Bu kadarını haketmedim..

ne biçim insanlar var ya.nasip olmadı diyelim herşey olumlu olsa bile o zaman ne saydıracaktı. kendisi ahirette defterine kimin kimle evli olduğu yazılı yeri mi almış yanına.garanti filan mı veriyormuş.evlendirmeye çalıştıklarına

Ne masrafı yapmış ki???? Gittiğiniz yerde hesap vermek mi masraf???
Allah kurtarmış evlenince market masrafını faturaları kiraya ortak ol derdi.
Ailen neden kızgın onu anlamadım. Sen erkekten büyüktün????

Edit: seni arayıp bağırıp çağırdıklarında de ki ‘köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardı’
Saygımdan hiç bir şey eksiltmedim.Bazen susmak anlayana cevaptir..malzeme vermek istemedim.
Ailem çocuğu çok begenmisti..Bu kadar saygılı,işi gücü yerinde daha ne istiyorsun dediler..Ama ilerleyemedim cocuga..Evlenmeye yetmedi..

Aracı olan teyze, çocuğun nesi oluyor? Sen çocuğa bir mesaj at bunları söyle bence haberi olsun, belki bilmiyordur bile. Ben olsam çok üzüldüm ne gerek vardı bu kadar hakarete bedduaya diye bir mesaj atardım bilsin diye.

Aracı olan teyze, çocuğun nesi oluyor? Sen çocuğa bir mesaj at bunları söyle bence haberi olsun, belki bilmiyordur bile. Ben olsam çok üzüldüm ne gerek vardı bu kadar hakarete bedduaya diye bir mesaj atardım bilsin diye.
Gerek görmedim. Aracı olan teyze çocuğun babasının teyzesi oluyor.

Saygımdan hiç bir şey eksiltmedim.Bazen susmak anlayana cevaptir..malzeme vermek istemedim.
Ailem çocuğu çok begenmisti..Bu kadar saygılı,işi gücü yerinde daha ne istiyorsun dediler..Ama ilerleyemedim cocuga..Evlenmeye yetmedi..
Zaten yaşı küçük senden erkekler geç olgunlaşır. Ailenin bunu anlamış gerekir. Fakat bazı insanlar karşısındaki sustuğunda bastırdığını zanneder. Anlamazlar anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.

En baştan bitirmem gerekiyormus.1 ay boşuna oyalamışım. Duygularımdan emin olmak istediğim için bu kadar bekledim.bana kalsa ilk buluşmadan so ra bitirecektim..pisman miyim?evet bu kadar uzattığım için pismanim..

Bir de su var. Nasil erkeklerden hoslaniyoruz biz. Benim de boyle biri cikmisti karsima isinamadim bir turlu. Hoslandiklarim ondan iyi miydi hayir , hatta daha kotuydu serseriydi diyebilirim ama bir de dogru zaman faktoru var. Bu da onemli. Iliskiye hazir hissetmediginde kimseyle gorusme.

B
Bir de su var. Nasil erkeklerden hoslaniyoruz biz. Benim de boyle biri cikmisti karsima isinamadim bir turlu. Hoslandiklarim ondan iyi miydi hayir , hatta daha kotuydu serseriydi diyebilirim ama bir de dogru zaman faktoru var. Bu da onemli. Iliskiye hazir hissetmediginde kimseyle gorusme.
Bu kişinin daha olgun olan halını seviyorum
Hem sevecek hem olgun olacak..

Aracı seni evlenme garantisiyle mi vermiş, ona ne? Ağzının payını veremedin mi? İki çay içirip yemek ısmarlamaya hacmi olmayan adam da evlenmeye yeltenmesin, kakalamaya çalışmasın o aracı da. Evlensen asıl masraf o zaman çıkacaktı kurtulmuş işte masraftan. Her görüşen evlenseydi dünyada bekar kalmazdı

Hayır tabiki de..

Ben yerinizde olsam çocuğu arayıp "X, böyle masraf diye bir laf mı geçti aranızda? Y teyze beni arayıp olmadık hakareti etti ne kadar masrafınız olduysa söyle göndereyim beni kimsenin ağzına laf edemezsiniz, ailemi rencide edemezsiniz." diye biraz sert bir çıkış yapın. Onlardan mı teyzenin dangozluğundan mı ortaya çıkar. O dangoz teyzeye de cevabını veremiyor mu aileniz de size kızıyorlar?

1 ay görüşmekle çok mu uzatmis oluyorum?Ben sadece önüme konmuş bir kısmeti geri tepmek istemedim..

Tabiki çok değil. İnsanlar senelerce görüşüp nişan yapıp düğün üstü ayrılabiliyor. Ne var ki bunda. Zaten bir ay kısa bir süre. Ne yani ilk görüşmede mi olmaz diyecektiniz. Boşverin takılmayın. Bence ayrılmakta görüldüğü üzere isabet olmuş.

Ben olsam o kadına ne o beni adama yapmak için komisyon falan mı alacaktın de geç
sonra çocuğa msj at x teyze bana bunu dedi falan hak etmediğim şeyleri duydum aranızda böyle bir konuşma mı geçti söyle masrafını ne kadar göndereyim beni ve ailemi daha fazla ağzınıza laf yapmayın de

Kim
Ben olsam o kadına ne o beni adama yapmak için komisyon falan mı alacaktın de geç
sonra çocuğa msj at x teyze bana bunu dedi falan hak etmediğim şeyleri duydum aranızda böyle bir konuşma mı geçti söyle masrafını ne kadar göndereyim beni ve ailemi daha fazla ağzınıza laf yapmayın de
Kimseyi kimseye düşürmek istemiyorum acikcasi.yillardir tanislar.bosverdim.ben kendimi biliyorum.ola ki ararsa soylerim..

Çocuktan iyi ayrıldıysan bir kez daha arayıp söylenenleri ilet ve kendisinden helallik al, senin de için rahat eder. Çocuk sorun etmiyordur eminim, teyzeler karıştırıyor ortalığı. Ailen de anlar, sevmediğin bir adamla evlenmeni onlar da istemezdi emin ol. Aracının çirkinliği canlarını sıkmıştır.

Teyzenin yapigi cok ayip neymis öyle beddua ediyor. Evlenip daha cok masraf yapip bosansan daha mi iyi olurdu

Ailenize hissettiklerini aciklayin size dargin kirgin olmalari normal degil bence.

Yani bence açıkçası iyi ki olmamış. Kalbin ısınmamış, sevememişsin, yarın bir gün söz nişan olsa da ayrılsan neler diyeceklerdi kim bilir. O aracı teyzeye de Allah akıl fikir versin, manyak mı ne senin yerine o görüşüp de karar verseydi madem, olduğu kadar olmadığı da normal.

bu arada para meselesi revaçta tüm ayrılanlar para istiyor
aman diyim birdaha o aracı olan teyze gökyüzünden melek indirse yanaşma
hadsiz beddua ediyor bide ailende 2 güne anlar seni üzülme

Back
X