Bu kadın beni çıldırtacak

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Aksam kv kp ve görümce geldi Oturuyoruz gayet iyi bi şekilde kendi kendime
Kp bu kez biseye bahane bulmadı laf sokmadı oh iyi kv de aynı yüzü gülüyor demek ki ne söylediklerini dinlemeyip takmayınca bişey olmuyor diye içimden geçiriyorum derken görümcem liseye gidiyor ders çalışmak istediğini söyledi başka bir odada calisabilecegini söyledim tamam dedi içeri geçti. Neyse o sırada kv lavaboya kalktı ses geldi duşa kabini açtı kapattı bi iki kez sonra çıktı lavabodan ben görümcemin yanına gitti sandım bi ara gitti de sonra ben mutfağa geçtim mutfaktan çıkarken bide ne goriyim yatak odama girmiş dolabımı açmış bakıyor hemen bi kılıf uydurdu annen hebehubele yeni gelin olduğunda dolabin üstüne bişey koymaya heveslendı demiri varmış dolabın koyamamissin ona bakıyorum dedi güldü yukarıda içinde değil dedim ama çok sinirlendim evimde diye birşey demedim sonra ben görümcemin yanına geçtim bi baktım mutfakta bu kez buzdolabını açmış bakıyor ben girince hemen kapattı lafı değiştirdi. Sonra görümcem geldi yanımza ellerim çatlamış dedi oda yengenin kremlerinden sür dedi bişey demedi çıktı görümcem girmiş yatak odamdan kremlerimı kullanmış şok oldum . Şuan çok sinirliyim kırmadan kayinvalidemi uyarmak istiyorum çünkü bu ilk değil. Bidaha yapmasını beklemek istemiyorum kendi evinde bir araya geldiğimde uygun bir dille uyarmak istiyorum ne diyebilirim ya ?

Aksam kv kp ve görümce geldi Oturuyoruz gayet iyi bi şekilde kendi kendime
Kp bu kez biseye bahane bulmadı laf sokmadı oh iyi kv de aynı yüzü gülüyor demek ki ne söylediklerini dinlemeyip takmayınca bişey olmuyor diye içimden geçiriyorum derken görümcem liseye gidiyor ders çalışmak istediğini söyledi başka bir odada calisabilecegini söyledim tamam dedi içeri geçti. Neyse o sırada kv lavaboya kalktı ses geldi duşa kabini açtı kapattı bi iki kez sonra çıktı lavabodan ben görümcemin yanına gitti sandım bi ara gitti de sonra ben mutfağa geçtim mutfaktan çıkarken bide ne goriyim yatak odama girmiş dolabımı açmış bakıyor hemen bi kılıf uydurdu annen hebehubele yeni gelin olduğunda dolabin üstüne bişey koymaya heveslendı demiri varmış dolabın koyamamissin ona bakıyorum dedi güldü yukarıda içinde değil dedim ama çok sinirlendim evimde diye birşey demedim sonra ben görümcemin yanına geçtim bi baktım mutfakta bu kez buzdolabını açmış bakıyor ben girince hemen kapattı lafı değiştirdi. Sonra görümcem geldi yanımza ellerim çatlamış dedi oda yengenin kremlerinden sür dedi bişey demedi çıktı görümcem girmiş yatak odamdan kremlerimı kullanmış şok oldum . Şuan çok sinirliyim kırmadan kayinvalidemi uyarmak istiyorum çünkü bu ilk değil. Bidaha yapmasını beklemek istemiyorum kendi evinde bir araya geldiğimde uygun bir dille uyarmak istiyorum ne diyebilirim ya ?
Uyarmayin ters tepebilir. O sekilde gordugunuzde o gun soguk davranin. Bir kac kere bunu yaparsaniz anlar. Uyari verirseniz esinize farkli anlatabilir.

Bildigin sizi kontrol etmişler. Ev temiz mi pis mi diye. Dusa kabine sampuanın markasına falan bakmak için girmediyse tek mantıklı sey bu.
Her yere o yuzden bakmıştır.

Ne garip insanlar var yahu...
Sanane gelinin odasından

Keşke yatak odanızda dolaba bakarken gördüğünüzde "anne dolapta birini saklamiyorum ne diye dolabima bakıyorsunuz?"deseydiniz şakayla karışık.Sonrada "inşallah kayinvalide olunca bende bu kadar meraklı olmam"diyerek taş atsaydınız. Yani bu tipler olay anında laf soylemeyince anlamıyorlar. Kendi kayinvalidemden biliyorum.

Her fırsatını bulduğunuzda, sohbet arasında falan eşyalarınızın karıştırılmasından, izinsiz kullanılmasından hiç hoşlanmadığınızı, uyarınızın kırıcı olabileceğini söyleyin, tekrarlayın. Mesajı alırlar diye düşünüyorum. Almazlarsa da hakikaten uyarın yani ne var bunda. Herbişeyde de politika yapçak halimiz yok.

Yuh oha artık.
Yav ne kadar çirkinleşebiliyor bu çocuğu evlenmiş insanlar tövbe estağfurullah.
O an söyleseydin iyiydi.
Eşin bilse annesini korur yine dimi.
Daha önce söyledim eşime tamda öyle yaptı senin annen gelince dolabı Açmak için izin mi istiyor diye vallahide istiyor annem billahi açmıyor bana veriyor ben koyuyorum kızıyorum anne niye böyle yapiyosun diye hatta

Bildigin sizi kontrol etmişler. Ev temiz mi pis mi diye. Dusa kabine sampuanın markasına falan bakmak için girmediyse tek mantıklı sey bu.
Her yere o yuzden bakmıştır.

Ne garip insanlar var yahu...
Sanane gelinin odasından
Anne günlerdir çok halsiz ve bitkinim bugün çok kötüydüm demiştim ilk geldiklerinde ama hiç hoşlanmıyorum bu durumdan

Hiç şaşırmadım. Yeni taşındığımız evde hoşgeldin demeye davetsiz gelen karşı komşum ben mutfağa girince odama geçmiş dolabımı açmıştı. Napıyorsunuz siz diye sert bi şekilde uyarınca merak ettim dolabını düzenini dedi. Bi daha da evime almadım kadını. Yani merak kaynanalıktan ileri gelen bir durum değil tamamen cahillikten. Eşimin annesi banyoyu bile izinsiz kullanmazken böyle garip bir komşum bile olmuştu. Özetle uyarın kapıyı da kapalı tutun.

Daha önce söyledim eşime tamda öyle yaptı senin annen gelince dolabı Açmak için izin mi istiyor diye vallahide istiyor annem billahi açmıyor bana veriyor ben koyuyorum kızıyorum anne niye böyle yapiyosun diye hatta
Ne münasebet gardırobumu birisi açacak,yolarım,yırtarım,lafları da boy boy söylerim.
Gaza getirmek değil amacım ama okurken ben bile sinirlendim,Allah sabır versin size.
İyi ki icabında itina ile yolma becerisine sahibim.Kimse bana bu şekilde yaklaşamaz,yaklaştırmıyorum da.
Ya eşiniz konuşsun ,ya da sizin daha hoş olmayan şekilde konuşacağınızı belirtin.İnşallah eşiniz en azından bunu halleder.,

Bir daha geldiklerinde oturduklari oda haric her yeri kilitleyin. Mutfaga girecekse siz acin kapiyi, misafir gelmisti de iclerinden biri odalara giriyor rahatsiz oluyorum o yuzden kilitledim dersiniz.
Ben olsam ilk gordugumde hayirdir bisey mi ariyon derdim de...

Senin esas sorunun kayınvalide,kayınpeder görümce değil ki?
Esas sorunun eşin. Sana bunları yapmalarına müsaade eden eşin, annenin babanın hastalığında aramayan ,gitmeyen seni güç bela gönderen eşin en büyük sorununken kayınvalide diye tutturmuş gidiyorsun.

Görümcenin eşinin kıytırık rahatsızlığında cümbür cemaat ziyarete gidip senin de gitmeni isteyen eşin değil miydi?
Kayınvalidenler anneni babanı hastayken aramamışlardı sen hala eşimin ailesine hürmetim sonsuz diyorsun.
Yatak odanın dolaplarının karıştırılmasından daha büyük sorunların varken bebek yapmaya çalışmak akıl işi mi?
Yanlış mı hatırlıyorum eşin en son bu iş böyle yürümüyor dememiş miydi?

Back
X