bu kadın beni sinir ediyor

ben kendimi bir savasın içinde görmüyorum canım
ama illada kazanan kaybeden olacaksa ben kaybeden olmıycam
çünkü kimseye durduk yere kafayı takan huzur bozmaya çalışan laf sokan
fesatlık eden ben değildim
doğru olan eninde sonunda kazanır
ben hayatta bunu gördüm bunu yasadım bu zmna kadar
bak ne güzel söylüyosun hiç sıcaklık görmedim sürekli kıskandılar diye
demekki olan bten seninde dikkatini çekip kafanda yer ediyormus
yani ben normalmişim herkes gbi surda bi konu açtım diye takıntılı oldum çıktım anlamadım bu nasıl iş

not:yanlış anlaşılmasın demişsin ama burdan bakınca yanlış duruyor canım hepsinden güzelim demişsinya hani.
herkesin güzelliği kendine güzellik yrısması için bi arada değildin eltilerinle kimin kmden güzel olduğunun ne önemi yada alakası var güzel olsan ne çirkin olsan ne herkesin evi ayrı eşi ayrı
neden kıskansınlar tuhaf
!kıskanasalardı güzelliğini dile getrmezlerdi canım bence sen yanlış anlamıssın

amanede; bi'de şu söylediklerini kendin için uyarlasan keşke

evin ayrı köyün ayrı olacak ,niye taktın bu kadar sedef'e TUHAF!

Amaan amanede niye takiyorsunki o sedef takiyormuki seni ?? Sen taka taka kendini hasta edeceksin eniysimi birak ne halleri varsa gorsun sen esinle mutlu olduktan sonra onlar kapi disari kalirlar..ama laf geldigindede soyle acik sozlu ol..
Yanii diyecem kafana takarsn cokca ozaman evliligine yansir ve o evliliginde fazla surmez eniysi o oyle yapiorsa aldirma bisey olmamis gibi davran gul eglen esinle..

Madem sana bakiyor sende ona bak ters ters, insanlar onlarin yaptigi hareketin aynisini yaptigin zaman ancak farkina variyor nasil hissettirdigini.. :34:

Sevgili amanede;

Dün akşam üşenmedim tüm açtığın konuları okudum... İlk başlarda sana hak verdim hala da hak veriyorum ama insanları çok

takıyorsun.KK da seni çok yadırgayan olmuş ama onlara da kızdım... Arkadaşlar kimse başına gelmeden anlamaz anlayamaz...

Bu kız da her şeyi kafasına takıyor diye onu suçlayamazsınız. Her insanın yapısı farklı 5 parmağın 5i bir olmuyor

Bazı insanlar kafasında bir sorunu çok büyütebiliyor bu yapı meselesi...

Sana gelince Amanede çok zor olduğunu biliyorum ama sen kendi yoluna bak... Biraz olsun düşünme şu eltini kaynananı...

Kendi yolunu çizceksin yakında düğüne odaklan...Eğer böyle devam edersen evliliğin sağlıklı olmayacak...

Açıkcası hiç bir erkek buna katlanamaz boşanırsınız Allah korusun...

Eltinin şuan sen yeni gelin olduğun için seni kıskandığı apaçık ortada... Öyle insanları bilirim fesatlıktan gözleri döner

Semaya da az çektirmemiş zamanında... şimdi sen de sıra sana çektiriyor...

Bırak onun her yaptığını takmayı aynı ortamda olduğunuzda gül, kahkaha at o sinir olsun... Bak sinir olunca seninde

onunla ilgilenmediğini görünce neler oluyor... O zaman tüm aile görür onun gerçek yüzünü...Kocana da dersin bak ben

beni kıskanç fesat bilirdiniz ama kıskanç olan o diye...

Şuan zaten hamile ilerde karnı burnunda olcak çocuğu olcak seninle uğraşmaya vakti kalmayacak...

Tüm gözler senin üstünde gelinler her zaman birileri tarafından illa kıskanılır o da seni kıskanmış belli ama zamanla seni

kabullencek ve uğraşmayı bırakacak..Bakarsın ilerde kanka bile olursun...Çok duydum öyle olupta sonra kanka olanını :))

Sana tavsiyem artık kendine bak sevgilinin başını bunlarla yiyip bitirme mutlu olmak istiyorsan GÜL-GEÇ...

DİPNOT:Sedefin daha sevilmesinin nedeni onun iyi yada kötü olduğuyla alakalı değil...Bu devirde pohpohlayanı güleryüzlü olanı ve yalaka olan geçiyor.Sende azcık kaynana falan git sarıl öp hediye al yalakalık yap bak bakalım sedef mi amanede mi o zaman? :)

Hayatta başarılar ve mutluluklar sana

Amanede;
Birseylerden sürekli sikayet ediyorsun, artık takıntılı degilim, bitti desen bile sırf sedef sana dik dik bakıyor diye konu acman bu takıntının hala bitmedigini gösterir. Nisanlın gerekeni yapmıs iste, senin suan da rahatlayıp bu meseleyi unutman gerekirdi. Diyelim ki sedef fesat, kıskanc, kötü.. Ne yapılabilir? Sedefin huylarını degisteremeyiz ki, görmezden geliceksin bunun baska yolu yok, ha bak böyle gidersen senin sonun hic iyi degil ona göre sedef, sedef diye aklını oyatıcaksın!!:26:

Son düzenleme:
amanede..
valla kk da meşhur oldun tanımayan yok seni..:1:

sana bos yere bakmıyordur yanı ... belkı o senı begenıyo :46:ondan gozlemlıyo

Amanede keşke yakın olsak şu sedefi kk üyeleri ile birlikte boğazlayıp öldürsekte sende kurtulsan bizde :1:
Canım çok ciddi anlamda psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum.Tedavi olmazsan düğünden sonra daha çok sıkıntılar çekeceğine emin olabilirsin. Hayat sedef'ten ibaret değil bunu iyice beynine kazımalı ve o kızı kafana hiç takmamaya çalışmalısın. Yoksa üzgünüm ama hiç mutlu olamazsın. Evlenince eşinin hergün evde Sedef kelimesini duymaktan memnun olacağını sanmıyorum.

Ayrıntıları çok bilmiyorum da..Düşündüğümü yazayım..Bu Sedef konusu çok gündemde....Madem sana bakıyor,yap bakımını makyajını,güzel güzel giyin,savur saçlarını şöyle ara ara...O yokmuş gibi davran...O zaten fotomodelmişsin misali seni gözetliyor madem..At havanı....Ayran budalası gibi ağzı açık sana baksın durun öyle.....:9: Görmezden gel sonra....

ahh ahh :)))) benim 2 sene önceki halim :)))) sen benim elti ve kayın validemi okuda gözün sedef görsün :)))

ilerde pişman olacaksın !!!! neden nişanlığımın tadını çıkarmadım, neden mutluluğumu yaşayamadım diyeceksin !!!! kk bana çok söyledi yapma etme ben taktımda taktım

şimdi hiiç umursamıyorum benim konuları okuda sana ilham olsun :))))

kimseyi takma kafana bırak nasıl bakarsa baksın umursama canım:19:
sen kendi kendine stres yapıp kendini yıpratıyorsun
bu kadar önemseme eltini gül geç:31:

sedefin sana bakmaktan gayrı yaptığı ne var? bundan başka bir şey yoksa takmaya değer bir şey de yok demektir. ((:

iyi düşünmeye çalış, iyi derken iyi niyetlice demek istiyorum. huzurunu bozmamaya çalış sana bakarken.

ha çok mu rahatsız oldun? o zaman ben senin yerinde olsam şunu yapardım ona :

baktım ki bana bakıyor, ona bir iki saniye bakarım hala bakıyorsa, bir gözümü kırpıp kafamı hafif yana sallayarak "hayırdırr?" derim, ağzımda gevşek bir sırıtışla ((((((:

ayyy gıcık oldum kendime birden sedefin penceresinden hahahah

Beni de sinir eden bir kadin var ve o kadinin kocasi da ayni sekilde. Bu kadin esimin amcasinin kizi. Kiskanc fesat yalaka yalanci. Ben yurt disina gelin gittim.13 ay oldu.dogal haliyle gundem konusu biziz.ben yeni geldim yabanciyim herkes benimle ilgili.ama bu hanim efendi paniklerde krizlerde.yengem artik benimle ilgilenmicek (yengesi kayinvaldem oluyor)artikgelini var bilmem ne olaylarindaymis.bi yandan da ayni ortamda beni yok sayiyor.ben saftrik ya anlamadim ilk baslarda sonra dank etti. Oyle mi ben de aynisini yaptim. Sonra face bi yazi yazdim kendiyle alakasiz ustune alinmis.yengesini aramis aglamis beni sikayet etmis.kayinvaldem zaten allahlik hic ses etmez agzini acip birsey diyememis.neymis ben onlara gereken onemi vermemisim kocasina selam vermiyormusum.o beni heyacanla beklemis arkadas olacaz diye. Ama ben soguk davranmisim.bu kadin sonra herkese beni anlatmis bizi kiskaniyor, cocuklarima gosterilen ilgiyi kiskaniyor, bizi facebooktan sildi diye herkese anlatmis.benim esim sustu kayinvaldem sustu gorumcem ben kimsenin tarafinda degilim dedi cekildi.bu en basit ornegi daha neler neler.bu kadin cahil ayagina yatip istedigi haltlari yiyor sonra deniyor ki a iste o cahil napsin.bizimkileri cok guzel kullaniyor maddi manevi acidan

Yenge gel cocuga bak iste kizim sunu istiyor ama cok pahali gibi msjlar.hanimefendinin kizina amerikadan ozel ayakkabilar elbiseler siparis ediyor bizimkiler.bana boyle kendini nasil anlatiyor dedikodu sevmem yapmam diye.benim dedikodumu yapiyorlarmis karikoca duydum geldi bana hepsi.size anlatamam nasil sinirlendigimi ya adini duydukca kalbime birsey saplaniyor yemin ederim.simdi bizim bebegimizin olmasindan cok korkuyor.kendinin cocuklariyla ilgilenilmicek diye.gecenlerde kayinvaldemin evinde karsilastik.ben kasiklarimi usutmusum kalktim agri kesici istedim kayinvaldemden.bu bi panikle abartmiyorum noldu noldu neden herkes sana bakiyor neden karnini tutuyorsun yok yok birsey var siz sakliyorsunuz benden kesin hamilesin dedi.siz olsaniz naparsiniz boyle bi insanla.gorusmuyorum ben.ve gorumcem bu kisi hakkinda evet hastalik derecesinde kiskanc bencil ve yalanci dedi ve farkindayim kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezi uyguluyor (tek gorumceme saygisizlik yapmamis ona karsi cok dikkatli davraniyormus nedeni de pahali hediyeler ve ilgiler)dedi ama ben kotu dusunemem bana bi saygisizlik yapmadi dedi.ben konustum herkesle konustum kayinvaldeme de dedim ki onunla benim aramda bi fark oldugunu dusunuyorum dedim ben sana yenge degil anne diyorum dedim.

Am nerde kayinvaldem kendini mudafaa edememis beni mi mudafaa edecek. Benim allahtan dilegim sagliklisiyla ve hayirlisiyla bir evlat versin bana.onunla ilgileneyim bana arkadas yoldas olsun.kimseye soylemedik cocuk dusundugumuzu etrafimizda kotu insanlar cok.bakalim cocuk olsun hala boyle sacma sapan seyleri yapmaya devam ederlerse tavrimi koyacam.hanimefendi kiskanmasin diye onun onunde birsey verilmiyor bana o yokken cikartiliyor, farkindayim.yarin bigun cocuk olunca yine boyle gizli gizli yapilacaksa o zmn allah buyuk cok fena patlicam.

Back
X