- 9 Nisan 2017
- 127
- 148
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gulumsee25
Konum çok uzun şimdiden özür dilerim arkadaşlar 2 gündür içim içimi yiyor benim ikinci evliligim 3 yıl bitti benim 8 yaşında kızım eşimin 9 yasında iki evladımız var kayınvalidede bizimle yaşıyodu ama kızı eşinden ayrıldığı için onlar bi ev kurdular beraber. Gelelim konumuza oğlumu kayın validem büyütmüş ve ona çok düşkün kılına zarar gelsin istemez diğer torunları bir yana oğlum bi yana o kadar yani benim fesat eltim kayın valideme gidip diyorki varan 1.annecim biliyormusun ben gülümsenin evine niye gidiyorum hani üvey annesiya gidip bakıyorumki gülümse çocuğa nasıl davranıyo varan 2.eltimle bizim memlekete ailemin yanına gittim onada değişiklik olur diye memleketten döndük eltim yine kayınvalideme demişki anne sakın bir daha o memlekete çocuğu göndermeyin gülümse ve ailesi çok kötü davranıyolar geçen hafta kızım oglum ben memlekete gittik elti yine kayınvalideme anne ben sana çocuğu göndermeyin o memlekete demedimmi banada dün söylediler eltimin arkamdan neler söylediğini o kadar çok şey varki anlatacak ama çok uzun olduğu için yazamadım ben bu kadına insan demek istemiyorum da neyse nasıl haddini bildire bilirim lütfen yardım edin