Bu kadin artik benim midemi bulandiriyor!!

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Benim derdim annem bilenler bilir daha once konu acmistim ama bi cozum bulamamistim. Bu kadin beni oldurcek bir gun!! Tam bi tane sevgilisine alismistim bu kez de calistigi oto tamircideki bi adamla konustugunu gordum hem de her gece yarisi!! O abiye de anneme de yakistiramiyorm ya nasil ikisi de eslerini aldatabilir?? Tam duzeldi saniyodum eve zamaninda gelip gitmeye basladi kardeslerime bakmiyodu yemek vs. Yapmiodu ama gozumun onundeydi en azindan. Kadin artik kudurdu iyice konusmadigi erkek yok whatsapptan faceden. Bana zaten gram ilgi gostermiyor, cocuklar olmasa yemin ederim kacar giderim su evden

Daha onceki konunuzu bilmiyorumda, babaniz bu durumdan haberdar mi gerci sanmiyorumda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha onceki konunuzu bilmiyorumda, babaniz bu durumdan haberdar mi gerci sanmiyorumda

İsi dolayisiyla ayri kaliyoruz babacigimla ama annem korkmadan onun yaninda bile yazisiyor babam yazik tartismaktan cekindigi icin hic sormuyo sen napiyorsun diye. Tabiki de o da anlamistir. Saf degil.

Daha önce ki konunu hatırlıyorum canım.artık aile büyüklerini topla ne olacaksa olsun bence.nasıl olur böyle bişey ya filmlerde olur dediğimiz türden.babanın bi ağzını ara.diğer büyüklerinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annenin evladıyla imtihanını duymuştum da
evladın anneyle imtihanını duymamıştım....
Allah ıslah etsin...

Son düzenleme:
Babanız farkında olsa sesini çıkarmadan oturmazdı heralde karısının kendisini aldatmasını öylece izleyecek değil ya. Yazışmasından rahatsız olmustur ama araştırmamıştır nedir kimle görüşüyodur diye. Bi konusun derim. Bilmek hakkıdır.

İsi dolayisiyla ayri kaliyoruz babacigimla ama annem korkmadan onun yaninda bile yazisiyor babam yazik tartismaktan cekindigi icin hic sormuyo sen napiyorsun diye. Tabiki de o da anlamistir. Saf degil.

Acaba diyorum kardeşlerinizi de alıp babanızın yanına yerleşme şansınız olabilir mi?Böylelikle anneniz hanımefendi kendi bildiği gibi hayatını yaşar,sizin de sinirleriniz altüst olmaz.Uygun bir zamanda da babanıza durumu anlatıp adamcağızı da kurtarmış olursunuz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hayretler içerisindeyim ..
babanla evlilerse neden baskaları ..
babanla mutlu değilse neden evliler ..

Bence babaniza bu konudan simdilik bahsetmeyin adamcagizin kalbine iner yanlis bir sey yapar. Once annenizle konusun bu sekilde devam ederse aile buyuklerinize ve babaniza anlatacaginizi soyleyin.

Arkadasim cok uzuldum durumuna. Baban ile annenin bence iyi bi oturup konusmasi lazim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Peki diger kardeslerin ile ilgileniyormu annen yoksa onlara da mi ilgisiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kac defa karsima aldim sakince konustum. En son care babama ve ailesine soylerim dedim, soyle benim kimseden korkum diyor.

Babanin siddet egilimi var mi? Yani namus cinayeti vb dusunceleri olur mu?

Eger evet ise once bi aile buyuguyle konus. Hatta kardeslerini al orda kalin. Sonra da babanin haberi olnasini saglarsiniz.

Hayir sakin bir adam diyorsaniz, o zaman babanizla birebir konusun ve o bitirsin. Size de anneanne babanne onlardan sag olan biri varsa o bakar.

Tabi ayrilmama ihtimalleri de var fakat annenizin islah olacagini sanmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…