Bu kadın beni çıldırtacak

Aksam kv kp ve görümce geldi Oturuyoruz gayet iyi bi şekilde kendi kendime
Kp bu kez biseye bahane bulmadı laf sokmadı oh iyi kv de aynı yüzü gülüyor demek ki ne söylediklerini dinlemeyip takmayınca bişey olmuyor diye içimden geçiriyorum derken görümcem liseye gidiyor ders çalışmak istediğini söyledi başka bir odada calisabilecegini söyledim tamam dedi içeri geçti. Neyse o sırada kv lavaboya kalktı ses geldi duşa kabini açtı kapattı bi iki kez sonra çıktı lavabodan ben görümcemin yanına gitti sandım bi ara gitti de sonra ben mutfağa geçtim mutfaktan çıkarken bide ne goriyim yatak odama girmiş dolabımı açmış bakıyor hemen bi kılıf uydurdu annen hebehubele yeni gelin olduğunda dolabin üstüne bişey koymaya heveslendı demiri varmış dolabın koyamamissin ona bakıyorum dedi güldü yukarıda içinde değil dedim ama çok sinirlendim evimde diye birşey demedim sonra ben görümcemin yanına geçtim bi baktım mutfakta bu kez buzdolabını açmış bakıyor ben girince hemen kapattı lafı değiştirdi. Sonra görümcem geldi yanımza ellerim çatlamış dedi oda yengenin kremlerinden sür dedi bişey demedi çıktı görümcem girmiş yatak odamdan kremlerimı kullanmış şok oldum . Şuan çok sinirliyim kırmadan kayinvalidemi uyarmak istiyorum çünkü bu ilk değil. Bidaha yapmasını beklemek istemiyorum kendi evinde bir araya geldiğimde uygun bir dille uyarmak istiyorum ne diyebilirim ya ?
Aaay en hoslaadigim sey sanki kendi evi odani kilitle bence bisey derse de. Ozelim var dersin

Bi tanede bende var kv den evime gelince lavaboya gidiyorum diye bütün odaları açıyor sonra unuttum modelini de bı bakayım dedim diyor yatak odamın kapısını kilitlerim geleceği zaman buz dolabımı açar bakar sonra meyve yiyelim der meyvelerim kötü olmuştu bi kere temizlememistim dolabı meyvem yok dedim kalktı bana var ya dolapta ben baktım dedi tamam oğlunun evi ama yatak odasına girmek ne demek eltiminde yatak odasının dolabını açıp bakıyormuş ne arıyor dolapta anlamıyorum diyor kız

Benimde tam tersi. Kv hiç bakmaz kendi halindedir ama görümceler. Öyle banyoya girer duşakabini açar bakar buzdalaba bakar evi inceler dururlar sinir oluyorum :sinirli:

Bi tanede bende var kv den evime gelince lavaboya gidiyorum diye bütün odaları açıyor sonra unuttum modelini de bı bakayım dedim diyor yatak odamın kapısını kilitlerim geleceği zaman buz dolabımı açar bakar sonra meyve yiyelim der meyvelerim kötü olmuştu bi kere temizlememistim dolabı meyvem yok dedim kalktı bana var ya dolapta ben baktım dedi tamam oğlunun evi ama yatak odasına girmek ne demek eltiminde yatak odasının dolabını açıp bakıyormuş ne arıyor dolapta anlamıyorum diyor kız
Benimde tam tersi. Kv hiç bakmaz kendi halindedir ama görümceler. Öyle banyoya girer duşakabini açar bakar buzdalaba bakar evi inceler dururlar sinir oluyorum :sinirli:
Böylelerinin köküne kibrit çakcaksin gerçekten kendilerinden nefret ettiriyorlar ya..

Back
X