüm ineklik işlemlerim bitince göğüslerimi dikleştirmeyi düşünüyorum :1:
Hatta ve hatta şuan basenlerimi aldırmayı düşünüyorum ve çok ciddiyim. Liposuction yaptırmayı baya ciddi düşünüyorum :)

canım bizim bi tanıdığımız liposuction yaptırdı, kadın hem uzun hemde bayaa basenliydi, şuan çok hoş bir görünümü var :)

bakalım dişlerimin fotoğrafını önce-sonra yapıp koyarım artık :D

merhaba kızlar..

4 ay önce burun ameliyatı oldum ve herkes aa estetik yaptırmış estetik güzeli vs diyor ama ondan önce ben zaten güzeldim :S her neyse..

ön dişlerimin arasında boşluk var, sizce yaptırmalı mıyım? bukadarı fazlamı? yardımcı olun lütfen..

madem o kadar guzelsin neden estetige ihtiyac duyuyorsun ki o zaman
insanlar estetik guzeli derler tabi
dislerini yaptirirsan dahada fazlasini derler
kimse yok bu zaten cok guzeldi demez bence

merhaba kızlar..

4 ay önce burun ameliyatı oldum ve herkes aa estetik yaptırmış estetik güzeli vs diyor ama ondan önce ben zaten güzeldim :S her neyse..

ön dişlerimin arasında boşluk var, sizce yaptırmalı mıyım? bukadarı fazlamı? yardımcı olun lütfen..

aslında bu cümleye bakarsak siz zaten kendisini güzel bulan hayatla barışık birisiniz...
o halde çevreyi dinlemek neden?

çevreniz konuşacak muhakkak ki bir şeyler bulur..
siz kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz buna odaklanın :34:
ki bence dişinin arası ayrık olan pek çok güzel insan var misal benim yakışıklı sevgilim :16: :27:

Hadi yaaa... Nasıl baya inceldi mi basenleri ? :)

hani çok çok değil hala bişeyler var ama gözüne gözüne batmıyo daha hoş görünüyor :)

madem o kadar guzelsin neden estetige ihtiyac duyuyorsun ki o zaman
insanlar estetik guzeli derler tabi
dislerini yaptirirsan dahada fazlasini derler
kimse yok bu zaten cok guzeldi demez bence

canım burnum için gerekliydi bazen tıkanıyordum zaten astım hastasıyım :(

aslında bu cümleye bakarsak siz zaten kendisini güzel bulan hayatla barışık birisiniz...
o halde çevreyi dinlemek neden?

çevreniz konuşacak muhakkak ki bir şeyler bulur..
siz kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz buna odaklanın :34:
ki bence dişinin arası ayrık olan pek çok güzel insan var misal benim yakışıklı sevgilim :16: :27:

ayy canıımmm :))))))) benim sevgilimde dişlerime hiç bişey demedi, demezde . yaptırıyımmı ne diyosun dedim sen bilirsin hayatım ben karışmam böyle seviyorum seni dedi :)

bak daha yaptrmadan burda bile eleştrcek bişiler bulabilioruz bz kadınlar malesef böyleyz sen yaptrsanda yaptrmasan da konuşmak isteyen konuşur bırak kim ne derse desin sen istiyomusun istemiyomusun o önemli gerisi boş laf!!

ister kaşını bile aldırmazsın ister elinde adriana lima fotografıyla beni buna benzet die doktor doktor gezersin kime neeee!!!:27::27:

Doğal görünümlü olacaksa yaptırın bencede dişlerinizi.
Görünüşü çok etkiliyor.

Kim ne derse desin aldırmayın, hayat sizin hayatınız.

Back
X