Bu kadarını haketmedim..

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
1 aydan beri aileler aracılığı ile görüştüğüm çocuktan ayrıldım..
Konularımı okuyanlar bilir.Hep kararsizdim.Karsimdaki insanı üzmek istemedigim için ayrildim.cunku o benden daha hassastii..
Bugün aracı olan teyze aradi.Agzina ne geliyorsa saydırdı bana.Cocuga nosu boşuna masraf yaptirmisim,gururuyla oynamışım,ben başka birini bulmuşum da ondan böyle davraniyormusum masraflarını gonderecekmisim hemen..
Annemi aramış ve inşallah kızın içkici,kumarcı birini bulur demis.. ailem ise bana kizgin.. Ben ise coook uzgunum...
Görüştüğüm cocugun haberi oldu bu durumdan.cok üzüldü..ailemden ve benden özür diledi
Hiç bir şekilde haberi olmadığını soyledi..yaptiginin tamamen terbiyesizlikolduğunu soyledi..kac senelik akrabasınabunu söyledi..kendisi akşama kadardışarıdaymış bu olanlardan haberiyokmus..
Bana ise "kararina saygım var..senizorlayamam.korkunu ,endişeni anlıyorum. Kararın değişirse ben burdayim. Kalbimdeher zaman bir yerin var bunu unutma.Ben hislerimden eminim..Gercekyen seni comsevdim ."dedi...
Ben ise ben degilim..Ama şundaneminim..karsima çıkanlarda bu çocuğuntemizliğini ve saflığını arayacağım ..galibabenimki sebepsiz bir korku..
Her an kararımı değiştirip donebilirim..

Son düzenleme:
O ne terbiyesiz teyze öyle işte bu yüzden ikili iliskilerde asla aracı olmak istemem.
Aileniz niye o kadının ağzının payını vermemis ailene de kızdım.
Her tanışan anlaşacak diye birşey yok hiç takma kafana canım.
Yalnız yerinde olsaydim o konuştuğun kişiyi arar o kadının dediklerinin hesabını sorardım.

Merhabalar..Tekrar tekrar benzer konuyu aciyorum.Cunku karar verebilmiş değilim henüz.Yardiminiza ihtiyacım var.
Konum evlilik görüşmesi yaptığım kişiyle ilgili henüz bir neticeye varamamış olmam.
Ailelerimizin tanistirsigini ve çok istekli olduklarını anlatmıştım
Beyfendi tam olmasa da benden 3 yaş küçük.Ben 27 o 25 yaslarinda.
Olumlu özellikleri;
Düzgün bir fiziği var,
Isı gücü yerinde;
Aileler sorunsalı diye bir şey yok
Insancil,
Merhametli,
Vicdanlı ki bu özellikleri yüzüne de yansımış ..Insanin karakteri yüzünden anlaşılır derler..
Bana çok değer veriyor,
Her istediğimi şartları uygunsa yapmaya hazır,
Memleketlerimiz ayni,
Maddi olarak birikimini yapmış Allah tan başka kimseye muhtaç olmadan yuvasını kurmaya hazir..

Şimdi gelelim olumsuz ozelliklerine;
Benim kadar olgun değil,
Birazcık çocuksuluk var,
Çok hevesli olması beni korkutuyor .Olumsuz bir durum olursa üstüme düşmez ama çok üzülur ve ben böyle bir insanı incitmekten korkarım..Bu sebepten ötürü hissettiğim acıma mi aşk mi ya da başka bir şey mi bilmiyorum.
Acaba hisleri çocukça mi .Bana olan sevgisi aşkı çocukça duygularindan mi kaynaklaniyor?
Onun ilki sayılırım.
Elimi tutmayı bile bilmiyor.Koluma bile giremiyor..
Çok üstüne düşüp beni sıkmasindan korkuyorum,
Giyinmeyi pek bilmiyor,
Maçoluk yok denecek kadar az..ben azıcık da olsa karşımdaki insandan böyle bir özellik beklerdim..
1 ay oldu kalbim onun kadar atmiyor.onun duyduğu heyecanı duyamiyorum..
Ailesi ve kendisi ağzımdan çıkacak bir kelimeye bakiyor..
Ve ben daha önce nisan attimm..tam tersi bir şahısla nişanlandımm.Sonuc ayrildik..Eski nisanlim despottu bu beyfendi tam tersi.
Kalbim çarpar mı?Ben de evlilik korkusu mu var?Bi çocuğa karşı ne hissediyorum Ben? YA evet deyip devam etmeliyim ya da bitirmeliyim?

Bu son konun. Bu cocuga karsi hicbir sey hissetmiyorsun. Kalbinin atmasi gerekiyor tabi ki , evlenseydin daha mi iyiydi. Cocugunun hislerini kullansaydin daha mi iyiydi . Masraflarini gonder bakalim, iki kahve ismarlamak masraftan mi sayiliyor. Sonra da onune bak.

+ Bir iliskide karsindakini bir esya gibi iyi ozellikleri kotu ozellikleri diye analiz ediyorsan kalbin atmiyor demektir. Ask biraz da kor olmak , baliklama atlamak demektir.

1 aydan beri aileler aracılığı ile görüştüğüm çocuktan ayrıldım..
Konularımı okuyanlar bilir.Hep kararsizdim.Karsimdaki insanı üzmek istemedigim için ayrildim.cunku o benden daha hassastii..
Bugün aracı olan teyze aradi.Agzina ne geliyorsa saydırdı bana.Cocuga nosu boşuna masraf yaptirmisim,gururuyla oynamışım,ben başka birini bulmuşum da ondan böyle davraniyormusum masraflarını gonderecekmisim hemen..
Annemi aramış ve inşallah kızın içkici,kumarcı birini bulur demis.. ailem ise bana kizgin.. Ben ise coook uzgunum...
Masrafları boşa çıkmasın diye istemediğiniz biriyle evlenecek değildiniz. Parasını neyse gönderip seslerini kesin.

Aracı olmusta ne olmuş. İlla kabul etmen mi gerekir. Ne saçma.

Ne para harcadiysa gonder gitsin. Annen sana kizacagina aracıya kızsın. Alla alla!

Densizin ettiği beddualara bak! Oyun duası kabul olsaydı gokten kemik yağardı.!

Üzülme sakin. Ohhhh iyi yapmışsın kabul etmemekle.

Ne masrafı yapmış ki???? Gittiğiniz yerde hesap vermek mi masraf???
Allah kurtarmış evlenince market masrafını faturaları kiraya ortak ol derdi.
Ailen neden kızgın onu anlamadım. Sen erkekten büyüktün????

Edit: seni arayıp bağırıp çağırdıklarında de ki ‘köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardı’

1 ayda ne masraf yapmış olabilir ki size?
insanlar ne kadar tuhaf oldu.
bir de o beddualar nedir yani
kısmet işi bu işler.
anneniz de niye size kızgın anlamıyorum.sevmediğiniz biriyle evlenseydiniz daha mı iyi olacaktı

Bu son konun. Bu cocuga karsi hicbir sey hissetmiyorsun. Kalbinin atmasi gerekiyor tabi ki , evlenseydin daha mi iyiydi. Cocugunun hislerini kullansaydin daha mi iyiydi . Masraflarini gonder bakalim, iki kahve ismarlamak masraftan mi sayiliyor. Sonra da onune bak.

+ Bir iliskide karsindakini bir esya gibi iyi ozellikleri kotu ozellikleri diye analiz ediyorsan kalbin atmiyor demektir. Ask biraz da kor olmak , baliklama atlamak demektir.
En baştan bitirmem gerekiyormus.1 ay boşuna oyalamışım. Duygularımdan emin olmak istediğim için bu kadar bekledim.bana kalsa ilk buluşmadan so ra bitirecektim..pisman miyim?evet bu kadar uzattığım için pismanim..

1 ayda ne masraf yapmış olabilir ki size?
insanlar ne kadar tuhaf oldu.
bir de o beddualar nedir yani
kısmet işi bu işler.
anneniz de niye size kızgın anlamıyorum.sevmediğiniz biriyle evlenseydiniz daha mı iyi olacaktı
Gelmiş gitmiş,gezmişiz iste..bunu söyleyen teyze hacca gitti geldi
.cok kirginimm..

Back
X