Bu Kadersizlik nedir?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
Neye yanayım anlamadım. 26 yaşındayım. Ama neler yaşadım neler. Kendi halimde insanımdır öyle kimseye kötülüğüm yok. Biri vardı çok sevdim öyle böyle değil sevgili idik olmadı o benden gitti. Üstüne ben onu unuturum düşüncesi ile bir evlililk yaptım ve oda 7 ay sürdü şiddet yüzünden her gün dövdü. Çok ağladım yıprandım ama sonunda boşandım kurtuldum. Üstüne sevdiğim adamın başka bir kadınla evleneceğini duydum o beni daha çok bitirdi. Yavaş yavaş toparlanmaya başladım derken hayatıma yeni biri girdi 4 aylık bir beraberlik var ama bana elini bile sürmedi sürmem de diyor beni kırmaz etmez iyi hoş ama biraz odun öyle mutlu etmek için bir şey yapmaz görüşmek için can atmaz evde oturur bir yere çıkmaz kısacası öküz gibi. Cumartesi günü sevdiğim adamın düğünü oldu gittim uzaktan onu izledim o kadar neşeli şen idi ki bir daha hayatımda öyle insan asla ama asla bulamam.

Hem başkasını seviyorum diyosunuz hayatınızda başkaları ben anlamsız buluyorum sevince evlenilir yoksa aklın başkasındaysa yanlış anlamayın bana göre aldatma gibi geliyor

keşke düğüne gitmeseydiniz
aynısı sizin başınıza gelse ne hissederdiniz
sevmiyorsanız da o adamla görüşmeye devam etmeyin
2.evlilik için çok çok iyi düşünün
yaşınız daha çok genç
2.evlilikte boşanmak da o kadar kolay olmuyor malesef çok iyi düşünmek gerekiyor.

Reactions: 000
Bu kader değil, sizin seçimlerinizin sonucu.

Evlenen adamı zaten takıntı yapmışsınız. Salın artık bu kişiyi. Takıntının hiç bir türü hoş değil, sağlıklı değil. Aşamıyorsanız psikolojik yardım alın.

Diğer adamlar zaten ayrı bir mesele.
Durmadan birini bulup kararlar alacağınıza, aklınızı başınıza alıp, düşünerek yaşayın biraz. Önce düşünün, ölçün biçin, hesap edin hayatınızı, sonra evlenin mesela. O zaman sorun kalmaz.

İlla bir erkek diyorsunuz yani..Erkeksiz de yaşayabilirsiniz. .

Reactions: bay
sevdiğiniz biri var,evlendiniz sonra ayrıldınız, yeni bir ilişkiye başladınız sonunda ilk başta sevdiğiniz adamın düğününü uzaktan izlediniz. Çok hızlı yaşıyorsunuz. yaş 26

Hayatında bir erkek olmadan yaşayabilirsin madem kendi halinde zararsız birisin bırakta birileri seni haketsin niye sürekli odunları hayatına dahil ediyorsun

Hem sevgiliniz var hem eski sevgilinizin düğününe gidiyorsunuz sonra ah kader vah kader..Sevgiliniz bunu öğrense o da ah kaderime bak diyecek ama kaderin bir suçu yok insanlar kendi kendine yapıyor. Madem adam öküz ayrılacaksın o zaman sevgilim diyip yüzüne bakmayacaksın. Herkes birbirinin arkasından iş çevirir ondan sonra neden böyle oldu der

Acelen ne peki .. Bu kadar hızlı gitmek senin hayatına görüldüğü gibi bişeyler katmayacak ki ! Tam tersine hep mutsuz biri olarak kalırsınız.. Yapmayın Allah aşkına kimlerin ne dertleri var bu kk sitesinde galiba en çok da söyleyeceğim şey "dertsiz başınıza dert açıyosunuz" olcak . Yazık günah yapmayın bunu kendinize..

Çok masumane yazmışsınız. Fakat sevgiliniz varken neden eski sevgilinizin düğününe gittiniz? Şu durumda eski sevgilinizi düşünmek ihanet değil de nedir? Siz de hiç hatasız görünmüyorsunuz. Biraz ara verin bir süre ilişki yaşamaya. Sürekli hayatınıza birini alarak güçlü kalamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…