Bu kadin beni deli edicek!!!!!!

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
yemin ederim kaynana katili nasil olunur burdaki konulari gorunce anliyorum!! Bu kadinlar hepmi kiskanc ya geliyim konuma tam bir bas belasi ama ama saman altindan su yuruten bi kaynanam var yarin yolculugumuz var afyona kayinpederim iki hafta once gitti sevgili kaynanam ogluyla gitmek istiyomus ucak bileti aldirmamis sonradan haberimiz oldu halbuki biz esimle uzun yolu sevdigimiz icin ikimiz gideriz arabayla diye planlamistik gelmis diyoki benim hic sesim cikmaz zaten yolculukta otururum one gidene kadar rahat edersiniz e kadin zaten kocamin yanina oturamadiktan sonra o kadar yolu ha ucakla gitmisim ha arabayla ne anlami kaldi esimde dilaranin midesi bulaniyo arkada oturamaz o anne dedi sonrada diyoki o zaman bi iki saat oturur sonra ben gecirim yine bu nasil bi kadin Allah askina ya sinirlerimi tepeme cikardi seytan diyo yol sacini basini rahatla her ozel anima mudahale etmek zorunda gecenin 3 unde arar oglum korkuyorum evde gel tansiyonum cikar sonra korkudan gitmezse agliyo yalandan krizlere giriyo bu kadina gercekten artik agzinin payini vermek istiyorum siz olsaydiniz yolculuk esnasinda nasil davranirdiniz

fena olmus valla kaynananin gelmesi
kaynana arabada oldukdan sonra ha onde turmusun ha rkada farketmezki
istediginizde durup isteduginizde giderdiniz, ne biliyim konaklardiniz geze geze giderdiniz ama kv le olmaz bu is
sen dönüsü kurtarmaya bak..
napacaksin bilmiyorum ama giderken

Gidişi mahvetmis donus için şimdiden konuş. .dönerken kayinpederinde eklenir sanırım. .şu durumda arabayi bırakıp uçağı tercih ederdim. .

araba durdu dinlendiniz, kim once on kapyi açarsa omu oturack, insallah yolun uzak deildir o stresle ben kurdesen dokerim
en iyiisi sende uçakla git
benim hemseride az deilmis :)))

Ayy ille öne oturacak hemi. Ben çocukken öyleydim.Bi söz vardı " şu anki psikolojim memlekete giderken ön koltuğu kaynanasına kaptırmıştır yeni gelin gibi " o geldi aklıma. :KK70:. ya hayır gelmek ister doğal hakkıdır anlarımda ön koltuk ne yaa.kıskanıyo sizi bariz. Ön koltuğa inerkrn yanlışlıkla su dökün kusun binemesin :KK62::KK62:.

Ayy ille öne oturacak hemi. Ben çocukken öyleydim.Bi söz vardı " şu anki psikolojim memlekete giderken ön koltuğu kaynanasına kaptırmıştır yeni gelin gibi " o geldi aklıma. :KK70:. ya hayır gelmek ister doğal hakkıdır anlarımda ön koltuk ne yaa.kıskanıyo sizi bariz. Ön koltuğa inerkrn yanlışlıkla su dökün kusun binemesin :KK62::KK62:.
biz benim ve esimin memlektine gidecekdik
kv gelmek istedi planlar yapmaya absladi
buyuk eltim teelfonda yegenine geliyoruz demis 10 yasindaki kiziyla ( bizle gelecekmis benim haberim yok )
biz zaten 4 kisiyiz iki çocugum var
kuçuk eltim dedi sakin kimseyi goturme burada kalan kuser sana dedi
bende once kendi memlketime gidicem 1 hafta kalip otekine geçcez dedim ehrkese kimse gelmek istemesin diye
kaynana dedi bende gelirim sizin memlekete :))) kimseyi tanimaz etmez, benim ailem yok orda ( ailemide tanimaz gerçide neyse )

resmen kaçtim giderken
kimsenin dogal hakki deil
ben gezerek konaklayark gittim gezdim
yanimda kaynanayla nasil yapicakdim bunu .. kocasi gitmis onunla giyseydi hanimimiz .. bide 5 dk gitmeden arabada fena olur oyyyyyy

Ucak fikri en iyi cozum. Ucunuz de ucakla gidin.
Boyle kv ler niye ogullarini evlendirirler anlamadim. Biblo yapip assaydi o zaman oglunu..
bu tip kv lerle pek ugramaya gelmez. Sonunda kazanan hep o olur. Ne yapar eder kazanir. Ugrasmayin. En iyi cozum ucakla gitmek...

bence kocandan gir mevzuya, kayınvalideye hiç birşey deme. kocana keşke ikimiz başbaşa gitseydik yolda fantazi yapardık de. adam kaynanayı uçağa kendi bindirir.

Oğlu söylesin anne ben karımla geze geze gitmek istiyorum sen bizi birkerede yalnız bırak heryere çıkma hemen istesek teklif ederdik böyle konuşma yaparsa ancak anlar kv niz

kayınvalıdenın ıstedıgı sınırlenıp senın basıp ucakla gıtmen canım,
bence kayınvalıdenı senın cıldırtma vaktın coktans gelmıs...
yola cıkıcagınız ıcın cerez borek bırseyler yaparsınız,
öne gecer oturursunuz, esınızde saolsun bu konuda arkanızda olmus mıdesı bulanıyor arkaya oturamaz demıs.
kendısı arkada ısterse kalp krızı gecırsın :KK70:
sız muzıgı sesını acııın :KK70: bagıra bagıra sarkılar soyleyın gulun eglenın...
ne derse desın o yolculugun tadını cıkarın :KK66:

yemin ederim kaynana katili nasil olunur burdaki konulari gorunce anliyorum!! Bu kadinlar hepmi kiskanc ya geliyim konuma tam bir bas belasi ama ama saman altindan su yuruten bi kaynanam var yarin yolculugumuz var afyona kayinpederim iki hafta once gitti sevgili kaynanam ogluyla gitmek istiyomus ucak bileti aldirmamis sonradan haberimiz oldu halbuki biz esimle uzun yolu sevdigimiz icin ikimiz gideriz arabayla diye planlamistik gelmis diyoki benim hic sesim cikmaz zaten yolculukta otururum one gidene kadar rahat edersiniz e kadin zaten kocamin yanina oturamadiktan sonra o kadar yolu ha ucakla gitmisim ha arabayla ne anlami kaldi esimde dilaranin midesi bulaniyo arkada oturamaz o anne dedi sonrada diyoki o zaman bi iki saat oturur sonra ben gecirim yine bu nasil bi kadin Allah askina ya sinirlerimi tepeme cikardi seytan diyo yol sacini basini rahatla her ozel anima mudahale etmek zorunda gecenin 3 unde arar oglum korkuyorum evde gel tansiyonum cikar sonra korkudan gitmezse agliyo yalandan krizlere giriyo bu kadina gercekten artik agzinin payini vermek istiyorum siz olsaydiniz yolculuk esnasinda nasil davranirdiniz
Öne oturun bir kaç saat sonra da araba tuttu numarası yaparak öne oturmak isteyince midem bulanıyor deyip arkaya geçmeyin..Dönerken de işinizi sağlama alın mesela indirimli uçak bileti bulun kayın babanızla konuşun ikna edin ikisi uçağa binsin.

Ön koltuğa oturun,arkada otursun sesini çıkarmadan. Arkaya gecmeniz gerekirse öğurün ,inadına geçin ön koltuğa.
Normalde sorun yapmam kim nerde oturmuş,bence dünyanın sonu değil arka koltukta oturmak ama,sizin kayınvelidenize müstehak. Siz onun burnundan getirin yolculuğu.

öne oturdum mu hiç bir kuvvet beni arkaya geçiremez.
önde eşinizle gülüşün şakalasın
hadi kalk ben geçeyim mi diycek yol ortasında ?
ne kadar fesat bi insan !
biz böyle iyiz ama diyin önünüze dönün .
öne geçmiyor diye oturup ağlamaz heralde !
hem geleyim sesim çıkmaz diyor hem önde oturcam şartı nedir yaaa
ay nefretlikkkk

Siz bir şey derseniz "kaynanasını yolculukta bile yanında istemeyen kötü gelin" olursunuz, kendisi hemen mağdurum da mağdurum moduna geçer. En iyisi eşiniz annesine söylesin "biz en başından aslında karımla başka türlü plan yapmıştık" falan diye. Gerçi o zaman da "oğlunu dolduruşa getiren kötü gelin" olursunuz. Şimdi baktım da her türlü kabak size patlayacak gibi duruyor. O yüzden içinizden geldiği gibi yapın daha iyi, en azından rahatlarsınız :))

Ama ben olsam uçakla giderdim. Zaten kaynananın sizle gelmesine ifrit olmuşsunuz, uzun uzadıya o yolda beraber gitmek sizi daha çok gerecek. Uçakla gidiverin bir kaç saatte, en azından beraber daha kısa bir yolculuk yapmış olursunuz. Arabada da ön koltuk arka koltuk davası olmaz.

X