bu kadarmış

ara istediğin konuyu beni yalancılıkla suçlayamazsın
ara bul eğer bulursan ben özür dilerim bulamazsan sen?
tövbe yaa

Ben sana yalanci demedim bu bir. Sorunlarin vardi kafanda, bitirmek istiyordun. O yuzden hala bitirmedin mi seklinde yazdim. Bu kadar agresif olmana gerek yok kucuk kiz.

Eski konulari isitip onune getirenlerden degilim. Yine baktim evet bitirmek istiyormussun. Barismak istemiyormussun. Neyse kolay gelsin.

Son düzenleme:
depresyonda olabilirim kendime bakmıyorum artık eskiden makyaj yapmadan dışarı çıkmazdım artık saçımı bile taramadığım oluyor :'(

bence ozaman değişime önce kendinden başla farklılıklar yap saçını makyajını değiştir ne biliim görmek gitmek istediğin bikaç yere git eğlenmeye çalış sonra sakin kafayla herşeyi düşün belki tekrar birleşmek istersin ama önce şu bunalımdan kurtulman gerek

bence ozaman değişime önce kendinden başla farklılıklar yap saçını makyajını değiştir ne biliim görmek gitmek istediğin bikaç yere git eğlenmeye çalış sonra sakin kafayla herşeyi düşün belki tekrar birleşmek istersin ama önce şu bunalımdan kurtulman gerek

evde oturup dram filmleri izleye izleye dahada bunalıma girdim
haklısın vnm kendim için bişeyler yapmam lazım önce

Gecen gun bitirmemis miydin sen?

Hic sanmiyorum simdi arattirma bana eski konularini:)

Ben sana yalanci demedim bu bir. Sorunlarin vardi kafanda, bitirmek istiyordun. O yuzden hala bitirmedin mi seklinde yazdim. Bu kadar agresif olmana gerek yok kucuk kiz.

Eski konulari isitip onune getirenlerden degilim. Yine baktim evet bitirmek istiyormussun. Barismak istemiyormussun. Neyse kolay gelsin.

2.mesajın gösteriyor gaytte istersen araştırda eski konularımı ama bir insanı suçlamak için önce o konuyu bulmak gerekir
yaşın büyük olabilir ama suçlamk için elle tutulur bişey olması gerektiğini küçük bi kızdan öğrenmene engel değil bu

bugün 3 yıla dayanan ilişkimi bitirdim,herşey normalken o bana aşkım seni çok özledim bugün buluşalım dediği gün
yıpranmış bi ilişkimiz vardı belki düzelebilirdi yavaş yavaş sözlerini tutmaya başlamıştı mesela tartışırken artık s...m böyle tartışmayı demiyordu
işsizlik bunalımı, evde ailemle yaşadığım problemler, sevgilimle tartışmalarımız yoruldum herşeyden sanırım
bi işe alındım fakar şartlar ağır geldi vazgeçtim
bitmesini istediğimi anlattım ağladı. ya artık sevmiyorsun yada başkası var dedi yoksa mücadele edermişim ikiside değil şuan özledim ama yorgunum
en azından bi süre kafanı dinle bitirme dedi hayır dedim
çok sorun yaşadık yeri geldi beni dünyanın en mutlu insanı etti yeri geldi hakaretler havada uçuştu
çözülmeyeck bir sorunumuz yok dedi
hani insanın içinde kırgınlıklar birikir sever ama artık yapamaz o durumdaydım
çok özledim bile şimdiden neden bu kararı bi anda aldığımı bile anlamadan kararımdan pişman değilim ama neden özlüyorum ilk günden[/QU

önemli olan pişman olup olmaman ki değilim diyorsun...
özleyeceksin elbette dile kolay 3 sene geçirmişsin ama bu özlem alışkanlıktır belki ...
bunu anlamak içinde zamana ihtiyacın var...
allah pişman olacağın kararlardan korusun seni...

bugün 3 yıla dayanan ilişkimi bitirdim,herşey normalken o bana aşkım seni çok özledim bugün buluşalım dediği gün
yıpranmış bi ilişkimiz vardı belki düzelebilirdi yavaş yavaş sözlerini tutmaya başlamıştı mesela tartışırken artık s...m böyle tartışmayı demiyordu
işsizlik bunalımı, evde ailemle yaşadığım problemler, sevgilimle tartışmalarımız yoruldum herşeyden sanırım
bitmesini istediğimi anlattım ağladı. ya artık sevmiyorsun yada başkası var dedi yoksa mücadele edermişim ikiside değil şuan özledim ama yorgunum
çok sorun yaşadık yeri geldi beni dünyanın en mutlu insanı etti yeri geldi hakaretler havada uçuştu
çok özledim bile şimdiden neden bu kararı bi anda aldığımı bile anlamadan kararımdan pişman değilim ama neden özlüyorum ilk günden[/QU

önemli olan pişman olup olmaman ki değilim diyorsun...
özleyeceksin elbette dile kolay 3 sene geçirmişsin ama bu özlem alışkanlıktır belki ...
bunu anlamak içinde zamana ihtiyacın var...
allah pişman olacağın kararlardan korusun seni...

Amin Allah hepimize hayırlı kararlar aldırsn

2.mesajın gösteriyor gaytte istersen araştırda eski konularımı ama bir insanı suçlamak için önce o konuyu bulmak gerekir
yaşın büyük olabilir ama suçlamk için elle tutulur bişey olması gerektiğini küçük bi kızdan öğrenmene engel değil bu

Ben konuyu buldum okudum. Bunu derken buraya yazmak niyetinde degildim. Yazmiycam da cunku amacim seni kucuk dusurmek ya da rencide etmek ya da polemik yaratmak degil. Fazla alingansin ve anlasilan farkli seyler istiyorsun ama ben tartismaya girmiycem. Konuna odaklan. Dedigim gibi kolay gelsin.

Ben konuyu buldum okudum. Bunu derken buraya yazmak niyetinde degildim. Yazmiycam da cunku amacim seni kucuk dusurmek ya da rencide etmek ya da polemik yaratmak degil. Fazla alingansin ve anlasilan farkli seyler istiyorsun ama ben tartismaya girmiycem. Konuna odaklan. Dedigim gibi kolay gelsin.

önceki kounlarımda ayrılmak istediğimi falan yazmış olabilirim istediğim oldu arada çünkü
herneyse benim derdimde tartışmak değil sizede kolay gelsin

Bence bu ilişki bitmiş.
Ya da en azından şimdilik bitirilmesi nadasa bırakılması geekiyor.
Birbirinizin değerini anlamanız gerekiyor.

çok özledim bile şimdiden neden bu kararı bi anda aldığımı bile anlamadan kararımdan pişman değilim ama neden özlüyorum ilk günden

aynı durumdayız ayrılmak seven insan için resmen bir işkence nefes alamıyorsun ve ağlıyorsun bunca zaman sert ve mantıklı bir insan olduğunu gösteren imajın yerle bir. çocuk gibi sevdim diye ağlıyorsun onsuz olamam diyorsun. herkesin dediği zaman en iyi ilaçmış zaman brakıyrum bende kalp ağrılarımı şuan bile dökülen gözyaşlarımı değeri anlaşılmayan aşkımı herşeyii. ama çok zor sesini duymak istiyorsun güzel şeyler yaşamak istiyorsun ama olmuyor..

Son düzenleme:
o zaman sevgilinin desteğe ihtiyacı var demektir
benim çok var bazen ben sormadan derdimi yüzümden anlamasına bunaltmamasına ama olmuyor

bilmiyorum.. "2 ay öncesine kadar okul bitsin hemen nişanlanalım" diyen adam, okul bitince "acaba" demeye başladı. "acaba anlaşabilir miyiz?" vs..
Üstelik bizim ailelerimiz de 1 yıl önce tanıştırıldı. Onun ailesi başka bir şehirde yaşıyor, o burda çalıştığı için, yalnız yaşıyor. Ailesi buraya gelince mesafeli olarak birbirimize gidip geliyoruz ailece, zor da olsa babam kabullendi. Hele ki 2 ay önce okul bittikten sonra sevdiğim insanı, daha da sahiplendi, onunla dost gibi oldu, daha çok aramaya sormaya başladı.. 3 hafta önce hatta ailece bize yemeğe geldiler. Fakat bu nasıl bir dengesizliktir ki, 2 hafta önce küçük tartışmada, kızdı ve alakasızca, "evlenmiyorum" dedi, telefonda. Şu an ayrıyız. O kızar söyler, sonra geçer bilirim. O yüzden neyse gurur yapmayayım dedim, 3 gün sonra mesaj attım, "ikimizde mutluluğu hak ediyoruz, gel konuşalım, buluşalım yarın, haber verirsen seni bekleyeceğim şurda şu saatte" dedim, "konuşmak bugüne kadar çözüm olmadı, biz anlaşamayız kavga ediyoruz, ben pes ettim" dedi. Ne denir şimdi? Bir şey diyemedim, demedim. Sonra ne alakaysa, bu telefon konuşmasından 1 hafta sonra, babamla araba vizesi yaptırmak için önceden sözleştikleri için aradı eve geldi, sohbet etti bizimkilerle.. Hatta annem "bi gün iftara gelin ailece. Haber bekliyorum"dedi. o da "haber veririm" dedi fakat sonra ne arama var, ne sorma.. Ne bu şimdi anlamadım? Çocuk oyuncağı mı bu? Benim içinde zor bi durum, belirsizlik içinde yaşamak, son sözleri anında eden bi adamla ilişki yaşamak kolay değil. O yüzden artık dualarımda "onu hayırlı kıl" bile diyemiyorum "hayırlısını ver" diyebiliyorum..

Son düzenleme:
"Seven erkek bırakır mi kesin sevmiyodur artk" diye lafı yapıstırıyoruz direkt burda sevgilisi tarafından bırakılmıs kızlara. Demek gerçekten sevdiği halde bırakabiliyomus insanlar yıprandığı icin. Yorumlarınızı ezbere yapmayın artık

Back
X