Bu, kader midir?

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Benim özellikle evli, nişanlı veya uzun süreli ilişkisi olanlara bir sorum var. Hiç karşınızdaki kişiden kaçmaya çalışıp sürekli hayatın bir şekilde o kişiyi karşınıza çıkarması durumunu yaşadınız mı? Yani şimdi eşiniz, nişanlınız vs. olan kişiden bir zamanlar kaçmaya çalıştınız mı?

Dert kısmı şu ki, şu an düşünmediğim bir insanı hayat sürekli iradem dışı ve onun da iradesi dışı karşıma çıkarıyor. Bunun nedeni bu kişinin kaderim olması mıdır?

Kaderinizse sorgulamaniza gerek kalmaz merak etmeyin.

Ablam da enistemi hep gorurmus ayrilik yasadiktan sonra.Sonra evlendi bosandi.
Ben kimseyle surekli karsilasmiyorum olsa da romantiklik yasasam biraz.
Ama R nin kaderim olduguna dair ozel bir anlam yuiklemistim tanisma hikayemiz yuzunden...

Sokakta karşılaşıyor olmanız sizin kaderiniz olduğu anlamına gelmez ki. Uzak falan mı oturuyorsunuz?
İlahi, güldürdünüz beni :KK48:

Yok canım sokakta karşılaşıyorum diye kaderim olduğunu düşünmüyorum tabi ))

Bir şekilde bağlantıya geçmemiz gereken olaylar oluyor sadece.

Anlam yüklemek olmaz ,ama ben eşimi ilk gördğümde elekrrik alamadım ayrıldım.6ay sora yolda gördüm aşık oldum.

Şuan flört ettiğim biri var düğünde gördüm etkilendim bir daha nerde göreceğim sanki diye düşünürken instagramda karşıma çıktı :) bence karşılaşmamız kader ama hayatımızda olması bizim seçimimiz.

Kader bakkında bilgi sahibi olmadan konuşmak doğru değildir. Ama şöyle düşün. Önünde iki yol var. Sen hangisini seçersen kaderin o olur. Geriye dönüp baktığında ancak bu benim kaderimdi dersin. Ama kaderin değil seçimindir. Her seçim seni başka seçimlere yönlendirir.

O kişi benim kaderim diye düşnmek çok yanlış olmaz. Eğer karşılıklı seçerseniz kaderiniz olursunuz.

İnanma bunlara.
Benim de saçma sapan tesadüflerle sürekli karşılaştığım biri vardı. Hatta biz iş görüşmesinde tanışmıştık ve o görüşmeye gelmek için aynı ilden başka ile geçmiştik falan. İkimizin de babası yoktu annelerimizin adı bile aynıydı ve aynı okullardan iki dönem farkıyla mezun olmuştuk. İkimizde o yıl nisanda aldatılmış ayrılmıştık falan. O çocukta kaderimsin sen demişti ama değilmişiz başkasıyla evliyim :D

İnanma bunlara.
Benim de saçma sapan tesadüflerle sürekli karşılaştığım biri vardı. Hatta biz iş görüşmesinde tanışmıştık ve o görüşmeye gelmek için aynı ilden başka ile geçmiştik falan. İkimizin de babası yoktu annelerimizin adı bile aynıydı ve aynı okullardan iki dönem farkıyla mezun olmuştuk. İkimizde o yıl nisanda aldatılmış ayrılmıştık falan. O çocukta kaderimsin sen demişti ama değilmişiz başkasıyla evliyim :KK70:
Ooo bu kadar tesadüfe insan baya beklentiye girerdi :KK69:

Hayırlı olsun evliliğiniz ))

Ooo bu kadar tesadüfe insan baya beklentiye girerdi :KK69:

Hayırlı olsun evliliğiniz ))

Benden farklı olarak romantik olan bir arkadaşım bu olaya aynı Meg Ryan - Tom Hanks filmi gibi aptallık etme demişti :D
İçine sinmeyen bir şey varsa hiç öyle tesadüf falan deme ;)

Benim özellikle evli, nişanlı veya uzun süreli ilişkisi olanlara bir sorum var. Hiç karşınızdaki kişiden kaçmaya çalışıp sürekli hayatın bir şekilde o kişiyi karşınıza çıkarması durumunu yaşadınız mı? Yani şimdi eşiniz, nişanlınız vs. olan kişiden bir zamanlar kaçmaya çalıştınız mı?

Dert kısmı şu ki, şu an düşünmediğim bir insanı hayat sürekli iradem dışı ve onun da iradesi dışı karşıma çıkarıyor. Bunun nedeni bu kişinin kaderim olması mıdır?

Yillarca ilkokul arkadasimi ruyalarimda gordum evleniyormusum onunla kabus gibi ruyalardi istemeden bir evlilik yapiyormusum ruyamda uyandigimda günlerce etkisinden cikamazdim

Facesine falan bakardim belki nisanlanir evlenir falan diye yok hicbisey yok sonujda kabul ettim galiba benin kaderimdeki insan bu dedim sonra bi facesine baktim kizi olmus

Aslinda ruyalarda tam onunla adas birine asik olmamla kesildi neredeyse 10 yil devamli gordugum ruyalar acaba bu ruyalari gormemin nedeni sevdigim bubinsan mi bu kisinin o insanla adas olmasi mi buda kader mi acaba

Biz esimle stajda tanismistik.sonra kisa bi sure flortumuz oldu ama beceremedik.ayrildik.ama hala gorusmeye devam ediyorduk.sonra esim bigun haftasonu seni istemeyw geliyoruz dedi.meger benim bi akrabam onun annesi ile samimiymis.bi kizimiz var oglunla taniatiralim deyince biz bi sans daha verdik birbirimize.iyiki de olmus.simdi iki cocuklu musmutlu bi aoleyoz:)
Sizinki film gibi kadermis sahiden

Evet. Çıkıyordu surekli karsima.. cok gıcık oluyordum ama bir yandan bu çocugun benim hayatimda bir yeri olacak diyordu icimdeki his..
Sonra arkadas olduk sonra sevgili sonra dost arkadastan öte.. sekizinci senede kendileri nisanlim olur.. :)

Evet. Çıkıyordu surekli karsima.. cok gıcık oluyordum ama bir yandan bu çocugun benim hayatimda bir yeri olacak diyordu icimdeki his..
Sonra arkadas olduk sonra sevgili sonra dost arkadastan öte.. sekizinci senede kendileri nisanlim olur.. :)
Vuhuuu, allah tamamına erdirsin ))

Yillarca ilkokul arkadasimi ruyalarimda gordum evleniyormusum onunla kabus gibi ruyalardi istemeden bir evlilik yapiyormusum ruyamda uyandigimda günlerce etkisinden cikamazdim

Facesine falan bakardim belki nisanlanir evlenir falan diye yok hicbisey yok sonujda kabul ettim galiba benin kaderimdeki insan bu dedim sonra bi facesine baktim kizi olmus

Aslinda ruyalarda tam onunla adas birine asik olmamla kesildi neredeyse 10 yil devamli gordugum ruyalar acaba bu ruyalari gormemin nedeni sevdigim bubinsan mi bu kisinin o insanla adas olmasi mi buda kader mi acaba
Ay çok garip, 10 sene boyunca aynı kişiyi rüyada görmek falan. Sizin durum da ilginçmiş...

Sanırım öyle
Ben eşimden 15 yıl kaçtım
Hayatta olmaz dedim, iki cihan bir araya gelse olmazzzz
Şimdi evliyiz, inancım gereği kadere imanım var ama yaşayarak da öğrenmiş oldum

Sanırım öyle
Ben eşimden 15 yıl kaçtım
Hayatta olmaz dedim, iki cihan bir araya gelse olmazzzz
Şimdi evliyiz, inancım gereği kadere imanım var ama yaşayarak da öğrenmiş oldum
İtici mi geliyordu sana esin ? Bir de sonradan sevmek diye bir kavram var o zaman

Back
X