Bu kadin artik benim midemi bulandiriyor!!

off çok zor bi durum yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım.
en çoook korktuğum şeylerden biri bu ( bi annenin veya babanın sadakatsizliği)
bi keresinde rüyamda babamın annemi aldattgnı görmüştüm kadının ismi asenaydı. babam keldir rüyamda kelini yardım adamın
sabah kalktgmda bile sinirden ölüodum. bi kaç gün üzerimden atamadımdı.
konunu okurken aklımdan tek geçen şey " eh be insan madem sevmiosun onca çocuk niye "
kimseye bişey olmazda, olan sen ve kardeşlerine oluyor. ilgiden sevgiden mahrum bırakılan 3 çocuk. DEĞER Mİ

Eski Msj larınıda okudum içim sızladı .. Canımın içi çare gelmiyor ki aklıma söyleyim .. Okulun bitene kadar kardeşlerin için böyle idare etmek zorundasın ya sende çıldıracaksın cinnet geçireceksin Allah korusun ya kardeşlerine annelik yapıp iş bulana kadar bu sıkıntıları çekeceksin sabredeceksin Allah'a dua edeceksin allahım kimseyi ayırmasın doğru yoldan.. İş buluncada herşey çözülmeyecek anneliğe devam edeceksin mecbur ama kendini daha güçlü hissedeceksin en azından kardeşlerinde biraz büyümüş olacak.. Bu yaşta sana zorla anneliği ev hanımlığını tattıranlar utansın dilerim Allah'tan anlasınlar hatalarını.. Babamla ayrılmalarıda senin adına çözüm değilki yine kardeş lerini sorumsuz bir biyolojik anneye bırakamazsın ? Nası olur nasıolurrr çocuğu hasta ve telefonu açmıyorrr aklım almıyor .. Ya bak ben Ankara'da yaşıyorum sen nerdesin bilmiyorum ama benim içim yandı gerçekten birşey olursa elimden gelecek birşeyse ben yapmaya hazırım hasta falan olur kardeşin yardım ederim hastaneye götürürüz .. Benimde oğlum var 15 aylık daha .. İçim sızladı canım benim sabret

Senin gibi annesi olan arkadasim vardi en son sevgilisini eve getirip birlikte yasadilar adamin esi ogrendi evi basti rezil oldular babani cagir anlat ama annenin inkar etme olasiligini goz onune al delilleri topla babanla yalniz bir konus agzini ara ne yapar ne eder sorunsuz bosansin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun annenide islah etsin Insallah zor bir durum ben kaldiramazdim heralde uzaklasirdim ! Anne var anne var anlican

Baban bir şey demiyorsa yaninda rahat rahat msjlastigi halde ve oz kanından canından olduğu halde 5 yaşındaki çocuğunu bile umursamiyorsa evlilik en başından öylesine yapılmış çocuklar da kazara olmuş gibi... Baban annene muhtaç niye bilmiyorum ama bir adam aldatilmayi sineye çekiyorsa bunun altındaki nedenleri araştırmak lazim.. Belki sizin için katlaniyordur baban da, boşansa iş dolayısı ile uzaklarda olduğundan anneni hepten özgür bırakmak istemiyor olabilir sizler için... Ortada karşılıklı menfaat olduğu kesin ama her turlu olan size oluyor iste... Allah yardimciniz olsun...

okuyosan yada calisiyosan imkanin varsa al kardeslerini git baska yere yada babanin yanina,sen buyumussun kendine bakarsin ama miniklere yazik en azindan simdiden bitsin gitsin anneninde amaci odur suan sanirim.. bi an once ayrilmak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım
Bi once ki konunda kardeşin hastaydi evde yalnızdin sanırım oyle hatırlıyorum. Üzülüyorum sizin icin. Yanlış anlama boyle annen gibi bayanların sonunu muge anlida cok gördük insallah bi sey olurda yaptıgı hataları farkeder gec olmadan

annen evli,baban yaptıklarının farkında ama tartışma çıkmasın diye susuyor,annenin sevgilisi var o da yetmiyor başka adamlarla da msjlaşıyor ve bunu biliyorsunuz..

yorum yapmıycam sonuçta annen ağır şeyler demek istemem.hem önce şaşkınlığım bi atmam lazım.

Seni bu ewde istemiyoruz artık git başının çağresine bak demen lazım annene,

Ozaman o ewden uzaklaşınca belki ailesinin kıymetini anlar

Off çok fena ya.. Yarın bir gün dedikoduların szin geleceğinizi dahi etkileyebileceğini bilemiyormu bu kadın. Evde genç kızları olan bir insan nasıl yapar bunu. Kusura bakma canım resmen azmış annen..Sen büyümüşsün hadi hayatını eline alabilirsin artık ama kardeşlerinde daha küçük müş.Bencede annenin tarafından bir aile büyügü var ise konuş,Allah yardımcınız olsun.

Ya böyle okudukça halime binlerce kez şükürler ediyorum.
Çok üzgünüm senin için, çokta iyi anlayabiliyorum.
Umarım sende iyi bir insanlar yuvanı kurup evlenip gidersin.
Ve öyle biri ile evlenisin ki kardeşlerine bile kucak açabilecek kadar yürekli biri olur dilerim ..
Allah yardım etsin canım benim

Seni bu ewde istemiyoruz artık git başının çağresine bak demen lazım annene,

Ozaman o ewden uzaklaşınca belki ailesinin kıymetini anlar

Huylu huyundan bence vazgeçmez canım, kadını koca merakı bürümüş.
Bide hayatında biri varken, başka biri ile daha birlikteymiş şaka gibi ya

seni hatırlıyorum canım benim yaaa....
annen bence çirkeflik ten anlar evi falan terketme o terketsin rezil et onu cümle aleme git karşı tarafın eşiyle konuş eve alma tövbe tövbe ya kendine gelsin

Allah yardımcın olsun. Ama bence tepkinizi çok sert bir şekilde göstermelisiniz. Babanızda bilmeli belki babanız siz ve kardeşelriniz yep yeni bir hayat kurma şansını olur.Katlanmak zorunda değilsiniz

Rabbim senin yardimcin olsun.....sakin babana falan soyleme..sinirle soylersin daha kotu seyler olabilir. Sabret okulun bitince de kardeslerini al git o evden....ama lutfen o yavrulari sen de birakma...insallaj rabbim seni iyilere es etsin de kardeslerini kendi cocugun gibi yaninda büyüt. ..unutma bitanem kimileri genc yasta payina duseni yasar ve bititrir onemli olan sabirla beklemektir. Sana kardeslerine dualarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…