Bu kadarı pes dedirtti

deliraporu deliraporu

Uzak mesafe ilişkisi mi?
Öyleyse daha dikkatli olması lazım, 5 saat olmaz.
Yaşlarınız kaçtır, nedir, ne yaparsınız bilmem ama, uzak mesafe ilişkilerinde bu tip şeyler daha sinir bozucudur. Olmaz, öyle saçma sapan davran, ardından bir özürle hallet?

Trip şeklinde değil ama, kırıldığını belli edecek mesajlarla yanıt verebilirsin belki ve kalbini kazanmak için ne yaptığına bakarsın. Bilmiyorum, iki kuru özür, birkaç cevapsız çağrı... 1 senelik ilişkimde, beni şu halde ikna edemezdi.

Kırılmakta haklısın ama özür dilemiş ,en azından bir de üste çıkmamış bence sen de artık uzatma
yok yani hakkını yiyemem bu konuda haksıza haksızlığını bilir. ama insan kırıliyor işte. aynı şekilde o beni arasa o an musait olmasam bile konusurdum

tabii ki annemi anlatmayacaķtım dedim ya ben her şeyi belli edemem öyle. ben sadece sınavımı falan anlatıcaktım ama anlatamadım. Ilk defa boyle bir sey yaşıyorum onunla bende afalladım ne oldugunu anlayamadim birden
Bilemiyorum.. Sonradan özür de dilese o an benim için önemlidir,nasıl bi ortamdaymış ta 5 6 saat aramamış ? Keyf i alem yapmış gibi duruyo ilişkini gözden geçir

Aslında haklısın destek beklemen doğal bir şey ama erkek arkadaşın biraz olmamış gibi duruyor. Sonuçta dışarı çıkıp konuşabilirdi. Ve yukarda demişsin sesinin ağlamaklı olduğunu fark etmesine rağmen işim var demesi ''SALAKÇA''.Gurur güzeldir ve hep öyle kal yanlış kararlardan korur. İlişki iki kişiliktir sana değer vermeyene sen ne diye vericen tepkin gayet yerinde olmuş.
akrep burcuyum istesem de gururumu yenemiyorum:bicak: uzak mesafe ilişkisi oldugu icin daha kötü oldum. ne yapacagımi bilemiyorum

yok yani hakkını yiyemem bu konuda haksıza haksızlığını bilir. ama insan kırıliyor işte. aynı şekilde o beni arasa o an musait olmasam bile konusurdum

Seviyorsan ve bunu sık sık yapmıyorsa uzatma ama bir daha yaparsa o zaman daha kesin karar verirsin

Sık olarak dertlerinizi anlatıyorsanız,belki önemsememiştir diyeceğim de,önemsemese sonradan neden devamlı arasın bilemedim.
hayir oyle derdimi kolay kolay anlatamam ne ona ne arkadaşlarıma.yaptığı eşekligin farkına vardi diyeceğim ama testi kırıldıktan sonra faydasi olmuyor iste.

deliraporu deliraporu

Uzak mesafe ilişkisi mi?
Öyleyse daha dikkatli olması lazım, 5 saat olmaz.
Yaşlarınız kaçtır, nedir, ne yaparsınız bilmem ama, uzak mesafe ilişkilerinde bu tip şeyler daha sinir bozucudur. Olmaz, öyle saçma sapan davran, ardından bir özürle hallet?

Trip şeklinde değil ama, kırıldığını belli edecek mesajlarla yanıt verebilirsin belki ve kalbini kazanmak için ne yaptığına bakarsın. Bilmiyorum, iki kuru özür, birkaç cevapsız çağrı... 1 senelik ilişkimde, beni şu halde ikna edemezdi.
evet mesafe olduğu için zaten sık sık görüşemiyoruz insan destek bekliyor böyle bir durumda.göremeyince de böyle oluyor.yani yaptığı açıklama tatmin etmedi zaten. trip şeklinde konuşmuyorum ama fazla cevap vermiyorum aramalarına.bir de dediginiz gibi uzun iliski artik bir seyler oturmuş insan daha zor kabul ediyor böyle olayları. bilmiyorum kafam çok karıştı

Bilemiyorum.. Sonradan özür de dilese o an benim için önemlidir,nasıl bi ortamdaymış ta 5 6 saat aramamış ? Keyf i alem yapmış gibi duruyo ilişkini gözden geçir
dersi bitmiş bildiğiniz okul kantininde arkadaşlarıyla oturuyor bu. sanki dünyayi kurtardilar o 5 saatte.

Seviyorsan ve bunu sık sık yapmıyorsa uzatma ama bir daha yaparsa o zaman daha kesin karar verirsin
seviyorum gerçekten ve ilk defa böyle bir durum oldu ama insanın aklına her türlüsü geliyor açıkcası. yani 5 saat okulda kızlı erkekli oturup keyif yapmak benden daha değerli olmasa gerek diye düşünüyorum

seviyorum gerçekten ve ilk defa böyle bir durum oldu ama insanın aklına her türlüsü geliyor açıkcası. yani 5 saat okulda kızlı erkekli oturup keyif yapmak benden daha değerli olmasa gerek diye düşünüyorum

Haklısın tabi
Ama bir seferlik olduğu için affedebilirsin gibi geliyr bana bir daha yaparsa canına oku ya da ayrılırsın

Senin bu kadar önemli olan sınavın onu zerre kadar ilgilendirmiyorsa, ben silerdim o erkek arkadası.

Haklısın tabi
Ama bir seferlik olduğu için affedebilirsin gibi geliyr bana bir daha yaparsa canına oku ya da ayrılırsın
bunu affedebilirsem eger bir daha yapmasi için fırsat vermem. resmen saygısızlık. ayy çok sinirlerim bozuldu :KK67:

Senin bu kadar önemli olan sınavın onu zerre kadar ilgilendirmiyorsa, ben silerdim o erkek arkadası.
beni en çok üzen de bu oldu.gerçekten önemli bir sınavdı ve o da bunun farkındaydı. ama hiçbir desteğini göremedim sağolsun.

beni en çok üzen de bu oldu.gerçekten önemli bir sınavdı ve o da bunun farkındaydı. ama hiçbir desteğini göremedim sağolsun.

O zaman böyle bi adam için üzülmeyeceksin, haa olur adam yogundur, çalışıyordur, problemleri vardır, sorunları vardır, o zaman başka anlarsın.

Ama arkadaslarıyla muhabbetten 5 dakika kendini alıkoyamayan adamla hiç birşey düşünemem ben.

arkadaşlarının yanından kalkıp dışarı çıkıp konuşamamış mı? sık sık arayıp ağlıyorsanız bıkmıştır diyeceğim ama ilk defa oluyorsa umrunda değilsiniz.
hiçbir şey konuşamamışsınız galiba ağlamaklı olduğunuzu fark etti ama başınıza ne geldiğini bilmiyor birisi taciz mi etti, bir yakınınızın başına bir şey mi geldi vs bir ton ihtimal varken hiç ne olduğunu merak etmemesi değer vermediğini/önemsemediğini gösterir bence.

Kizin sesinin kotu olmasi bile gerekmez.sinav icin bile hemen aramasi sormasi gerek. Boyle seylere bende tahamul edemiyorum. Tavrimi koyarim ama ayrilmazdim ama artik hal ve hareketlerine dikkat ederim. Cunku aldığıni sevgili iken umursamayan evlendiginde bir köşede aglasan haberi bile olmayacak.

Back
X