bu kadarına dayanamiyorum

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
10 yıllık bir evliliğin var,2 çocuk annesi ve 31 yaşında mesleği olan biriyim...4 yıl önce birsürü sıkıntıdan sonra evliliğin oturdu sanıp 2. Çocuğun dogmasina. Karar verdik meğer sonun başlangıcını.... tetikledi...doğum yaptım ve bir yıl ücretsiz izne ayrıldım kendimi unuttum çocuklara bakıcam diye....çok mutlu ve huzurluyudum...eşime sarilip çok mutlu oldumu söylüyorum meğer
eşim isinde kadinlarla konuşup gününü gün ediyormuş...gitmiş hat bile almış...hepsini kendim öğrendim dünya başıma yıkıldı bebeğim sütten kesildi... neler neler geldi başıma üzerinden 8 ay geçti ve atlatamadimonu açılınca kufur ediyor bağırıyor şiddete kadar vardi yani....aileme söyledim ama ailem asla diyo Çürüyçeksin diyorlar...8 yaşında oğlum var en çok onu düşünüyorum ah ahhhh aileler girdi araya olmuyor bunu anladım ama oğlumu bırakıp nasıl ayrilicam eşim olanı ben alırım kızı sen al diyo olanda eşimi ister Napiym bilmiyorumkonuşmuyorum 3 gündür nefret ediyorum tiksiniyorum sevmiyorum herseyi yaparım diyorum evi arabayi sana bırakmam diyor umrumda değil alsın soksun bi yerine ama çocuklarım onlar ne olucak hele oğlum arada kalacak kişiliği ne olacak

10 yıllık bir evliliğin var,2 çocuk annesi ve 31 yaşında mesleği olan biriyim...4 yıl önce birsürü sıkıntıdan sonra evliliğin oturdu sanıp 2. Çocuğun dogmasina. Karar verdik meğer sonun başlangıcını.... tetikledi...doğum yaptım ve bir yıl ücretsiz izne ayrıldım kendimi unuttum çocuklara bakıcam diye....çok mutlu ve huzurluyudum...eşime sarilip çok mutlu oldumu söylüyorum meğer
eşim isinde kadinlarla konuşup gününü gün ediyormuş...gitmiş hat bile almış...hepsini kendim öğrendim dünya başıma yıkıldı bebeğim sütten kesildi... neler neler geldi başıma üzerinden 8 ay geçti ve atlatamadimonu açılınca kufur ediyor bağırıyor şiddete kadar vardi yani....aileme söyledim ama ailem asla diyo Çürüyçeksin diyorlar...8 yaşında oğlum var en çok onu düşünüyorum ah ahhhh aileler girdi araya olmuyor bunu anladım ama oğlumu bırakıp nasıl ayrilicam eşim olanı ben alırım kızı sen al diyo olanda eşimi ister Napiym bilmiyorumkonuşmuyorum 3 gündür nefret ediyorum tiksiniyorum sevmiyorum herseyi yaparım diyorum evi arabayi sana bırakmam diyor umrumda değil alsın soksun bi yerine ama çocuklarım onlar ne olucak hele oğlum arada kalacak kişiliği ne olacak

Şu an bosanmayI ciddi anlamda düşünüyorum aramızda saygı bitti sevgiden yokmuş zaten ama cociklarim

salak kocana deki
aldatan kişiliksiz adamlara mahkeme çocuk vermez de:34:

Boşanmak en hayırlısı sanırım böyle bir evlilikte.
Resmen aldattı mı, anlamadım ama zaten evlilikte saygı bitmiş, son noktaya çoktan gelmişsiniz.
Çocukların velayetini kocana vereceklerini sanmam.
Eğer ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorsan, git bir avukata ve sonuna kadar hakkını savun. Çocuklarını bırakma.

Esim is yerini telefonla arayan kadinlarla konuşmuş,en çokta biriyle gitmiş konuşmak için hat almış ve kendi telefon hattiyla dae aramış yüzlerce kez buluşma yüzyüze görüşme olmamış ve telde görüşme aylarca sürmüş aldatma değilde ne

Son düzenleme:
Esim is yerini telefonla arayan kadinlarla konuşmuş,en çokta biriyle gitmiş konuşmak için hat almış ve kendi telefon hattiyla dae aramış yüzlerce kez buluşma yüzyüze görüşme olmamış ve telde görüşme aylarca sürmüş aldatma değilde ne

bunu mahkemeye ispatlaman lazım
bu bana ve sana göre aldatmadır
ama başkasına göre degildir
karar senin

Aldatma sadece yatmak mı...eşime göre aldatma nın tanımı bu...ben evde bebeği kenara atıp o yesin diye yemek yaparken. Evini siler süpürge ken,onun gelmesini 4 gozle beklerken o başka bi kadının derdini dinliuomus meğer...adam bizi evde bırakıp kadını aramak için evden çıkmış....aylarca kadını dinlemiş...ben salakta evde oturmuş bebeğin gazını.kabizligini dert edinmişim...ALDATMAK DEĞİL Mİ BU

evliliğinizde sevgi bitmiş saygıda bitmiş görünüyor şayet boşanmaya karar verdiyseniz çocuklarınız sizde kalır nafaka alır aldatılma durumunu ispatlarsanız şayet tazminat bile alırsınız...
yinede avukat danışmakta yarar var..
Allah yardımcınız olsun..

Canım üzülme babanın ya da çocukların ne dediği çok da önemli değil ki önemli olan mahkemenin velayet konusunda nasıl bir karar vereceği mahkemeler genellikle velayeti anneye vermeyi uygun buluyorlar çok sakıncalı bir durum söz konusu değilse senin için de öyle sakıncalı bir durum olduğunu sanmam erkekler çok acımasız yaaaa o çocukları alıp sanki iyi bakacaklar , çoğunluğu sırf kadın üzülsün diye velayeti istiyor ve küçücük çocukların hayatını mahvediyor , çok üzücü...

Aldatma sadece yatmak mı...eşime göre aldatma nın tanımı bu...ben evde bebeği kenara atıp o yesin diye yemek yaparken. Evini siler süpürge ken,onun gelmesini 4 gozle beklerken o başka bi kadının derdini dinliuomus meğer...adam bizi evde bırakıp kadını aramak için evden çıkmış....aylarca kadını dinlemiş...ben salakta evde oturmuş bebeğin gazını.kabizligini dert edinmişim...ALDATMAK DEĞİL Mİ BU

Ayyyy allahım deliricem yaaaa sinir oldum arkadaşım kocana ne demek yaaa tabi ki aldatılmak hatta yatmaktan daha kötü bi aldatılma bu, hadi yattı desen (ki o da bence çok cidii boşanma sebebi )bi derece fizyolojik ihtiyaç dersin sorsaydın kocana iyi ben de yoldan bi adamdan hoşlandım onunla sen evde yokken devamlı aşkım cicim muhabbet edioz diye bakalım o zaman da diyebilecek mi bu aldatma sayılmaz diye te allam yaaaa

sakın ol...eşin sana araba vs vermem dıyorsa bılkı bu ış uzar..
yanı demem o kı...ya sabredeceksın karşı taraf bayatlasın ...ya da bırakacaksın taze taze yaşasınlar sonra pışman olsun tabi iş işten gecmış olur..karar senın..

Bn canım ben avukata yeni sordum.Sende mutlaka bir avukatlar görüş.Ufak çocuklar kesinlikle annede kalıyor.büyük çocuklarıda mahkeme soruyor kimde kalıcan diye.Boşanma davası açar açmaz iştirak nafakası var hemen onu talep et.Aptal olma.Gururda yapma boşanırkene.Boşandıktan sonra paraya her zamandan daha fazla ihtiyacın olucak o yüzden ev ve arabadan çocukların için asla vazgeçme.Onlardan hak talep et canım.Bence bu bunalımla hareket etme ve sakinde düşün öyle boşan.Unutma boşanınca erkeler çocukların bakımına yardım etmiyor.O yüzden mutlaka boşanırkene bir şeyler al.

Bugün yine tartıştık ben sorularına cevap vermiyomusum vboyle hayat gecmezmis eğer hayatı devam ettirmek istiyosam onla inatlasmayacakmisim bagirmayacskmisim ve daha neler bende dedim git konuştun o.... alda gel dedim bana sende bi o.... dedi....kolumdan tuttu kapının önüne koymakla tehdit etti.... geri çekilince kolumdan
olundan tutup itti yere kapaklandim ve ağladım sustum ağladım sadece ağladım küfür tehdit ve çekti gitti....Avukat buldum netten ve aradım anlattı bu insan bana herseyi yapar bunu anladım...tek bir zirnikta koklkatma
...hayat durdu sanki bulunduğum yer eşimin memleketi ve 2ay oldu geleli hiçkimsemyok yapayalnızim

Son düzenleme:
Çocuklar için çok değerli olan anne ve babalarının birbirlerine nefretle baktığını görmelerindense ayrılmak evet çok daha iyidir.Ama aldatıldığınızı mahkemeye ispatlamanız sizin için çok daha iyi olur.
Çocuklara gelince mal paylaşımı değil ki bu,onu sen al,bunu ben alayım diye olur mu ?
Mahkeme muhtemelen size verecektir.

Back
X