Bu kadarı pes dedirtti

arkadaşlarının yanından kalkıp dışarı çıkıp konuşamamış mı? sık sık arayıp ağlıyorsanız bıkmıştır diyeceğim ama ilk defa oluyorsa umrunda değilsiniz.
hiçbir şey konuşamamışsınız galiba ağlamaklı olduğunuzu fark etti ama başınıza ne geldiğini bilmiyor birisi taciz mi etti, bir yakınınızın başına bir şey mi geldi vs bir ton ihtimal varken hiç ne olduğunu merak etmemesi değer vermediğini/önemsemediğini gösterir bence.
hayir sürekli aglayan bi yapim yoktur.konusamadik gürültü var falan dedi. disari cikmasi zor olmasa gerek ama bilmiyorum neden böyle yaptığını daha önce boyle durumlarda sinavim bittigi an arardi.çözemedim bende

Kizin sesinin kotu olmasi bile gerekmez.sinav icin bile hemen aramasi sormasi gerek. Boyle seylere bende tahamul edemiyorum. Tavrimi koyarim ama ayrilmazdim ama artik hal ve hareketlerine dikkat ederim. Cunku aldığıni sevgili iken umursamayan evlendiginde bir köşede aglasan haberi bile olmayacak.
ben de tahammül edemedim. gururumdan da arayamadım yurda geldim sinirden titriyordum. ayrilmak da aklimdan gecmesi degil. kafam karışık anlayacağınız

Hiç sevgilim olmadı.Fakat bunu bana çok yakın olduğum bir arkadaşım yapmış olsa bir daha yüzüne bakmam.Çünkü bu bana değer vermediğini gösterir.Gerçekten seven insan önce o gürültülü ortamdan çıkıp sorunumu anlamaya çalışır ve hemen yanıma gelir.İnsan sevdiklerine böyle zamanlarda daha çok ihtiyaç duyuyor,fakat karşı taraftan gereken ilgiyi görememek büyük hayalkırıklığı oluyor.

Hiç sevgilim olmadı.Fakat bunu bana çok yakın olduğum bir arkadaşım yapmış olsa bir daha yüzüne bakmam.Çünkü bu bana değer vermediğini gösterir.Gerçekten seven insan önce o gürültülü ortamdan çıkıp sorunumu anlamaya çalışır ve hemen yanıma gelir.İnsan sevdiklerine böyle zamanlarda daha çok ihtiyaç duyuyor,fakat karşı taraftan gereken ilgiyi görememek büyük hayalkırıklığı oluyor.
hemde ne hayal kırıkligi bir bilseniz. uzakta olduğu icin yanima gelemiyor ama bunu telefonla telafi etmesini bekliyor insan

Dünya sadece senin etrafında dönmüyor canım, bence fazla abartmışsın biraz Relax ol

hemde ne hayal kırıkligi bir bilseniz. uzakta olduğu icin yanima gelemiyor ama bunu telefonla telafi etmesini bekliyor insan
Yakın arkadaşım bir konuda sözünde durmadı.O kadar kahroldum ki anlatamam.Meğer ona verdiğim değerin binde birini bana vermemiş.O böyle yapınca ben de onunla iletişimi kestim. Hiç pişman değilim.Bana değer vermeyeni böyle silerim. Bence siz de benim yaptığımı yapın.Belki ayrıldığımız için ilk başta kahrolursunuz ama bence daha sonra 'iyi ki dersiniz'.Ayrılın demek istemezdim,fakat daha sonra daha büyük hataları olabilir ve o zaman daha çok üzülürsünüz.Tabii ki hayat sizin,karar da sizin.

Yakın arkadaşım bir konuda sözünde durmadı.O kadar kahroldum ki anlatamam.Meğer ona verdiğim değerin binde birini bana vermemiş.O böyle yapınca ben de onunla iletişimi kestim. Hiç pişman değilim.Bana değer vermeyeni böyle silerim. Bence siz de benim yaptığımı yapın.Belki ayrıldığımız için ilk başta kahrolursunuz ama bence daha sonra 'iyi ki dersiniz'.Ayrılın demek istemezdim,fakat daha sonra daha büyük hataları olabilir ve o zaman daha çok üzülürsünüz.Tabii ki hayat sizin,karar da sizin.
ayrilmayi bende düşündüm ve öyle kahrolacak bir yapımda yok burnum diktir biraz kahrolsam da belli etmem. ama insan hala bir açıklamasi vardir diye düşünüyor yakıştıramiyor

ayrilmayi bende düşündüm ve öyle kahrolacak bir yapımda yok burnum diktir biraz kahrolsam da belli etmem. ama insan hala bir açıklamasi vardir diye düşünüyor yakıştıramiyor
O zaman önce nedenini sorun.Söylediği nedene göre bir karar verirsiniz.

annenle ettigin kavgada tartismada niye arayip ona anlatma geregi duyuyorsun ki? ben o kismi anlamadim.. tamam teselli eder etmez o ayri ama bazi seylerde kendi aileniz arasinda kalabilir.. gurultude anlamamis olabilir pes dedirttecek bi olay goremedim ortada canim

Dünya sadece senin etrafında dönmüyor canım, bence fazla abartmışsın biraz Relax ol

Ah ne guzel.keske relax olabilsek. O yuzden bukadar yipraniyoruz ya.
Ama aslinda konu sahibin yada bizim gibilerin dunyanin etrafimizda donmesini istemiyoruz gerekte yok zaten. sadece biz sevdiklerimize nasil itina gosteriyorsak onlardanda itina gormek. Yani düşün sevgilisin uzgunsun ama neyin var diye bike sormuyor.dunya degil sevdiklerimiz dönsün etrafimizda yeter :)

O bizimle dertleşmeye ihtiyacı olanla o anda ilgilenmek malesef biz kadınların anlayabildiği bir şey. Öküz cinsi bilmez öyle durumları. Az gelişmişlik işte.
Ben alırım onu gönlünü der geçer. O anda sen ağlamasan da sesin kötü bile gelse dahi kendisinin sorması lazımdı.
Bence hemen alttan alma. Biraz daha anlasın hatasını. İleride seni hayat arkadaşı olarak görüyorsa arkadaşları ikinci planda olmalı.

Neden avunmak için birilerine ihtiyaç duyuyosun.
Erkek arkadaşınla kavga ettiğinde kim avutuyor?

annenle ettigin kavgada tartismada niye arayip ona anlatma geregi duyuyorsun ki? ben o kismi anlamadim.. tamam teselli eder etmez o ayri ama bazi seylerde kendi aileniz arasinda kalabilir.. gurultude anlamamis olabilir pes dedirttecek bi olay goremedim ortada canim
okumadiniz sanirim yorumları. ben onunla sınavım ile ilgili konuşacaktım. o kurduğum cümlede size durumumu anlatmak istedim.gurultuden 5 dklik uzaklamasi mümkün bir yerdeydi

dünyanin benim etrafimda döndüğünu düşündügümu gosteren bir cümle kurmadım diye düşünüyorum. iliski sonucta bu biraz özveri biraz destek olmamalı mı sizce

Neden avunmak için birilerine ihtiyaç duyuyosun.
Erkek arkadaşınla kavga ettiğinde kim avutuyor?
avunmak değildi amacım. aradım o an kötü hissediyordum sesini duymak istedim iyi geldiği için yoksa oturayım salya sümük ağlayayim o da beni avutsun diye bir amaç gütmedim ararken

Ah ne guzel.keske relax olabilsek. O yuzden bukadar yipraniyoruz ya.
Ama aslinda konu sahibin yada bizim gibilerin dunyanin etrafimizda donmesini istemiyoruz gerekte yok zaten. sadece biz sevdiklerimize nasil itina gosteriyorsak onlardanda itina gormek. Yani düşün sevgilisin uzgunsun ama neyin var diye bike sormuyor.dunya degil sevdiklerimiz dönsün etrafimizda yeter :)
beni anlamışsınız çok teşekkür ederim

benim aradığımın farkında değillerdir yani masadaki muhabbete gülüyorlardı onlar. benimle bi ilgisi yoktu anlayacağınız. aksine olgun bir çocuktur yaşına göre ilk defa böyle bir sey yaptı bu yüzden ben neye uğradığımı şaşırdım

Ilk yanlışta ayrılmak dgrumu sızce galıba bencıl bırısın ınsanların sana faydası dkunmuyrsa bırakmaya meyıllısın

O bizimle dertleşmeye ihtiyacı olanla o anda ilgilenmek malesef biz kadınların anlayabildiği bir şey. Öküz cinsi bilmez öyle durumları. Az gelişmişlik işte.
Ben alırım onu gönlünü der geçer. O anda sen ağlamasan da sesin kötü bile gelse dahi kendisinin sorması lazımdı.
Bence hemen alttan alma. Biraz daha anlasın hatasını. İleride seni hayat arkadaşı olarak görüyorsa arkadaşları ikinci planda olmalı.
bende sizin gibi düşünüyorum sonuçta sevdiğin insan biraz sesi kötü gelse insan merak eder. üstte bir arkadaşın yazdığı gibi o an başıma her şey gelmiş olabilirdi. sorulması gerekir diye düşünüyorum

Ilk yanlışta ayrılmak dgrumu sızce galıba bencıl bırısın ınsanların sana faydası dkunmuyrsa bırakmaya meyıllısın
kimse bencil olduğunu kabul etmez bende öyle olmadığımı düşünüyorum. normal arkadaşlarım bile başı sıkışsa bir derdi olsa ilk beni ararlar. insanları önemserim. ama burda da önemsenmek istedim.ama ilk yanlışta insan silmek gibi bir huyum var bunu inkar edemem

Back
X