bu kadın beni sinir ediyor

En son olgunca olan tavrınızdan sonra bu başlığı görünce cidden çok büyük birşey oldu sandım kusura bakmayın.

Yani sedef bakabilir tamam dengesiz o cepte. Ama o baktı diye buraya konu açacak kadar sinir olmanızı inanın anlayamıyorum. Ben olsam "ne yapalım ben de böyleyim kıskanılıyorum" der geçerim. Dışardan konuşmak kolay tabi diyebilirsiniz. Ama siz dışardaki insanların fikirlerini istemiyor musunuz? Bakın insanlar sizin için yüzlerce cevap yazdı gerek beyin fırtınası yaparak gerekse vakitlerini ayırarak. Herkes aynı şeyi söylüyorsa demek bir bildikleri var. Hem artık nişanlın da yanında daha ne olsun.

Insan bakmasada baskasinin baktigini görmesede hiss eder, en azindan ben öyleyim.

Bence cok rahatsiz edici bi durum, ben olsam hayirdir daldin galiba bi durummu var derdim.
Acik ol , o utansin.

Yada sen gözerini onun gözlerine dik , o basini cevirene kadar.

neyse arkadaşlar buraya rahtlamak için yazıyorum
yada iki sohbet edelim artık işi makaraya saralım gülelim diye
ama yok ne olsa tepki gören ben oluyorum
helal olsun sedef valla reeldede burdada kadın yapıp edip haklı çıkmayı basarıyor
gördüğüm yerde alnından öpcem haketti bunu:)
şaka bi yana rahatlamak için yazıyortum ama saldırıya maruz kalıp hasta takıntılı vs ilan ediliyorum
rahatlıycaım yerde geriliyorum
yinede hepinize yorumlarınız için teşkkür ederim
ama ben pes ettiim ne kendimi açıklıycam ne dert anlatmaya çalışcam saglıcakla kalın
yetkili arkadaslar konuyu kapatabilirler

hala sedeften bahsediyo ya burda da haklı çıktı diyo:)
senin durumun sandığımdan da vahim:27:

Eğer seni gerçekten rahatsız etmek için yapıyorsa bunu başarıyor farkında mısın.
Hiç umursama ve unutma
En büyük tepki tepkisizliktir...

eşime eskiden aşık bir akraba kızı(hala da aşık olabilir;) bana aynen bu şekilde bakar hep. ben de onunla her gözgöze gelişimde kendimden emin ve cins cins sırıtarak bakarım. gözünü kaçırır benden, yıldırma politikası uyguluyorum kendimce:)) dene bu taktiği...

kaçmak gbi bi derdim yokki canım nedense onunla aynı ortama gelmek eğlenceli olmaya basladı
dikkat çekmek için kendini tuhaf durumlara sokup resil olması beni eylendiriyo:)
sadece su bakıslar canımı sıktı onlarıda hallederim en kısa zmnda
bunca urasıp bu noktaya geldikten sonra hiçbişey kurtulamaz elimden

Hiç eğleniyo gibi bir halin yok ama.

Sinirden burnundan dumanlar çıkıcak yakında.:ssz:

neyse arkadaşlar buraya rahtlamak için yazıyorum
yada iki sohbet edelim artık işi makaraya saralım gülelim diye
ama yok ne olsa tepki gören ben oluyorum
helal olsun sedef valla reeldede burdada kadın yapıp edip haklı çıkmayı basarıyor
gördüğüm yerde alnından öpcem haketti bunu:)
şaka bi yana rahatlamak için yazıyortum ama saldırıya maruz kalıp hasta takıntılı vs ilan ediliyorum
rahatlıycaım yerde geriliyorum
yinede hepinize yorumlarınız için teşkkür ederim
ama ben pes ettiim ne kendimi açıklıycam ne dert anlatmaya çalışcam saglıcakla kalın
yetkili arkadaslar konuyu kapatabilirler

amanede ben çok eğlenmeye başladım senin konulerında:1:
hatta geçen aklıma gelmiştin ama nedense senin nikini hatırlayamadım ama sedefi hiç unutmamışım:51:

serinin devamını bekliyoruz...

- Sedef tatilde
- Sedef okulda
- Sedef Roma'da
- Cin Ali ve Sedef :)))))

amanede.. yine mi sedef canım yaaaa...!!!

baya zaman olmuştu sedefi duymayalı.. bakma görme.. gör, görmezden gel o zaman.. bi kere de boşvermeyi dene.. belki de gerçekten sen yanlış algılıyorsundur.. belki de o senin ona baktığını sanıp sinirleniyordur..

vallahi gençliğini yiyip bitiriyosun sedef sedef diye...:20:

Ya siz kafayımı yedınız ? diğer konularınıza baktım orda kadınlarla dalga gecmişsiniz
tez yazdım denedım sızın usutunzde demıssınız.
sazansınız demıssınz ,

şimdide gelmiş konu mu acıyorsunuz siz neyin kafasını yasıyorsunuz ?

Son düzenleme:
oda senin için aynısını düşünüyordur bence...

Son düzenleme:
Vallahi acıyorum bu kıza, daha gencecik ama psikolojisi duman olmuş durumda. Saplantılı, takıntılı.

Bulmuş bi adam tüm hayatını onun üzerine kurmuş. Bu takıntıları devam ettiği müddetçe mutlu bir evliliğide olmaz. Bu gün Sedef, yarın eşinin işyerindeki Zeynep, öbür gün servisteki Ayşe.

Adam ne kadar dayanacak bu sıkboğaza.

Lafları kulağıyla dinlese bir psikiyatriste gitse, kendini toplasa belki ilaç kullansa .....

Yazık çok yazık.

Amade, herkes senden daha cin kimse inanmıyor eğleniyorum demene bu da dip not olarak aklında olsun.

Son düzenleme:
bende merak ediyodum sedef ne alemde diye..
senin göz hapsindeymiş....
yapma bunu kendine...

sedef bağımlısı olmuşsunuz siz...
sedef aşağı sedef yukarı...
siz görmek istediğinizi görüyorsunuz belki de...hiç bu açıdan düşündünüz mü?

kalp ne hissederse göz onu görür...siz bana kalırsa kalbinizden sürekli kötü şeyler geçiriyorsunuz eltinizle alakalı o yüzden de kadın sizin gözünüze sürekli kötü görünüyor...

ayrıca dediğiniz gibi sizi sevmiyor da olabilir...sonuçta ekmeğini suyunu siz vermiyorsunuz sizi sevmek zorunda değil...

Back
X