Bu kadın beni çıldırtacak !

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba hanımlar ,
Kelebek yine Yeniden sorunlarla karşınızda...
Şimdi benim işyerimde sorunlu olduğum bi kadın var ben muhasebe departmanında çalışıyorum o kadında aşçı aynı zamanda gelen telefonlara cevap veriyo , bu arada kadın patronun yengesi yani kardeşinin karısı
Neyse, bu kadın yemek yapıyo sadece akşama kadar da dizi izliyo temizlik konusunda işine gelen yerleri temizliyo mesela patronun odasını falan

O 8 senedir işyerinde Benim daha yeni 1 sene oldu
İşyerinde 2 tane lavobo var birini erkekler diğerini bayanlar kullanıyor ama bizimki klozet değil o yüzden şirket müdürü erkek oda bizim kini kullanıyor
Bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum İnan'ın her yere peçeteyle yapışıyorum
Bende bugün odadaki bayanlara dedim ki ya kızlar ben bu tuvaletlerden çok rahatsız oluyorum mikrop kapacam bu gidişle , kendi evimizde bile hergün kaynar suyla domestosla tuvaletleri yıkar annem , burda yıkanmıyor ben her girdiğim de yıkıyorum ama yine de hijyenik değil kaynar suyla yıkanmasına benzemez , bizim işyerinin olduğu binanın merdivenlerini silen bi abla var ona desek de haftada zaten 2 gün geliyo sabahları bi güzel yıkasa zaten alacağı aylık 50 lira patrona da söyleriz nasıl fikir dedim

Odada da 2 kişi var biri patronun kız kardeşi yani benim aşçı dediğim kadının görümcesi oluyor diğer kızın da o aşçı kadınla arası çok iyi

Neyse onlarda bana dediler ki ya şimdi patrona söylesek Ayşe abla varken hoş olmaz ne gerek var der dediler bende ne alaka ama patron Ayşe Abla için temizlikçi değil diyo dedim

Neyse kim dediyse gidip bu Ayşe ablaya söylemişler oda üstüne alınmış demek ki patrona abi senle bişey konuşmak istiyorum demiş beni şikayet edecekmiş başka bi arkadasa senin kankin böyle böyle diyormuş ben 8 senedir burdayım böyle bişey görmedim abime söylcem demiş

Allah aşkına bunda şikayet edecek ne var ya hayır patrona nasıl aksettirecek kim bilir , patron bana sorsa izah ederim Zaten ama bana da sormaz biliyorum o ne derse inanır
Sizce ben ne yapayım?

Çok mızmızsın kelebek.
O zamana kadar kimse şikayet etmemiş sende edeceğine peçeteler ile yaşamaya devam et.
Sonra bir şikayet birşey olunca diken üstünde durup napicam napicam moduna giriyorsun,ne gerek var.
Sus ve devam et.
Oranın supermeni sen değilsin neticede.

kadının tavrı yanlış da sen de abartmışsın. iş yerinde aynı tuvaleti 4 5 kişi kullanıyoruz, karışık. haftada bir belki kaynar suyla yıkanıyodur ki klozet yani. kimsenin hastalık kaptığı yok. snaırsın bi sen temizsind e herkes sağa sola bırakıyor.

Çok mızmızsın kelebek.
O zamana kadar kimse şikayet etmemiş sende edeceğine peçeteler ile yaşamaya devam et.
Sonra bir şikayet birşey olunca diken üstünde durup napicam napicam moduna giriyorsun,ne gerek var.
Sus ve devam et.
+1

Böyle bir yoruma çok güzel cevaplar yazılırda şimdi banlanmayayım
Buyrun alıyım? Ayrıca kaynar su doğru eegil araştırın sonra banlanacak sözlerinizi alayim herkes kaynar suyla yıkıyor diye bir dünya olamaz değil mi?

Kelebek kusura bakma ama bu konuda sen haksızsın.
Devlet yada özelde hangi işyerinin lavaboları dört dörtlük temizleniyor ki?
Bazen şartlara uyum sağlamak gerekir, peçetelerle girmeye devam etmeliydin.

Çok mızmızsın kelebek.
Sus ve devam et.
Ya ama şöyle bi durum var şuanda sifon da çalışmıyor 1 Aydır gerçekten bazen girdiğimde geri kaçasım geliyo kokudan , herkes o kadar rahat ki bu durumdan benim midem kalkıyor bi tamirci olsun bulalım diyorum kimseden ses çıkmıyor

kadının tavrı yanlış da sen de abartmışsın. iş yerinde aynı tuvaleti 4 5 kişi kullanıyoruz, karışık. haftada bir belki kaynar suyla yıkanıyodur ki klozet yani. kimsenin hastalık kaptığı yok. snaırsın bi sen temizsind e herkes sağa sola bırakıyor.
İşte sorun bu bizimki hiç yıkanmıyor şuanda sifon da bozuk 1 aydır her giren su döküp çıkıyor

Buyrun alıyım? Ayrıca kaynar su doğru eegil araştırın sonra banlanacak sözlerinizi alayim herkes kaynar suyla yıkıyor diye bir dünya olamaz değil mi?
Doğru mu değil mi bilemem ama tuvalet ve din teoremi ilginç geldi
Bunu kullanmak isteyen bir mizahçı düşün yada düşün me!

Kaynar suyla tuvalet yikamayi da yeni duydum

Soğuk suyla yıkanınca temizlenmiyor mu yani?

Şu temizliği sadece annesinin yaptığı gibi olur sananlar, sözde temizlik hastaları, kimse değil kendileri mikrop kapar sadece zannedenler artarak azalin lutfen.
Kaynar suyla mikroplar daha iyi kırılmıyor mu kirler daha güzel temizlenmiyo mu ? Bulaşıkları sıcak suyla yıkamak la soğuk suyla yıkamak arasında nasıl bi fark var yada çamaşırları ? Bide böyle düşünün

Back
X