Bu kadin art niyetli mi?

Sevgilin ego kasmış.
Sende kıskanıp tepki verdiysen egoX2
Mışıl mışıl uyuyordur şimdi sen burda konu açarken.

Benim 25 senelik en samimi dostumla 10 tane fotoğrafımız yoktur eminim yani insanlar samimi arkadaşlarıyla sürekli fotoğraf çekilecek diye bir kavram yok.

Kuzenin eşi büyük ihtimalle sosyal medyada bulunan hazır fotoğrafının altına yorum yazıp etiketledi, ekstradan fotoğraf yükleme gereği duymadı. Bunda alınacak bir durum yok, kendinizi doldurmayın boşuna.

Erkek arkadasin sanki bulunmaz Hint kumasi mubarek. Adam sana bu paylasimi soyluyor kimbilir kendisini hangi biscolata erkegi sanmis. Sadece bir paylasim tesaduf ki sevgikinde o karedeymis hepsi bu. Abartmayin bu kadar sevgililerinizi yahu

Iyi aksamlar.
Erkek arkadasimla yaklasik 1,5 yil birlikteyiz
kendisinin erkek kuzeni evlenmisti 2 yil önce ve nikah sahidi erkek arkadasim ve Gelinin yakin arkadasi olmustu. Tabi Gelinle Damat o zamanlar sahitlerin arasini yapmaya calismislar. Bunlarda 1 ay birliktelermis denemisler ama olmamis ayrilmislar.
Bugün O kizin dogum günü ve Gelin Hanim hikayede foto paylasmis iyiki dogdun vs yazmis ve kizi etiketlemis. karede erkek arkadasim o kiz ve gelin damat var (resim nikahtan).
Erkek arkdasim bana ekran görüntüsü yolladi "Neden benim oldugum kareyi koymus bende anlamadim ne alaka" dedi. Önce pek umursamadim fakat sonra bir an sinirlendim sonucta düsündümde yakin arkadasiyla baska fotografi mi yok gelin hanimin? Ki biliyor aralarinda birseylerin gectigini.
Ayrica suan hayatinda birinin oldugunuda biliyor kendisi.

icim icimi yiyor kime kizacagimida bilmiyorum sonucta erkek arkadasimin bir sucu yok istese paylasmazdi benimle. Simdi kendisiylede aram bozuldu sinirimi ondan cikardim.
Gelin hanimlada tanismiyorum amaci nedir bilmiyorum ve bir sey desem suclu ben cikarim sonra.
Acaba bosuna mi abartiyorum? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Sizce niyeti nedir gelinin?

Burda art niyetli olan sevgilin bence.

Erkek arkadaşınız sizi kıskandırmak için demiş.Şahsen ben olsam paylaşabilirdim banane canım konuştularsa umurumda olmaz yani koyabilirim öyle bir resim ama bu benim sevgilisine garezim olduğu anlamına gelmez bence fazla takılmayın

kırk yıl düşünsem bu şekilde bir yorum yapıp o paylaşıma kızamazdım

erkek arkadaşınız bunu size getirerek ne amaçlıyor

yani onun adı geçmiyor kutlamada, keşke sen de x ile birlikte olsaydın da hep görüşseydik vs yazmamış

kendi nikah fotosunu paylaşmış

kadının da bu kadar ince düşünüp size yahut erkek arkadaşınıza gıcıklık olsun diye paylaşacağını sanmam

hem belki kız arkadaşı da kızmıştır bu adamı bana neden hatırlattın diye içinden

lakin düğün fotosundaki gelinin bu olayda bir suçu yok

Aslinda kiskancliktan daha cok kadinin yaptigina sinirlendim.. haklisinizbende o duruma düsmek istemedim iste kiskanclik yönünü anlarsa sürekli yapar

ama kadının yaptığına neden sinirlendin

erkek arkadaşın bunu gözüne soktuğu için

kadın kendi arkadaşını kutlarken bri foto koymuş yorum dahi yok

erkek arkadaşın kendi kendine kızmış sonra da seni fiştiklemiş bak benim bir katkım yok vs diyerek

Valla bi ben mi farklı düşünüyorum..
Zamanında sevgili olmuşlar mı olmuşlar, senin görebileceğini biliyor mu biliyor. E o zaman...
En azından sadece erkek arkadaşının olan kısmı kırpabilirdi..bunun kıskançlıkla bi ilgisini bulamadım. Demek ki erkek arkadaşınız da rahatsız olmuş ki veya siz görmeden açıklama yapmak istemiş.
Ama hiç bir tepki vermeyin bence. Eğer art niyetle koyduysa şayet.. amacına ulaşmasın.

Back
X